egy autoimmunos lány története

megpróbálom ide felrakni azokat a bejegyzéseket amiket írom már 1 éve a freeblogba.

CsatolmányMéret
1 fejezet..doc43 KB
2. fejezet.doc30.5 KB
3.fejezet.doc81 KB
4.fejezet.doc312 KB
5. fejezet.doc35 KB
6.fejezet.doc30 KB
7.fejezet.doc28.5 KB
8.fejezet.doc2.29 KB

HozzászólásokKedves TiahI

Mivel az egyik hozzászólásodban csak 1 sziát írtál ezért nem tudom melyőnknek szántad az MSN és SKYP azonosítódat?Vártam,hogy válaszolsz a levelemre,de ha nem akarod,hogy zavarjalak nyugodtan jelezd!

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"kedves alfajáró!

tiah
épp most rendeltem meg az orvostudomány a feje tetején c. könyvet már nagyon várom hoyg megjöjjön, mostanába nagyon zabálom az ilyen könyveket. sok mindent olvastam már az immun tréningtöl kezdeve, de eddig mindig vissza rántot valami trauma. De most változtatni akarok. lehetöségem van arra is hyog részt vehesek egy amerikai kisérletbe, ami ott már bevált és alkalmazzák. az a baj hoyg nállunk tul sok a korlát mindenért csak sulyos pénzt kérnek ha gyogyulii szeretnénk.szia

tiah
olvastam amit irtál szivesen beszélgetek veled. van msnem és skypom is. skype azonositom:rozekanita, msn: tigrincs79@citromail.hu
itt tudunk beszélgetni.Drága Alfajáró!

Köszönöm,hogy válaszoltál:)))Most,hogy belegondolok,ez eddig eszembe s ejutott,farral jöttem a világra.Gondolom nem volt egy könnyű menet/Jövet:))/Ez lehetett trauma.
Amikor a vetéléseim voltak még nem tudtam a betegségemről,mint íztam,ha tudom nem vállaltam volna gyereket.
Igyekszek a konfliktusokat kerűlni,de néha kivédhetetlen.Lassan ,de elfogadtam magamat és megtanűltam elengedni kisebb nagyobb sikerrrel a negatív gondolatokat.A betegségem miatt nem tartom magam hibásnak,ha erre gondoltál.Régen hibáztattam magam a 2 válás miatt,de már ez is a műlté,sőt hálás vagyok azért mert egydűl maradtam akkor ,mert ezekkel a csodálatos dolgokkal talán sosem ismerkedtem volna meg/Reiki,angyalok,Titok/Hálás vagyok a mostani páromért akivel még 12 éve a betegségem hozott össze,de most jött el az ideje,hogy más legyen a kapcsolatunk.
Nagyon köszönöm a könyvből való idézetet.
Szeretnélek megkérni,ha lehet priviben írj arról,hogy honnan vagy ennyire tájékozott és a személyed is érdekelne,ha nem jelent problémát.Ha elzárkozól ez elöl azt is megértem.
Szeretettel ölellek:)))

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Drága Alfajáró!

Nem tudom jól teszem-e,hogy írok,mert az elöbb reagáltam a válaszodra és elszállt az egész.Lehet,hogy jel volt,hogy nem kellene írnom,de muszály kiirnom magamból.Remélem nem sértek meg senkit!

Azt hiszem Tiah blogja egy segély kiálltás.Szerencsére ránk talált!
Azzal egyet értek,hogy a betegségek lelki eredetre vezethetők vissza.Én is születésemtől fogva beteg vagyok/Hol ért a trauma?/Az autóimmun betegségek 1 hibás GÉN miatt vannak.Sajnos az immunrendszer túl működik így a célja az orvosoknak az,hogy elnyomják az immunrendszer működését.Mivel túlműködik minden sejtet betolakodóként kezel és megtámad.Ezért a vetélés,mert idegen testként érzékeli./nekem 4 vetélésem volt/.Hála ISTENNEK 2 gyermekem van.Mellesleg,ha abban az időben megtudtam volna,hogy milyen betegségem van a mai eszemmel biztos nem szűlnék gyereket.
1:mert örökölhetik
2:mert fel is kell őket nevelni és ez a betegség,ha korán kezdődik erre nem sok esélyt ad.
Igazából 10 éve robbantam le.A stressz tényleg rontja az ember állapotát/édesapám nemsokkal elötte lett öngyilkos/Azt hiszem nagyobb trauma nem kell.6 éve diagnoztizálták,addig a munka undortól/Tiánál iskolaundor/kezdve számtalan diagnózis volt.2 hónapja megint fellángolt a betegségem pedig,most minden rendben van körülöttem.10év után a Titoknak köszönhetem,hogy van egy csodálatos kapcsolatom.A páromat nem érdekli,hogy beteg vagyok,csak a nőt látja bennem és el is hiteti velem,hogy minden rendben van velem.Csodálatos ember.
9 éve találkoztam az agykontrollal,majd a Reikivel,majd az angyalokkal való kapcsolattal és fél éve a Titokkal.Mellesleg elötte egy kétlábon álló realista voltam.
Mivel az SLE génhiba nem gyógyítható,de hiszem hogy tünetmentes leszek és teljes életet élek.

Tiah!Írtam neked emailt!Szeretném,ha felvennéd velem a kapcsolatot és segítek amiben csak tudok,ha megengeded.

"Elérhető minden álom
ne add fel semmi áron
egyszer még valóra válhat
hogyha akarod hogy valóra váljon."

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"