Intés Önmagamhoz

"Azért vagytok itt, hogy megalkossátok azt a világot magatok körül, amit ti választotok, miközben megengeditek, hogy a világ - amilyennek mások választják - szintén létezzen. És míg az ő választásaik semmiféleképpen nem akadályozzák a ti választásaitokat, a választásaikra irányuló figyelmetek hatással van a rezgésetekre, és ezáltal a saját vonzási pontotokra is.
...
Ha mások valami olyasmit látnak bennetek, amit nem helyeselnek, legtöbbször látjátok a szemükből visszatükröződni a helytelenítést, és úgy érzitek, valamiképpen rossz útra tévedtetek. Mi azonban azt mondjuk, ez nem a ti hiányosságotok, hanem az övék. Ők azok, akik nem képesek Elfogadók lenni, ezért negatív érzelmeket élnek át; ez nem a ti tökéletlenségetek. És persze ugyanígy, amikor ti éreztek negatív érzéseket, mert valami olyat láttatok másokban, amit nem akartok látni, az nem az ő hibájuk, hanem a tietek."

- Abraham -

Meglehet, nem fogod teljesen érteni, amit most kérek tőled, meglehet, hogy mégis. Ám úgy érzem, mindennél fontosabb, hogy kinyilvánítsam azt, hogy pontosan mi is a kérésem!
Kérlek, légy velem elfogadó és megengedő! Engedd, hogy az legyek, Aki lenni akarok, hogy azt tegyem, amit tenni szeretnék, hogy úgy döntsek, azt válasszam, ahogy és amit szeretnék.
Ne ítéld meg, hogyan döntök. Hogy a döntésem a Te szemszögödből helyes-e vagy helytelen, jó vagy rossz. Egyáltalán, ne is érdekeljen, hogyan döntök! Csak az érdekeljen, meg merem-e hozni a döntésemet, és vállalom-e döntésemért és annak következményeiért a felelősséget.
Akkor se ítélj meg, ha azt látod, hezitálok, elbizonytalanodok, vagy elbátortalanodok a döntésemet illetően. Ne mond azt, hogy márpedig döntenem kell, mert ha nem döntök, nem vagyok jó, nem vagyok tudatos, vagy nem vagyok elég bátor.
Arra kérlek, hogy inkább bátoríts! Bátoríts, bíztass, hogy hozzam csak meg nyugodtan a döntést. Éreztesd velem, hogy bárhogy is döntök, bármit is választok, egyiktől sem leszek több vagy kevesebb, jobb vagy rosszabb. Hogy bárhogy is döntök, akkor is ha úgy döntök, hogy egyelőre nem döntök, vagy nem vállalom döntésem következményeiért a felelősséget, csak vagyok, Aki vagyok. Az Egység és a Mindenség! Önmagam! Önmagam, aki tapasztal, hogy a tapasztalatai alapján aztán dönthessen, hogy mit akar megtapasztalni Önmagából a következő pillanatban!
Engedd, hogy azt válasszam, amit választani akarok, miközben Te is válaszd azt, amit választani akarsz, és ne ítélkezz sem egyik, sem másik választás fölött! Sem Önmagam, sem Önmagad fölött!
Legyél velem Elfogadó és Megengedő, kérlek!
Ne elnéző, ne toleráns, hanem Elfogadó és Megengedő!
Negatív érzés nélkül engedd meg nekem, hogy az legyek, Aki Itt és Most lenni akarok! Hogy azt tegyem, amit Itt és Most tenni akarok! Hogy úgy döntsek, ahogy Itt és Most dönteni akarok!
Legyél velem Elfogadó és Megengedő, kérlek!
Ne kérd azt tőlem, hogy bárkinek a kedvéért más legyek, mást tegyek, másképp döntsek, mint szeretnék! Még a Te kedvedért sem! Ne kérd, hogy olyan legyek amilyennek látni szeretnél, azt tegyem és azt válasszam, úgy döntsek, ami, vagy ahogy a Te szemszögedből, a Te "tapasztalataid és véleményed alapján", jó vagy helyes! Ne kérd, hogy változzak! Engedd, hogy magam döntsek arról, hogy változni akarok-e vagy sem! Hogy magam dönthessem el azt, hogy ha más leszek és megváltozom, az valóban szolgálja-e azt, Aki ebben a pillanatban, vagy a következőben lenni akarok, azt, Aki valójában vagyok!
Legyél velem Elfogadó és Megengedő, kérlek!
Ne kérd tőlem, hogy döntésemmel, választásommal kapcsolatban kérjem ki mások véleményét, fogadjam meg mások tanácsát, még azt sem, hogy a tiédet kikérjem és megfogadjam! Engedd, hogy magam döntsek arról, hogy kikérem-e mások véleményét, vagy a tiédet, és megfogadom-e a kapott tanácsokat vagy sem!
Legyél velem Elfogadó és Megengedő, kérlek!
Szeretném, ha tudnád, hogy mindaz, amit elmondtam, elmondok nem szól senkinek! Sem Neked, sem Másnak!
Csakis Önmagamhoz szólok: "Legyél velem Elfogadó és Megengedő, kérlek!"

