Csoda

csoda és működikÚgy három hete kaptam meg a Titkot, levélben. Olvastam és nem tudtam abbahagyni, azóta én vagyok a legboldogabb ember a világon?... Már 43 éve azzal a gondolattal kínlódtam, mi az értelme ennek az földi életnek, miért is vagyok itt. Az hogy van Isten, és hogy hozzá forduljak kéréseimmel nem volt kielégítő válasz. Sőt, a világ összes baját a saját vállamon hordtam, állandóan azon sóvárogtam mennyire kegyetlen a szegénység, háború... hol van ilyenkor a nagy Ő?
Mikor férjhez mentem, megszületett a fiam akit már 15 éve nevelünk, akkor még gondoltam hogy ez a fontos, hogy az életet így folytassuk... hogy ezért volt érdemes megszületni, de ez sem elégített ki. Mikor a gyerekek lassan felnőnek, lassan a maguk világát élik, és a felnőttekre egyre kevesebb szükségük van, megint sóvárogtam hová tűnt a nagy szerelem, az álmok...
Bevallom, az eddigi életem egy nagy sóvárgás volt, de ennek már VÉGE! Végre. ( azért voltak boldog napok, évek...)

Szóval mihelyt elolvastam a Titkot, megkönnyebbültem, aludtam rá egyet, és másnap akkora vidámsággal keltem, hogy ez leírhatatlan.
Már nem foglalkozok senki bánatával, kínjával, bajával. Egyszerüen azt mondom mindenkinek, hogy POZITÍVAN GONDOLKOZZ!!!!!!! ÁLMODOZZ!!!! És szép dolgokra koncentrálj!
Ugyan még kicsiben, de kipróbáltam a titkot. Egy nap a férjem megint duzzogott, aztán mikor beszélgettünk megsértödött, még akkor nem tudott a Titokról, szóval megsértődött és lefeküdt. Tudtam, hogy a másnap nehéz lesz, mert nem először történt ez így. Úgyhogy alvás előtt ima, és utánna egy kérés, ugyan az Istenhez, de most már tudom hogy az Univerzumnak. Csak annyit kértem, hogy reggel a drágám miután felébred forduljon hozzám és fogja meg a kezemet.
És a csoda megtörtént. Azóta gyakrabban próbálom ... eredménnyel. Egyenlőre csak apróságokkal.
Azóta a nap óta csak vidám embernek ismernek. A változásnak még csak az elején tartok, lassan beiktatom az egész családot, ugyan lassan, mert úgy ahogy én vágytam a Titokra, és megtaláltam, annyira azért mások nem kiváncsiak, nem terheli őket annyi gond, de bennem azért segítségre találnak.
És ha visszagondolok a múltamra, most már tudom, hogy sokszor megtörtént velem a csoda.
Végre elértem a lelki nyugalmat, könnyedséget, kielégülést, megértettem , hogy csakis én egyedül én vagyok a sorsom és életem írója.
És ezért nagyon hálás vagyok elsősorban a barátomnak, akitöl a Titkot megkaptam, aztán szépen sorban a Titok szerzőinek..... stb.

Nagyon szépen köszönöm.

P.S.: Mindazok közt ennek a weboldalnak is.... és mindenkinek aki olvassa ezt a pár sort. KÖSZÖNÖM!!!!!

HozzászólásokGratulálok kedves Pirus!

Az apró csodákhoz, sikerekhez! Hálás vagyok, hogy megosztottad velünk. Csak így tovább, kiváncsian várjuk a további teremtéseidet! szeretettel: Judit