MINDENEK FELETT NE FEKTESS LE KORLÁTOZÓ HATÁROKAT.

MINDENEK FELETT NE FEKTESS LE KORLÁTOZÓ HATÁROKAT.

Álomkereső barátom "Hozzáférés a forráshoz" című blogjához szólva :

Valóban mindegy melyik az éppen "véletlenül" kiválasztott módszer, hiszen mind "egyforma" erőt használ. Önmagad erejét.
Az is mindegy milyen állapotban vagy, mármint aki így él, annak sem minden "pozitív", hiszen nincs is olyan, hogy pozitív.
Úgy ahogy az Univerzum számára nincs könnyebben és nehezebben megteremhthető dolog, csak te teszed azzá.
Valójában mi is az, hogy nehezebben megteremthető dolog? Van ilyen ?
Van, ha te azzá teszed. Az a nehezebben megteremthető amit te nehebbnek tartasz, épp ezért kételkedsz benne jobban mint amit könnyű elérni. Ez a nehezebben definíciója: amiért többet aggódsz.

A lényeg, ahogy Álomkereső is irja, hogy fogadd el itélkezés nélkül ahol vagy, amit gondolsz és amit érzel, de talán ennél is fontosabb, hogy figyelj rá, szentelj figyelmet magadnak, az érzéseidnek. Néha én ezt túlzásba viszem, mert hisz mire ezt "végiggondolom", már minden változik is, máris a MÁSIK MOSTBAN leszek, ami sokkal fontosabb mint az ÖRÖKKÉVALÓ. Hiszen örökké MOST van..........

"Mindenki a maga útján jut el oda, ahová eljut" - ahogy barátom ezt irja. És mindenki maga válaszza ki az utat. Bár azt gondolom, hogy vannak események, vagy gondolatok amik az univerzumban létrejönnek, és akár feléd indúlnak el. Ezek elől kitérni nem lehet, de az rajtad múlik hogyan is éled meg ezeket, hogyan reagálsz ezekre, és ez mindig attól függ milyen közel is vagy a forrásdohoz.

A forrásod megtalálásához sok sok iskolát ki lehet járni, de egyszer el kell hagyni az iskolát, egyszer a saját stílusod kell kialakitanod, ÖNMAGAD.
Hasonlóképpen mint az igazi keleti harcművészetben. Hiszen ott is sok sok irányzat van, amit sok sok ember használ, de amit te igazán tudsz, és ami te igazán vagy az csak TE vagy, csak belőled fakad. Az elsajátított tudás után kell kialakítanod ÖNAMGAD. Ha viszont nem teszed, akkor az út ami eddig téged segitett, a rendszer ami eddig téged vezetett, visszafog. Éppen ezért véleményem szerint nincs helyes és helytelen, nincs mindenre jó séma és szabály. Mindenből vedd el ami neked jó, amire a fejlődésedhez szükséged van és tegyél hozzá, tedd hozzá önmagad.

így kialakul egy újabb forrás, amit talán majd más is hasznosithat, amiből más is átveheti azt ami neki kell.
Azt hiszem valakinek ez a legtöbb amit magáért tehet már, hogy másnak segit és odaadja amit kell, ezzel fejlődik, ezzel marad kapcsolatban a saját forrásával, önmagával.
Barátom, te ezt teszed. Minden tiszteletem!

STEVE

Címkék:

HozzászólásokÁlomkereső !

Én köszönöm. Újra itt vagyok ! Visszatértem, majd mesélek !

Utamon !

Köszönöm ÁGICA, UNIQUE !!!!!!!!

JÓL - LÉT !

STEVESteve.....

Mind a ketten nagyon szépen és meggondolandó dolgokat irtok . Öllek.:ágica:-) :-) Mindketten

:-) :-) Mindketten csodálatosak vagytok :-) :-)
Gyönyörű napot! Gyönyörű holnapot!
Szeretettel ölel:
Márti-unique**Drága Barátom! :)

Hiányoztak a már a szavaid! :)
Köszönöm! :)

Szeretettel ölellek:
Álomkereső