Önismeret

Szálka- gerenda elmélete: a más szemében a szálkát észreveszed a magadéban a gerendát nem látod. Az a másik ember rólad szól, tudod, bárki mindig én. Bárkire haragszol mindig magadra haragszol. Mielőtt véleményt mondanál, gondolkozz, te kivel szemben követted el ugyanezt a hibát http://www.kacsorlaszlo.hu/index.html

Hozzászólások:))) Köszönöm kérdéseidet, Csodadoktor! :)))

Válaszolok rá sorba, csak Csillairra térek pill.re vissza: :))) NEm , nem vagyok az ügyvédje. DDDDD. És tudom, ha úgy dolgozik valaki, mint Ő, nincs a gép előtt, mert ... pl. máshol van. Nem itt a fórumon.

1. kérdésedre a válasz: a párkapcsolatom szuper. Boldogok vagyunk, mert szeretjük egymást. Én Őt, Ő Engem.
2. a gyermekeimmel, nem olyan amilyennek szeretném, vagy Ők szeretnének velem, de hála az Úrnak, a Szeretet a fő, és így minden helyzet megoldható.
Haragos a házban? Én nem tudok róla. Párom is azt mondjas, szeretnek szomszédaim azért, Aki vagyok. És mivel megbocsájtó elengedő a természetem, ez így van.

Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. Buddhaokina54

Nem értem miről beszélsz! Ezzel nem vagyok egyedül. Csilla barátnőd nem tudott válaszolni a feltett kérdéseimre. Te vagy az ügyvédje? Gratulálok ! Hangsúlyozom, hogy nem véleményt mondtam, hanem kérdést tettem föl emberismeretemre támaszkodva! Azt gondolom, ha Csillának mondanivalója van, "nagylány" már, el tudja mondani. Egyébként szeretem, amikor elém tartják a tükröt, de nem folyamatosan állok előtte, megfogom a pillanatot, amikor elém kerül, hasznosítom és nem kerülöm ki.

Neked is felteszek 3 kérdést:
-milyen a párkapcsolatod?
-milyen a gyermekeiddel a kapcsolatod?
-hány haragosod van a házban, ahol élsz?

Legyen áldott napod!Ercsikének

Légyszíves kűldd el a telefonszámod info@kacsorlaszlo.hu
legyen áldott a napodTükröt tartok kedvesem most eléd :)))) Csodadoktornak

Ezt írod itt a blogodban: Szálka- gerenda elmélete: a más szemében a szálkát észreveszed a magadéban a gerendát nem látod. Az a másik ember rólad szól, tudod, bárki mindig én. Bárkire haragszol mindig magadra haragszol. Mielőtt véleményt mondanál, gondolkozz, te kivel szemben követted el ugyanezt a hibát.

És ezt írtad Csillairnak: /Van ellentmondás benne szerinted? / Én azt érzem : IGEN. /

Kedves Csilla
Hallom előadást fog tartani az élet nagy kérdéseiről. Ehez engedje meg ,hogy gratuláljak. Volna azonban három kérdésem. Milyen a párkapcsolata? Milyen antydepreszánsokat szed? Miről szól az előadás?
Kérem a válaszoljon önmagának!5-ről hatra

Minden érted van és nem ellened ez Szuper
Nagyon sok szeretettel Csodadoktor
Segíteni ott tudok ahol igénylik azt!

Érzed? Szeretettel: Anikó

Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. BuddhaCsodadoktor!

Kedvesem szerint nagyon szépen olvasok,szerintem is van benne valami,és nagyon szívesen teszem.Ha gondolod,próbáljuk ki.
ErcsikeKeresek egy

Szépen és hangosan olvasni tudó embert hanglemezre történő felolvasáshoz!
Köszönettel várom jelenkezésedett.Már itt is???

Ez meglepő...Kassai Csilla:)

Szia:)Nahát..nincsenek véletlenek:)Örülök,hogy itt is találkozunk!Szeretettel:Angel FairyKassai Csillának

Kedves Csilla
Hallom előadást fog tartani az élet nagy kérdéseiről. Ehez engedje meg ,hogy gratuláljak. Volna azonban három kérdésem. Milyen a párkapcsolata? Milyen antydepreszánsokat szed? Miről szól az előadás?
Kérem a válaszoljon önmagának!5-ről hatra

Minden érted van és nem ellened ez Szuper
Nagyon sok szeretettel Csodadoktor
Segíteni ott tudok ahol igénylik azt!Csodadoktornak!

Ez Ez szuper , hogy köztümk vagy. Velem napok Óta csak szuper dolgok történnek. Szeretettel üdvözöl:ÁgicaKedves Csodadoktor

Ha elakadnék és nem jutok 5ről 6ra egyedül, felkereslek e mailben, szeretettel üdvözöllek és nagyon örülünk neked mindnyájan. Jó hogy itt vagy köztünk. Annanellyszia Csodadoktor:)

Örülök, hogy már itt is elérhető vagy és köszönöm nagyszerű hozzászólásaidat:)
szeretettel:
gizmoCsodadoktor Kedves!

