A Valentin nap új jelentősége 2008-tól kezdve valamennyiünk életében!

valentin napDrága Teremtőtársaim!

Kicsit nehéz szavakba öntenem, mit is érzek most. Tavaly, amikor Imrénk, SECRETADMINUNK írt nekem ismeretlenül egy emailt, hogy létrejött a secret oldal, aztán a találkozás Székesfehérváron Öbikénkkel, amikor ellátott engem Mosolykitűzőkkel, hogy legyen mit odaadnom a nyíregyházi secrettalin a lelkes teremtőtársaknak, ám ami meg sem érkezett Nyíregyházára, mert Zamárdiban a Népdalénekesek elhappolták tőlem az Életmódtáborukban.

Istenem! Ha láttátok volna, hogy milyen édesen kunyerálták el tőlem őket! Egyesével! Jaj, csak még egyet a férjemnek! ... A lányomnak!... Az unokáimnak! stb.stb..)

Mire hazaértem, már csak egy darab kitűzőm volt, amit rám tűzött Öbikénk Székesfehérváron. Aznap péntek volt, még hazafelé du. 17 órakor jelenésem volt Debrecenben, és késő éjjel értem haza. Másnapra, szombat délutánra, kellett csináltatnom 50 db-ot legalább! De hol? És hogyan?
És meglett! A MI Univerzumunk megoldotta és a talira megvoltak a kitűzők!Remek tali volt, igaz, az Elefántházat azóta kerüljük... Amikor ugyanis a szellőztető berendezés elé álltunk fényképezkedni, meggyőződhettünk róla, hogy az elefántházból nem semmi illatok jönnek ki... egy hétig.. émelyegtünk az elefánt trágyaszagtól... Pont oda bírtunk állni! Pedig az Elefántház hatalmas épület! :))) Ám se baj! lelkesek voltunk és örültünk TITOKNAK! A kitűzőknek, a Mosolynak! A Reménynek!

És tudjátok, mi volt a legcsodálatosabb dolog a világon?

Az, hogy elindult valami kívülről láthatatlan, ám belülről csodálatos változás valamennyiünkben!

Aztán a Margit sziget! találkozás Novák Andrással, az Édesvíz felelős vezetőjével! Amikor előadást tartott az addig még itthon meg sem jelent Titok könyvről! És mi már akkor Mosolyogj Magyarország tortát ettünk! Ami alatt majd összeroskadtam, mikor ketten fogtuk, de Gyöngyike egyedül fel bírta cipelni a Margit szigetre!!! Lehet, hogy Kinizsi Pál leszármazottja?!
Zolink és Adrink nagyon helyesek voltak! Akkor ismertem meg őket is.
Aztán Imrénk és Öbikénk, Sanyink,pont Valentin napra tűzték ki a Momomo alakulásának időpontját!
Később vették észre, hogy hiszen ez a Valentin nap! Hát lehet ez véletlen?
Pont a Szeretet napjára? Az egyetlen napra az évben, ami arra hivatott, hogy egymás iránti figyelmünket méltó módon kifejezzük?

Aztán Öbikénk neve. Ki lehetett volna alkalmasabb személy arra, hogy mindezt kitalálja, mint Örökös Beáta, alias Örökös Boldogság?

Valentin napon az Örökös Boldogság álma indult el a megvalósítás útján: Mosolygó, boldog emberek legyenek a világban!
Figyeljünk önmagunkra, egymásra, törődjünk a boldogtalanokkal, az elesettekkel, és segítsünk nekik felébredni a tudatlanság álmából!

Hiszen mi már ismerjük a TITKOT! Magunk vagyunk saját sorsunk kovácsai! Aki boldogtalan, nem jól teremt a saját életében! A hiányra fókuszál és ezért meg is valósul életében a szeretetlenség, a szegénység, a boldogtalanság.

Hiszen jól tudom! Magam is a hiányteremtők népes táborát gyarapítottam egészen addig, amíg fel nem ébredtem! Bocsánat!

Amíg A VÉGTELEN INTELLIGENCIA FEL NEM ÉBRESZTETT:
Mert "nem mintha önmagunktól lennénk alkalmasak, a mi alkalmasságunk Istentől van!" (2Kor 3:3–9)

Tehát drága Teremtőtársaim!

Összegezve: Örökös Boldogság a Szeretet ünnepnapján útnak indította lelkes teremtőtársakkal egyetemben a Mosolyogj Mozgalmat, ami az egyetlen kiút a boldogtalanságból és az egyetlen út a tudatos teremtéshez!

Valóban óriási történelmi pillanat!

Kedvenc idézetem, amit az egyik Bagolyvár könyvből tanultam és folyton ismételgetek, mint egy papagáj:

" A Világgal az a baj, hogy az ostobák holtbiztosak mindenben, az Intelligensek viszont félnek mindentől!"

Ám van egy nagyon jó hírem! Az önbizalom tanulható képesség! Mindössze 21 nap alatt bárki, bármilyen új tulajdonságot felvehet a személyiségébe!

Ehhez minden a rendelkezésünkre áll!

Vége a félelemnek! Vége a szorongásnak!

Kérj! Higyj! Fogadj el! és közben érezd jól Magad!

EZT ÜZENTE NEKÜNK AZ UNIVERZUM A TITOKKAL!

Igen! Ez így van! És közben... tanuljunk meg újra mosolyogni!

KÖSZÖNÖM, HOGY 2008-TÓL KEZDVE A VALENTIN NAP EGY KÜLÖNLEGES NAPPÁ VÁLT AZ ÉLETEMBEN! MOSTANTÓL KEZDVE NYERTE EL IGAZI JELENTŐSÉGÉT!

AZ EMBERI FELEMELKEDÉS ÚTJÁNAK ELSŐ LÉPCSŐFOKÁVÁ VÁLT SZÁMOMRA EZ A NAP!

És hogyan is búcsúzhatnék másképp méltóan, mint Öbike szavaival?

M O S O L Y O G J DRÁGA M A G Y A R O R S Z Á G!:))))))))))

Drágám :))))))) Szerintem ez Csőrike, aki mindent elintéz a nagy szeretetével :))))

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Hm Most csak egy kérdésem van!

A kacsát mintázták rólam, vagy engem a kacsáról?
Szerintem nagyon hasonlítunk egymásra... :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *