Mélyponton.

Sziasztok!
Már több hónapja nyomon követem ezen az oldalon a történéseket, fórumokat, blogokat.
Nem igazán vagyok egy naplóírós típus, vagyis eddig nem éreztem, hogy lenne olyan témám, amit megosszak többekkel.
Annak hogy most mégis elkezdtem ezt a naplót vezetni nagyon nyomós oka van.
Úgy érzem kicsit eltévedtem, letértem az útról, holott a Titok könyvet már rongyossá olvastam, a filmet, mert nagyon sokszor megnéztem, de most úgy érzem, valamit nagyon nem jól csinálok.
Őrömmel olvasom a sok jó történetet és tudom, hogy működik a vonzás törvénye, nálam is úgy tűnt, amikor először olvastam a könyvet, hogy minden rendben van, ennek körülbelül 4-hónapja.
A vállalkozásom, amit 2-éve kezdtem el másod állásban szépen ívelt felfelé.
Volt egy fő állásom is, ami szintén egy saját vállalkozás, amivel nem volt semmi gond működött, de nagyon sok energiát elvett tőlem, már valahogy terhes is volt már számomra és nem is tudtam már jó kedvvel csinálni úgy döntöttem, hogy a régit abbahagyom, és csak az újra koncentrálok, mivel ezt ráadásul imádom is, mert embereknek tudok segíteni és ez sokkal jobban motivál.
A vonzás törvényének köszönhetően jöttek a jobbnál jobb ötletek, sikerült is előrébb lépnem, jöttek a megrendelések, köszönő levelek, egyre több feliratkozó, úgy ahogy azt vizualizáltam.
Nagyon szeretem ezt a munkát csinálni, mert végre úgy érzem, hogy ez a munka, amit mindig is szerettem volna, egész életemben keményen dolgoztam, nagyon sokszor ez a magánéletemre is kihatott és ezen mindig is változtatni akartam.
Hiszem, hogy a mostani munkámat bevonzottam magamnak csak akkor még nem tudtam, hogy a vonzás törvényét használom.
Nagyon boldog voltam, mert végre azt csinálhatom, amit szeretek, több időm lesz magamra, másokra, a szeretteimre, de sajnos 3 hete egyszerre minden szertefoszlott.
Továbbra is hiszem, hogy semmi sem történik véletlenül velünk az életben, mindennek árra van és mindenkinek meg kell fizetni az árat olykor igen keményen.
Ahhoz hogy értékelni tudjuk a jót, sajnos átkel élni rosszat bárminyire is fáj.
Kiderült, hogy az az ember, akivel hét éve együtt élek, akiben maximálisan megbíztam, néha bizony mellék utakra tévedt, miközben én a közös jövőnkért dolgozom.
A baráti körömben mostanában sorra történek hasonló dolgok, több éves kapcsolatok mennek tönkre, mindez miért?
Nem figyelünk oda egymásra, magunkra az emberi értékekre.
Egy válásnál mindig valamelyik fél sérül, ha vannak gyerekek azok még jobban, nálunk ez utóbbi nincs, hál istenek.
Amikor összekerültünk, én eladtam a lakótelepi lakásomat egy részéből felújítottuk az ő ingatlanát, és felépítettünk egy varrodát.
Kölcsönt is fel kellet venni, amit közösen, fizetünk, tavaly végre túl voltunk rajta.
Mivel minden az ő nevén van, és csak élettársak voltunk, ezért nekem meg kell elégednem némi morzsával, és tapasztalattal.
Közben rájöttem arra is, hogy tulajdonképpen én soha nem is voltam boldog ebben a kapcsolatban, és valószínű, ha egy válás így zajlik le, semmibe véve az együtt eltöltött éveket, részéről sem a szeretet sem a tisztelet nem volt az, aminek látszott.
Nekem ehhez kellet a 7-év és ez a nagyon nagy csalódottság érzés, hogy ezt megértsem.
A vonzás törvénye most is működik, még ha a fájdalom el is nyomja, egy kedves ismerősömtől, pont akkor pont azon a napom, amikor a legnagyobb szükségen volt egy kis lelki erősítésre kaptam egy könyvet.
A könyv címe / Teher alatt nő a pálma./
A fájdalom annyira elnyomja bennem a pozitív gondolkodást, hogy igazán csak most villant be hogy ezt a könyvet én segítségként kaptam, és még hálát sem mondtam érte az univerzumnak.
Az hogy ezeket leírom, egy kicsit nekem is könnyebbé teszi, és tudom, hogy sokan vannak hasonló vagy rosszabb helyzetbe nálam, én bízok és mást is arra kérek, hogy bízzon önmagában és az univerzumban, hogy minden jóra fordul.
Bezárult egy kapu, de egy másik ugyanakkor kitárult csak észre kell vennünk.
Habár hamarosan 40-éves leszek, tudom, hogy most egy új élet vár rám és az sokkal jobb és örömteljesebb lesz, mint az eddigi.
Lelki erősítéseket szívesen elfogadok bárkitől.
A folytatást hamarosan írom.
Mindenkinek szép napot és sok hitet.

HozzászólásokNyílik a kapu

Sziasztok!
Olyan jó érzés hogy megosztjátok a gondolataitokat, keserűségeteket és a sikereket.
Most már én is jobban érzem magam, és a vonzás működését is jobban érzem, valóban annyira hihetetlen hogy működik.
Ahogy Bubu írta valószínű én is ezeket a rossz dolgokat saját magam vonzottam be, mert e nélkül soha nem mertem volna változtatni, pedig ebben a kapcsolatban én sem éreztem igazán jól magam.
Lehet gyávaság, lustaság nem tudom mi, de ahhoz valóban egy nagyon rossz dolog kellet történjen, hogy kénytelen legyek újra értelmezni ,újra kezdeni az életemet, de most már olyat amit valójában megérdemlek és amire mindig is vágytam.
Mivel az elmúlt hetekben kényelmesebb volt nekem az önsajnálatba merülni a munkámmal sem igazán foglalkoztam, pedig tudom, ha nem dolgozom, az nem vezet sehova.
Itt a fórum olvastam nem tudom már ki írta, de nagyon köszönöm neki, hogy megosztotta velünk az ő módszerét miszerint neki az jön be, ha naponta többször elismétli, ami számára a legfontosabb, és valóban elhiszi, hogy az már övé elfogadja és kész.
Elkezdtem én is ezt a módszert alkalmazni, és valóban működik, az utóbbi 3 napban jöttek a megrendelések, jöttek az ötletek, és az örömérzésben sem volt hiány.
Az utcán valóban rám mosolyognak az emberek, és ez olyan jó érzés.
Az iwiwen találkoztam egy nagyon régi ismerősömmel, akivel, 6-ével ezelőtt nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, de akkor én foglalt voltam és csak egy nagyon jó barátság alakult ki közöttünk.
A kísértés azért mindig ott volt és kértem, hogy szakítsuk meg ezt a baráti kapcsolatot is, mert én nem akarok csalódást okozni senkinek.
Nagyon megértő volt habár nem volt neki sem egyszerű de tiszteletben tartotta a döntésemet, és az utolsó mondatta az volt, hogy mi még biztosan fogunk találkozni jó időben és jó helyen.
Több évig nem hallottam semmit róla, pár napja viszont bejelölt az iwiwen, ez nem lehet véletlen.
És az a borzasztó hogy ez annyira egyértelmű és még mindig kételkedek benne, azon gondolkozom, hogy biztos véletlen közben tudom, hogy nem az, de a kisördög mindig ott van.
Ráadásul Ő is most zárt le egy 6-éves kapcsolatot, de hogy ne legyen annyira egyszerű a dolog Ő most Londonban él, én meg itt.
Több éve tervezem, hogy kimegyek, egy Londoni nyelviskolába ott végre tökéletesen megtanulnék angolul, csak valahogy mindig elmaradt, mert volt valami fontosabb.
Most ez az álmom is teljesülhet, és lehet, hogy az igazi boldogságot is ott találom meg, hát majd kiderül.
Imádom a virágokat több éve nem kaptam egy szálat sem a volt páromtól, gondolhatjátok hogy majd kiugrottam tegnap a bőrömből amikor egy hatalmas csokor vörös rózsát hozott egy virágküldő szolgálattól a futár.
A kártyán rajta volt a feladó, amikor láttam, hogy a Londoni srác az , a futárnak adtam egy hatalmas puszit az arcára, gondolom hülyének is nézett.
Ezért írtam azt, hogy jobban érzem magam és valóban szívből hálát tudtam adni az exemnek hogy ezt tette velem, mert ha ez a rossz nem történik a Londoni utam is valószínű csak egy szép álom maradt volna.
Így hogy nem haragszom, rá sokkal könnyebben viselem.
Bezárult egy kapu, kinyílt egy másik és most már érzem is hogy ez sokkal boldogabb élethez vezet, mint az eddigi, persze nem lesz egyszerű, de az univerzum és ti is velem vagytok.
Hálás vagyok az univerzumnak is és nektek is.
Mindenkinek sok erőt, ölelést és boldogságot és csak pozitív energiát kapjatok.
Sziasztok
ÉvaÉvi

