igaszság

Bizony vannak olyanok,akik nehezen szembesülnek az igaszsággal,még saját maguknak sem vallják be.Pedig nem igazán boldogok,bár vannak akik képesek így leélni életüket.Őket nehezen értem meg,félnek mert nem ismerik igazán önmagukat.....

Címkék:

Hozzászólásoka lényeg

Köszönöm hogy rátappíntottál a lényegre,ugy érzem mintha teljesen átlátnád a szituációt,pedig nem ismerlek.Vagy inkább elviseli,amit nem kellene.Lenne választása,de még nem kész.Még egyszer köszi!köszönöm válaszod

Köszönöm válaszod,tényleg hagyni kell hogy az ember maga döbbenjen rá és felismerje,hogy amit tesz vagy amit mutat,csak valaminek az elfedése...Az igazság!

Az én tapasztalatom az igazságról az hogy mindenkinek meg van a saját igazsága,mégpedig azért mert mindenkinek mások a tapasztalatai. Senki nem éli át ugyanazt esetleg hasonlót. Mindenki más egyedi már eleve úgy született meg saját génekkel saját aspektusokkal és egyedi az életútja is. Ezért mindenkinek igaza van. Nincs olyan hogy csak egy igazság ,mert ha kívűlről nézed azt a személyt aki neked pl panaszkodik rájösz, ha meghallgatod a másik felet látod neki is igaza van,mindkettőnek. Csak akkor látod ezt ha nem vagy benne nem lehet igazságot tenni,nem is kell. Amikor igazságot akar valaki tenni akkor valójában ítélkezik,előbb vagy utóbb erre mindenki rájön ez egy nagy felismerés.Mert mindig mindenkinek igaza van a maga világa szerint. Szeretettel :ÉviKedves FehérHolló!

Nem kell megérteni, engedni kell, hogy maguktól döbbenjenek rá az igazságra.
Azonkívül nem tudhatod, hogy amit te kívülről boldogtalanságnak, nem igazi boldogságnak látsz, az tényleg az e. Szerintem az emberek nagyrésze úgy gondolja, hogy neki ennyi jutott, aki egy picit jártasabb a spiritualizmusban, az arra gondol, hogy talán ez a karmája, talán ezt kell végigcsinálnia, mert az előző életében így vagy úgy viselkedett. Nekem is van ilyen ismerősöm. Inkább nem lép, nem teszi meg azt, amit saját józan paraszti eszével meglépne. Inkább arra fogja, hogy valamiért neki így kell vezekelni.
Nagy probléma, hogy sokan nem képesek szembenézni önönmagukkal. Miért? Mert félnek az igazságtól. Félnek attól, hogy saját maguknak saját maguk fogják bebizonyítani, hogy a múltban nem jól viselkedett, vagy nem emberi módon reagált le egy problémát. Én is estem ebbe a hibába. Hagyni kell őket, talán egy picit vezetni, de csak addig, amíg ez a másik számára még nem teher. És biztosítani róla mindenkit, hogy a múlt elmúlt, a jövőt kell építeni szépen lassan tégláról téglára, de ehhez előbb alapozni kell.
Nem kell őket megértened. Majd megértik ők maguk idővel.