Virágos gondolatok!- most nem jönnek...

Itthon ülök egyedül. Hallgattam szép gyógyító zenéket.
A kedvenceimet, és azokat is amelyeket ajánlottatok.
Valami, nagyon nincs rendben, velem, mert hiába minden.
Ma valahogy olyan nap van, hogy mindenben megakadtam.
Hiába a hála, a köszönet, a gyógyító szép zenék.

Könnyűnek, súlytalannak érzem magam,tudom, hogy lenne feladatom...
De, hogy mi az, és, hogy fogjak hozzá? Most nem tudom.

Várom az ihletet, ami vagy jön, vagy nem!
Mindenesetre én várok!
Talán egy kicsit meditálok..., és később, megjön egy útmutatás, egyötlet,
egy hogyan tovább érzés...

Hozzászólásokgnoti szeauton = ismerd meg magadat. Azért jutott eszembe ez a

mondat, mert látom szenvedsz.
Tudjuk jól, hogy a Vonzás Törvénye nem teljesíti például azokat a gondolatokat, bármilyen pozitívak legyenek is azok, amelyekben a vágyaim úgy fogalmazódnak meg nagyon szeretnék gazdag lenni!
Semmi konkrétumot nem adtam meg. Semmit nem is teszek azért, hogy.... elérjem a gazdagságot. Vagyis,
ebből kiindulva, amit én megtehetek, az annyi, hogy rendszeresen töltök ki lottószelvényeket, - ehhez hozzá segít ugyan is, a Vonzás Törvénye, - ám ha ennyit sem teszek meg azért, hogy gazdag legyek, soha az életben nem nyújt nekem ötösnyi lehetőséget a gazdagságomhoz.

Vagyis, éppen csak azok a pozitiv gondolatok segítenek valóságomban valódivá válni, amikért ÉN magam tehetek valamit. Ezért nagyon fontos az ÖNISMERET, hogy felismerjem magamnak a valóságos lehetőségeimet és ne gátoljam saját tudatlanságom miatt önmagamat, magam oktalan kishitűségével, ill. ne tápláljak magamban olyan vágyakat, amelyekért eddig én még nem is tettem semmit sem a fizikai világomban, akkor mért akarok bármit elvárni?
Fontos tény, hogy elsősorban a kishitűségünk, az az, az Önmagunkban felállított korlátokat, azok legyőzhetetlenségét kell önmagában mindenkinek legyőznie, és rájönni: Kell az önismeret, mert hogy nem ott, nem azok és nem úgy működnek akadályaink, melyeket neveltetésünkkel ugymond "BEKÓDOLTUNK " önmagunk HIT-RENDSZERÉBE, ahogyan azt korábban érezhette magának.
És!
Amint önismerettel rendbe teszi magát bárki, akkor már azt fogja tenni, amire valóban képes lesz, és a Vonzás Törvénye azonnal hatni kezd mindannyiunknál.
Ezért nagyon fontos, hogy ne hazudjunk önmagunknak.
Ez a "hazugság" nagyon áttételes fogalom. Életünk alapvető eleme az: alkalmazkodás... Olyankor is alkalmazkodunk, amikor a " Szégyen a futás, de hasznos!" elvét alkalmazzuk, hiszen ki tudja ha nem szaladunk el, pl. egy vicsorgó vadállat elől, ahogy igaz lélektől vezérelve tennénk, hisz génjeinkbe van kódolva, hanem megállnák, és remegő gyomorral és cidriző lábakkal megálljt parancsolunk arra a fenavadra!!!!!!!! Hazudtunk magunknak, igaz. Becsaptuk, és mégis ez lett a jó, mert meglepődik a támadó és!! Meghátrál. Ő menekül immár előlünk. Jó tehát, ha behazudjuk a bátorságot magunknak.
És különben a hazugság, mint szó, annyira "Áttétes" fogalom, nem? Hiszen döntésünk pozitív eredménye máris ellentmondott un. hazugságunknak!!! Nem növeltem bajomat azzal, hogy kimutattam félelmemet. Ennyi. Ezt a mondatot itt olvastam valakitől:

Nagyobb a győzelem eserélye, ha elrejtem a félelmemet, - hazugsággal közeledek a kutyához - mint ha "őszintén" futni kezdek. " Milyen igaz. Emberi.

Dr. Haláktól idézek: " Ha hamis vágyakat táplálok, azaz magam sem tudom mit is akarok valóban, mire is vagyok, vagy lehetek képes, akkor vágyaim nem teljesülnek. Ha tudom, hogy önmagam valóságával tudom vonzani a Vonzás Törvényét, akkor vágyaim így vagy úgy megvalósulhatnak. Őszintén szólva nem hiszem, hogy ha nem misztikus erő az Univerzum, akkor pontosan olyan házat veszek öt év műlva, mint amilyet kivágott képként felragasztottam magamnak a vágytáblámra, amiről idő közben meg is feledkeztem. Itt kezdődik az önismeret. Annyira tetszett egy ház, amit képen megláttam, hogy addig kerestem, amíg rá nem találtam. Ebben szerepet játsszhat a tudatalattim , a feledékenységem, csak a misztikus Univerzum nem. Tehát ismerd meg magadat, hogy a Vonzás Törvénye is rád ismerjen. Azt gondolom, önmagunk megismerése az ember legnehezebb, legnagyobb feladata, mert önmagunkat ismerjük legkevésbé, de ha nehéz is, nem lehetetlen... "

Áldás életedre! Szeretettel: AnikóKedves Susanna!

Szerintem már meg is válaszoltad saját Magadnak:)
Próbáld ezt észrevenni.Útmutatás,Ihlet,Ötlet ezeket írod,igaz?
Erre Vágysz Valójában!Nincs más dolog hátra,hogy kérj egy ötletet a továbblépéshez!Mert ezt is be tudjuk ám vonzani:)
Írd le egy papírra pl.
Vagy mondd ki hangosan:Szeretnék egy sugallatot vagy egy jelet kapni akárhonnan a következő napokban.
Az is lehet,hogy nem véletlen ez a hogyantovábbérzés :)
Lehet most több csendre van szükséged,megállásra,ahhoz,hogy valamit meghallj a csendbe.....
Kitartás!:)

Felismertem Magamat Benned!Ez Csodálatos.Végre emlékeztem,amit tudtam rég.......Kedves Susanna!

Biztos vagyok benne ,hogy mind az ihlet,mind a hogyan tovább érzés időben fog érkezni.
Csak rajtad áll,(benned rejtőzik),hogy mikor lesz itt az ideje.
Csodaszép hétvégét kívánok neked!!!!!

Szeretettel ölellek:Krisz