Köszönöm a kivansagaid nekem is jolestek a szavak nagyon is ! Minden nap egy küzdés, de azt érzem és latom hogy az alagut ami eddig setét volt most kezd világosodni és ha nem is látom a végét tudom jo fele megyek,,
Egy gondolatot leírnék még,,,, neha megtörtént eddig is velem, de most erősebben szokott jönni kepzeljétek el az hogy fenntről nézem magam és a történéseket és az embereket,, mintha egy filmet néznék egy vászonrol,, nem is oly rég hasitott belém az megint es ez eleggge furcsa érzés,, :-) hogy minden ember egy szerepet játszik egy filmben a saját filmjében :-) ez az érzés annyira félelmetes de valahol nagyszerü ha az ember felvállalja a filmjében a filmszerepet ,,, talán sok mindent jobban kezd látni érezni és talán gyorsabban talál rá a dolgok nyitjára ... jo nem?? mindenkinek ajánlom azt hogy néha nézzék felülről a saját életük és a történéseket... talán könnyebb tényleg feldolgozni a dolgokat és talán könnyebben teszi az ember amit tenni kell...
öleléssel
zsuHuuuuuuuuuuuuuu Bubu!!!!!!!

Hatalmasat írtál....letaglóztál és nagyon köszi, hogy ezt így megosztottad velünk, őszintén!!!! Nem is találok szavakat...amikor azt hisszük, itt a vég és ennél rosszabb már nem is lehet, a végén kiderülhet, hogy AZ a nahézség kellett a jelenlegi jóhoz:)))) Sok boldogságot nektek az új Életedben:)))))
Evelyn:)Pasik,Pénz,Vonzás,Változás

Sziasztok!
Valahol az én sztorim is idevág.
2002-ben gyermekem édesapjával borzasztóan megromlott a kapcsolatunk.Egy ideig próbálkoztunk változtatni de egy bizonyos fokon túl egyikünk se akart változni.Egy fedél alatt éltünk,idegeltük egymást.
2005-be beleszerettem egy fickóba aki jó fej volt,kedves és 2006-ba úgy döntöttem elhagyom gyerekem apját,ha máshogy nem megy eladjuk a házat és mindenki megy az útjára.
2006 március közepén dömtöttem a házeladás melett,március 21.-én lefoglalóztam jelenlegi házunkat.Azért fontos ez a nap mert Benedek nap és ilyen nevü utcába lakunk.
Áprilisba gyerekem apja szívinfarktust kapott,májusba úgy döntött a ház többi tulajdonosa mégse adjuk el a kecót ők nem egyeznek bele.Már csak ezért is mert nekem addigra 1 millióm és ügyvéd elött megírt szerződésem volt arról hogy szept 30.-ig kifizetem az új házat.Júniusba volt egy autóbalesetem amit én okoztam,kocsi totálkár lett mi a gyerekkel kisebb karcolással megúsztuk.Júliusba eladtuk a régi házat ez összejött.
Júliusba új párom a saját anyukájával beköltözött az új házba,ahol nekem totálisan alkalmazkodni kellett volna hozzájuk.Nagyon nem tetszett a pasimnak hogy nem felesbe vesszük a kecót hanem 70% enyém 30%övé.Az ügyvéd is mondta,hogy 50-50 nem jó mert a fickó nem ad bele lóvét,legyen eszem most mászok ki egy zűrös tulajdonvitábol.Ráadásul a pasim közölte,hogy a felvett hitelnek csak a felét fizeti,a kamat meg a személyi kölcsön az előlegre az én saram.Ja és a rezsinek is csak a ráeső részét fizeti.Én meg lazán megkérdeztem:ha totál enyém lenne a ház maradnál?Nem-ez volt a válasz .
Így augusztus elején összepakolt,addigra kiidegelt,de elötte új adásvételi,papír bankba be stb...
Hát szó mi szó kivoltam...A melóhelyemen mondta is a főnök hogy ha nem változok kirug a picsába.
Igy szó szerint.Szeptemberbe teljesen kiköltözött a pasi,de megfenyegetett,hogy összeveret.
Hol itt a vonzás?Mig én a gyerek apjával szenvedtem,vágytam rá hogy külön menjek,legyen házam ami csak az enyém.Az új kapcsolatnak köszönhetem hogy megharcoltam a házamért,hogy ki merek állni magamért a családomért ahol anyussal és a kisfiammal boldog vagyok.A hitel?Hát ha az nem volna nem hagynám el a konfort zónámat,nem igyekeznék sikeres lenni,még mindig csak bejárnák a régi munkahelyemre majd haza.Ott sok volt a negatív ember,utólag örülök hogy eljöttem,csak az esett rosszúl hogy akit barátnak tartottam le se sz...Évek óta el akartam jönni de lusta voltam másba belefogni.Tehát ezt is bevonzottam.De változok,mert változni is akartam.És tuti az anyagi helyzetem is változni fog. Most!!Mert akarom.
Számomra az a tanulság,hogy mindent én teremtettem,de hogy változzon a helyzetem nekem is kell változni.
Bezárult egy kapu de egy másik ugyanakkor kitárult.
Örülök,hogy azt a kaput megtaláltam ami mögött Ti vagytok.
Szeretettel
BubuVálasz Zsu

Szia, Zsu!
Köszönöm, hogy megosztottad velem a történeted, igen én is pontosan ezt érzem.
Nagyon nehéz a negatív dolgokat érzéseket pozitívan látni, átélni, de tudom, hogy jön a segítség, még ha most lassabban is, de jön.
Most a költözés még előttem van, de tudom, ha ez megoldódik már minden könnyebb lesz.
Neked is kitartást és csak jó dolgokat kívánok.
Öleléssel Éva.Szia Kedves Évi !

Olvastam a soraid.... kicsit magamra ismertem most pont ez jatszodik le nalam is képzeld... a szerelmi kapcsolatom romokban a barataim a régiek huss,,, pont ezért a munka döcög,,, és én is azt érzem hogy talan lelassult a vonzas ,,, de nem ,,, azt hiszem ez most jutott el a tudatomig,, hogy ilyenkor is vonzunk,,, csak lassabban erezzuk mert épp most a nehezében csak negativkent tudunk gondolni dolgokra,.,, de pont ez az amikor a dolgokat negativkent eljuk meg, akkor is sokszor ez pozitiv.történések,csak nehéz pozitivkent élni meg ,,,, ugye Te is voltál igy hogy negativként éltél meg dolgot de visszanézve ,,, mégis pozitiv az eredmény
.,,,,itt egy példa,,, a munkam 6 honappal ezelőtt olyan utakra vitt amit eddig nem csináltam,, nagy lehetőség volt a számomra , amiben latok fantaziat azt nyomom es lelkesen belevetem magam es szeretem kihozni magambol a maximumot.. na ezt csinaltam fél évig,,, sajnos januarban kenyertöres lett,, mert az az iroda kiszurt velem ,, akinek nagy igyekezetttel termeltem es nem is keveset,,, januarban majdnem beledöglöttem a sok "rossz"ba a barataim akikben hittem a hátamba döftek egy kést,,, na jo ezt csak idézőjelként irom,, a kapcsolat miatt lettek ilyenek mert pont az az ember akit szerettem volt az első aki megtámadott es a kettönk közt volt szépet egy mozdulattal semmivé tette letagadta,,,,,,, nos januar vegere majdnem összeomlottam...
de igenis müködik a gondviselés érzem ,,, en is ezekben a napokban kaptam könyveket, uj baratokat es teljesen uj munkahelyet ,es pont mindig akkor jön valamerről egy segitseg amikor a legjobban mélyponton vagyok,,,,,
nos bocs hogy leirtam az en történetem ide neked de erősiteni akartalak hogy soha se add fel és hidd hogy minden ugy történik ahogy történnie kell !!! Tarts ki az elveid mellett es azok mellett amit akarsz elérni! Kivanom Neked hogy legyen sok uj érzés es dolog ami erősit majd a dolgaidban , és sikerre visz teged
öleléssel
zsu