Köszönöm Neked!

HozzászólásokDrága Barátunk:))))

Édes vagy Álomkereső és úgy vagy jó, amilyen, mert ezt szeretjük benned...is:))))
Köszönöm az Uninak, hogy ismerhetlek téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ölellek nagyon-nagyon:))))))))))
Evelyn:)Húúúúúúú de jó újraolvasni ezt is ÁLOMKA!))))))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Álomkereső!

Nem tudom hol volt eddig ez az írás, miért nem vettem észre. De most, hogy elolvastam már 3x, tudom, hogy erre nekem most volt szükségem. Nagyon! És még mindíg olvasnám ujra és ujra, könnybelábadt szemekkel. Köszönöm. szeretettel: JuditDrága Álomkereső!

Újra olvastam. Most mást mondott nekem az írásod, mint korábban, de mindkét igazság az én igazságom volt.
Épp ezért még sokszor eljövök és elolvasom, Drága Álomkereső!

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: EryKöszönöm!

Nagyon sokat segítettek a soraid!
Bizonytalan voltam egy kérdésben, de már nem vagyok az! :))
Ma regisztráltam ezen az oldalon, és már nagyon el voltam keseredve!
Nagyon jó ittlenni veletek, mert már nem érzem magam olyan egyedül!
Köszönöm, hogy észheztérítettetek, és visszahoztatok az igazi Életbe!

ErikaKöszönöm!

Az tény, hogy bár csak tegnap találtam Rátok, feltöltődni járok ide. Belőletek, írásaitokból, ebből a honlapból árad a szeretet, a béke, a nyugalom. Régóta kerestem ezt a helyet, ezt az érzést, és most végre itt vagyok. Hihetetlenül jó érzés.
SOHA nincs későn, és mindent a maga idejében. :)))) Igen.

Szeretettel:
L.A.Drága:-)

Mindig,minden,a megfelelő időben .-))
Szeretettel: ErcsiDrága ....

Keisla !!!
SOHA sem késő !!!!
Ölellek: Márti
Soha ne felejts el mosolyogni, mert nem tudhatod,hogy mikor szeret bele valaki a mosolyodba !Én sajnos elkéstem. :)

Ha csak egyetlen hónappal előbb találok ide, s találkozom hasonló gondolatokkal, netán épp ezzel az írásoddal, az egész életem másként alakul. Persze akkor még meg sem írtad. :D A legfájóbb dolog, amikor az ember felismeri a hibáit, és elkeseredetten vágyik változtatni önmagán, de már későn. Azért én köszönöm. Nagyon, nagyon köszönöm Neked ezt az írást. :)

Szeretettel:
L.A.Kedves Álomkereső!

Hihetetlen,de igaz.Itt a másik dolog ami kellett.Én a mai napra megkaptam az "adagomat".
Köszönöm ,hála érte.
Szeretettel:celebreBarátom !

Hozzámis elérkezett a "levél" általad mint oly sokszor.
Éppen ma olvastam, éppen ma kellett ez nekem.

Köszönöm !

STEVEEz nekem is szól! Ez nekem nagyon jókor jön!

Ennek én most minden szavát beittam.
Ezt én most még 2x elolvastam és engedtem, hogy áramoljon a testemen, akadálytalanul,
átvegyem, magamévá tegyem.
Köszönöm szépen Drága Álomkereső! :))))))))

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: EryÖrülök, hogy...

Örülök, hogy vagytok nekem. Köszönöm az elfogadást és a megengedést.Drága Boldogságom! :)

Csak kérsz és a válasz, akárhonnan is, de megérkezik! :)
Most én voltam a postás! :)))

Végtelenül Szeretlek:
Álomkereső
Édesem! :)

Szeretlek!

Álomkereső
Kedvesem:-)

igen,erre gondoltam..
szeretlekEzt nem hiszem el....

Tegnap este a teázás után feltettem magamnak egy kérdést, hogy hogyan tovább.....
Odanyúltam a "KÖNYVHÖZ" és pont itt nyilt ki....
és elindult bennem a gondolat...
Drága Álmom, most Te itt hangosan kimondtad helyettem...
Köszönöm Neked...
Végtelenül szeretlek...
Boldogság
Mosolyogj Drága Magyarország :)