Ez tök jó, kipróbálom holnap, aztán majd mesélek! A Szuperre gondolok, de a többi is nagyon jó, amiket mondasz. Van ami új nekem, és van amiben már tapasztalaattal bólogatok.
Én is örülök, hogy vagy! Először azt hittem a talin, ismerjük egymást Veled is, bár ezt most is így gondolom, de nem kutatom honnan. :)
Szeretettel ÖnmagamRólam - Rólatok

Had ömlengjek én is!
Soha nem volt folyamatosan ilyen szép napom , és nektek is köszönhetem , nagy szerepe van a társaságnak a figyelemnek. Hatalmas Érték van benetek. Használjátok az élet minden területén, jó ennek gyümölcsét fogyasztani egyszerűen Szuper, KÖSZÖNÖMcsodatoktor

Tökéletesen igazad van ,és ez igy jó.......:)))

Úgy lesz, ahogy szeretnéd! :)
És mindenekelőtt fontold meg Csodadoktor szuper tanácsát! :)
Tudja, mit beszél! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőÁlomkeresőnek

Szeretném tovább adni én is a filmet de a mióta a fiam az xp-t újra telepítette nem tudja használni a Nero-ját,ez van.De megszerzem és bevetem a praktikát,mindenkinél:)))Kedves zsne Ne megosztani

Kedves zsne
Ne megosztani akard a titkot, mutas mintát a többi embernek te hogyan használod milyen pozitív eredményt hozott az életedben, erre kiváncsiak lesznek és ez szuper!!!!!Nagyon örülök, :)

Hát, egy vágyad már valóra vált! :) Itt vagy, és tényleg nagyon örülünk Neked! :)
A közeledben lévő emberek még talán nem is tudnak a titokról. :) Pedig csak akkor tudják eldönteni, hogy érdekli-e őket vagy sem, ha már tudnak a létezéséről. :)
Én mindenféle cselszövéseket és praktikákat vetek be. :) Például, ha valaki úgy jön, oda hozzám, hogy szeretné, ha adnék neki kölcsön egy filmet, mert már únja az összeset, ami otthon van a polcán, akkor egyszerűen a kezébe nyomom a Secret-et, hogy nézze meg ezt. Ha megkérdezi, mi ez, csak annyit mondok: "Titok! Csak menj haza és nézd meg! Jól fogsz szórakozni, nekem ez a kedvenc filmem!" :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőÖrülök, hogy örülsz

Örülök, hogy örülsz ,vágytam valahová ahol tudok hasonlókkal beszélni .Sajnos a közelemben nem sok ember van, akit érdekel a titok ,pedig én mindenkivel megosztanám.Kedves Zsne,

Örülök, hogy itt vagy! :)
És remélem, minél többet hallatod majd a hangodat! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőCsodadoktor :)

Ez nagyszerű! :)
Várom, hogy olvashassam az egész Nagykönyvet! :)
Köszönöm! :)

Baráti szeretettel:
Álomkeresősziasztok

Én csak ..én csak tudatni szeretném veletek, hogy olvaslak benneteket,sziasztok, itt vagyok ,itt vagyok ,új vagyok.Elindulás a kályhától

Mindig arra gondolj amit szeretnél. Arra gondolsz, Jó- jó, de neked úgyse sikerül ,mert olyan szerencsétlen vagy. Hol a hiba ? Bizony a gondolatnál! Már említettem ,mágnesek vagyunk ha tetszik ha nem. Létezik egy örök törvény, mindig volt mindig van, és mindig lesz, amíg világ a világ. Ez a törvény a vonzás hatalma. A Nap vonzásában van a Föld , a Föld vonzásában vagyunk mi . Nekünk a vonzásunkban van az életünk, rajtunk múlik mit vonzunk be. Ha ezt irányítani akarjuk, arra gondolunk amit szeretnénk, negatív gondolatainkat azzonnal kicseréljük pozítív gondolatra . Vannak helyzetek mikor ez nagyon nehéz, nem baj. A lényeg az azonnali csere. Magyarul cseréld le régi életed valami csodaszép újra! Ne fogd a körülményekre, hogy nem megy, ne felejtsd a körülményeket se más rakta oda neked . Te voltál! Te vagy a sorsod kovácsa!

Részlet a Kőnyvből mely kiadás elött ál !! Cime : A nagykönyvEhhez most idézek :)

Mostanában - főleg mióta köztetek vagyok, mivel hihetetlen módon inspiráltok - nem szokásom egy az egyben beidézni valamit. Most mégis megteszem, mert a Vonzás Törvénye című könyvben olvastam valamit, ami most erről a szálka-gerenda dologról eszembe jutott, és aminek szerintem nagyon nagy jelentősége van, viszont Abrahamnal jobban úgysem tudom megfogalmazni. :)

"Ha nem engedtek önmagatoknak, általában ebből származik az, hogy nem engedtek másoknak sem. Rendszerint az, aki önmagában leginkább elutasít egy bizonyos minőséget, ha másokban felfedezi ugyanazt a minőséget, bennük is elutasítja. És ugyanígy, önmagunk elfogadása, jóváhagyása, megbecsülése és megengedése az első lépés ahhoz, hogy másokat is megbecsüljünk, jóváhagyjunk, elfogadjunk."

Nagyon igaznak, és nagyon fontosnak érzem! Szerettem volna mindenképp megosztani veletek! :)

Szeretettel:
ÁlomkeresőCsodadoktornak!

Légy üdvözölve nálunk! Érezd jól magad!!!
Szerettel!

Jutka :-)Köszönöm

Köszönöm a bizalmatokat, és örülök, hogy veletek lehetek, hiszen ez szuper!Üdv, Csodadoktor

Csatlakozom a többiekhez! :) Szuper, hogy itt vagy! :)
Szuper ember vagy! :)

Baráti szeretettel:
ÁlomkeresőCsatlakozom Secret Adminhoz!!

Én is szeretettel köszöntelek!:) Máris tanultam tőled!:))
Szuper!!:))
Ezer Szeretettel!
GabiCsodadoktornak!

Kedves Csodadoktor!

Nagy örömmel és sok szeretettel köszöntelek az oldalon! Örülök, hogy ott voltál velünk a szigeten a találkozón, és hogy most már itt is velünk vagy! Érezd jól magad!!! :))

Ez Szuper!!!!

:)))