Miért is vagyunk itt?

közösségMindig van oka annak, hogy egy bizonyos téma köré csoportosulnak emberek. Magamból indultam ki. Az ezrével található fórumok közül miért éppen ez az egyetlen, ahová betettem a lábam, nem csak mint olvasó. Sőt még az írás sem esik nehezemre. Ez nálam egészen meglepő. Gondolkodom, hogy kerültem ide, s miért ragadtam le? Miért is fogott meg annyira a téma, hogy letegyem mellé tevékenyen a voksom? Ez még sosem fordult elő velem.
Ide találtam, pedig nem kerestem, s itt maradtam, pedig senki sem hívott. Várom, hogy beléphessek, s olvassam a friss bejegyzéseket, lesem a történéseket, iszom szomjasan a sikerekről szóló híreket.... Miért is vagyunk itt?
Mert meszületett bennünk a vágy a változtatásra, mert megelégeltük az "anyázás"-os világ önsajnálatával és kíméletlenségével előnyt kicsikarni kívánó, terméketlen hiábavalóságát, és mert mint ijedt kisnyuszik, félünk, hogy segítség nélkül nem tudunk változást elérni, mohón keressük egymás kezét, hogy megkapaszkodjunk. Hogy igazolást nyerjünk társaink által, hogy erőt merítsünk egymásból, hogy adni tudjuk, miáltal jóval gazdagabbá válunk. Reszketve figyeljük, elfogadták-e a nyújtott szeretetet, nincs-e valaki, akinek éppen ránk van szüksége. Vagy éppen fordítva: van-e valaki, akibe belekapaszkodhatnánk, hogy segítsen, mert egyezik a látásunk, s hasonlóan működünk.
Nagy jövőt jósolok magunknak. Mert az ember csakis arra vágyhat, amije nincs. És rengeteg ember bolyong e fékevesztett világban álmok, célok, szeretet nélkül. Ez a hely pedig az álmok, célok és szeretet gyűjtőhelye lévén mindig nagy érdeklődésre tarthat számot.
Azt kívánom mindannyiunknak, hogy a sikertörténeteink árasszák el a világhálót! Hogy annyi szeretet, jóság, és szépség gyűljön itt össze, hogy részesülhessen belőle mindenki, aki híjával van, akiben szintén megszületett a változtatás vágya! A siker kisérje lépteink nyomát, legyen áldás minden jó szavunkon, váljanak valóra legféltettebb álmaink!

Szeretettel Mindenkinek!

Hozzászólások:-)) Érezted, hogy

:-)) Érezted, hogy átöleltelek és szavak nélkül biztosítottalak az együttműködésemről Te drága?:-))

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Szia nagyanyus..

Nagyon szívhez szoló történet. Engem is meg fogott. Kérdezted miért is vagyunk itt?? Ez jó kérdés. Te mit gondolsz? Én tudom miért vagyok, hogy megtudjam Ki vagyok . Nagyon úgy érzem sok hozzá szólásnál hogy mindenki csak negatív energiát sugároz ki feléd. De persze ez mindenkinél előfordul hiszen emberek vagyunk. Nem véletlenül vagy itt. Semmi sem történik véletlenül. Mert nincs véletlen. De igazad van. Előbb inkább akard másnak is azt amit magadnak akarsz, érezd is, gondold is, és tedd is. Soha ne légy elkeseredve, mert később azt vonzod vissza. És ehhez senkinek semmi köze csak neked. Csak egy gondolat ill. érzés én nem mondok semmit csak érzem hogy mi lenne számodra a jó. Ha önmagadba nézel és váltosztatsz a nézeteiden kezdésnek nem is rossz. Csak Te segíthetsz önmagadon. Mindig választhasz!!!!!! hisz ez a élet törvénye az egyik. Szia . Mind veled vagyunk. Szia Keress pozitív embereket.Nagyanyus!

Úgy legyen:)
Csoda vagy;)

Szerető Ölelés,Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.Ahogy olvastalak

..szinte magam előtt láttalak kitárt karral, hogy szívedre ölelj mindenkit...

igen, jó hogy itt vagyunk, és napról napra többen vagyunk!
szép napot! :-)Drága Nagyanyus....

Szivemböl szóltál! Nagyon örülök Neked!!! Ölel :ágicaKedves Nagyanyus!

Mai napom legörömtelibb percét adtad, köszönöm. Míg így gondolkodnak emberek a világon, addig semmi sincsen veszve. Egyetértek minden egyes szavaddal. :)

Szeretettel:
L.A.Drága nagyanyus! Szuper vagy!

Örülök, hogy többen VAGYOK!!!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *