¤ Szavak (pénz) ¤

Minden kiejtett szonak saját rezgése van. Az is sajátságos ahogyan egyes emberek kimondják. A neveltetésünktöl és az életszemléletünktöl függöen a kiejtett szavakat személyes,egyedüli rezgéssel töltjük meg.
Talán a legnegativabb rezgésü szavunk a "pénz". A legtöbb emberben a "pénz" szohoz kapcsolodo képzetek olyan hihetetlenül erösek,hogy amikor kimondják,rágondolnak,meghallják,rengeteg negativ rezgést küldenek mindenfelé. Ezektöl a hullámoktol olyan áthatolhatatlan fal képzödik körülöttük,hogy a nagyon áhitott pénzhez nem tudnak hozzáférni.
Le lehet gyözni azokat a pénzzel kapcsolatos dogmákat,amelyeket a társadalom hibásan alkotott. Pl.: "keményen kell ahoz dolgoznom,hogy megszerezhessem" "a pénzt meg kell szolgálni" "a pénz minden gonosz alapja" "boldog leszek ha pénzem lesz(ami azt jelenti hogy most nem lehetek az)". A pénz - mint minden - nem más mint energia. A pénz Magunkhoz vonzása nem több,mint az energiaáramoltatás helyes folyamata.
Érzelmileg költsük el a kivánt pénzt ujra meg ujra,hogy ezzel adjunk kivezetö utakat az energiának. Döntsük el mit tennénk,s ez a terv utat nyit az energiának,hogy a pénz eljusson hozzánk. A pénz energiájának szüksége van kijáratokra - ha nincs kijárat nincs pénz sem.

Címkék:

HozzászólásokA pénzt azért kapjuk, hogy

A pénzt azért kapjuk, hogy másoknak tovább adhassuk.
Nem magunkért. És adni jó dolog, ugye? ;)Yonderboi :)

Köszönöm hogy erről ismét olvashattam általad :)
Rendkivül fontos, hogy a Pénz a megfelelő módon áramoljon:)

Tünde;)

Meg persze a Sziszkának!:)Y:)

Nem tehetem meg, hogy nem reagálom le, hisz figyelek!:)

Szerintem a legcsodálatosabb rezgése a szeretet és szenvedély! szónak van!

Sziszka