Kérdések

Eszembe jutott megint vmi.:) Amire még nem tudom a választ.
Ha van egy adott dolog amit én szeretnék,vizualizálom,bevonzom,hiszek benne...mindent úgy csinálok ahogy a Nagykönyvben:) meg van írva....de a párom,akit a dolog ugyanúgy érint nem így gondolkozik,ö pont fordítva,pont úgy ahogy én régen...
Mi történik a frekvenciámmal,mi történik a teremtésemmel ha egy és ugyanazon dolgot közelítjük meg de két oldalról?Ki vonz be,és mit?
Erre még nem kaptam választ.
Söt,tegnap még vmi eszembe jutott:ami már megtörtént azon nem tudunk változtatni!Óriási felismerés volt ez megint,ismét megvilágosodtam.:)
Hisz hajlamos vagyok olyan dolgokon agyalni ami már mögöttem van,és szeretném sokszor meg nem történté tenni...aztán mikor rájövök,hogy na ez sem sikerült....elkezdek kételkedni.Na,de miért?
És persze megint jön a már jól megszokott önostorozás....

Címkék:

HozzászólásokDrága Nyuszika!

Nos ebben a könyvben szó szerint ezt írja! Nézd meg ha nem hiszed, külön fejezet.
Csak besétálsz a könyvesboltba és bele kell lapozni.
Viszont a szó szerinti pénz alatt azt érti , kötegekben , kiló számra , lottónyeremény, zsákban....
nem valószínű hogy agyoncsap!!!! Kérheted aztán lesz ami lesz.
Ha viszont tárgyra koncentrálsz, akkor előbb utóbb, akad egy kis pénz. Mondjuk fizu emelésből, vagy valakinek éppen kettő van belőle és jutányos áron odaadja , akciósan................. az univerzum eljuttatja hozzád az ő módján! Te kérj pénz , legyél pénzmágnes, én másként kérek aztán lesz ami lesz :-) Ja és nem mellesleg láttam a filmet, olvastam a könyvet is , mégis úgy gondoltam, hogy kipróbálok más módszert is. Mit veszíthetek ?????????????

Szeretettel!

Jutka :-)Kedves Jutka!

Te olvastad a TITKOT?Mert,ha igen nem értem honnan veszed,hogy nem szabad pénzt kérni?A könyvből idézve"Született pénzmágnes vagyok"Szerinted ezzel mit kérek?Lehet hogy csak mágnes legyek és vasat vonzzak be amit elviszek a méhbe?
A másik:Miért hozták ezen az oldalon létre a Saját csodalámpánkat és a:
"A legfontosabb célod vagy személyes megerősítésed írásbafoglalása"rovatot,ha senki nem láthatja a kérésünket?
Szerintem olvasd még egyszer kétszer el a könyvet:)))
Szeretettel ólellek!

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"pénz

Nem szabad pénzt kérni?????
De a Titokban nem ez van! Vagy én olvastam rosszul.......?Szia Málna!

Jó kérdés, ha közös a vállalkozás!
Szerinten ha te rendelsz és ő nem tud róla, nem befolyásolja a hitedet akkor a tied.
Hinned kell magadban!!!!!!!!!!! Próbáld meg elterelni a gondolatait, ha elkezd negatívan beszélni. Valahogy el kell érned, hogy legalább ne mondja ki !!!!!
Talán kérhetnél az univerzumtól egy új helyszínt, mondjuk forgalmasabb helyen :-)
Bármit.................................................................................................................
Hisz te tudod jobban mi a vállakozásotoknál a célcsoport.
A könyv címe is magáért beszél : Váltsd valóra legvadabb álmaidat.
Én személy szerint , megdöbbentem magamon. Amikor elkezdtem leírni, hogy mit is szeretnék, egyszer csak azon kaptam magam, hogy vannak álmaim. De hogy a szép szines álmok ennyire szürkék tudnak lenni ha meg kell fogalmazi és papírra kell vetni nem is sejtettem volna.
Pár mondatban leírtam, na de úgy kell elképzelni, hogy már a tied. Ha autó akkor alaposan le kell írni.
Nos addig, hogy milyen a színe, meg a típusa az okés volt. Na de lóerő???? meg műszaki adatok......
az hogy élethű legyen,illata, kárpit, ....... hogy érezni tudjam, na az kampó! Akkor döbbentem rá, hogy nagyon alaposnak kell lenni, mert kapok egy autót , de milyent??? Nem részleteztem, hogy bíztonságos, hogy könnyen ki tudom fizetni, hogy kényelmes,..................
Ami még fontos, hogy sosem szabad pénzt kérni!!!! Kérd azt mondjuk, hogy mosolygós elégedett ügyfeleknek köszönsz "viszontlátásra" az ajtóból.
Szóval én rájöttem, hogy bármit szeretnék nem sajnálom rá az időt és elmegyek megnézni, megfogni, meg tapogatni, érezni.
Szóval én személy szerint, úgy érzem, hogy meg kell tanulnom, fantáziadúsabb lenni. Írni és írni.
Ha teheted akkor vedd meg a könyvet, nekem személyesen sok mindenre választ adott, amolyan aha élményt!!!!

Sok szerencsét!!!

Jutka :-)Drága Málna :)

Juuuj de ismerős ez a téma :) Az ősszel nálunk is pont ez ment. Én teremtettem a jólétet, a párom pedig a veszteséget, hogy nem hitt abban, hogy a vonzás törvénye müködik. Aztán igy a vállalkozásunk is mint a hullámvasút egyszer fent, egyszer lent. Mindkettőnk vágya teljesült. És akkor megmuttam neki, hogy mikor fent vagyunk, akkor az én vágyam teljesül. pld. vágytam rá, hogy a karácsonyi megrendelések gyorsan és nagy példányszámban jöjjenek. Ez igy is lett, majdnem megszakadtam a sok munkától. De ennek nagyon örültem, mivel az ősszel sokat pihentem... Igy végül belátta, hogy ha ellenem dolgozik, akkor a hullámvasút müködik. Azóta megfordult a kocka, és arról beszélgetünk, hogy milyen jó, hogy folyamatosan és nagy megrendelések jönnek be az üzletbe.
Ha végig gondolod az elmúlt heteket és hónapokat, akkor neked is beugik, hogy mivel tudsz érvelni a párodnak. Ha HISZEL benne, hogy ő is tud HINNI a közös jövőben, akkor ez a vágyad fog teljesülni.
Szeretettel: Öbike

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Köszönöm!

Igen,segítettél...és köszönöm.
Bár azt még most sem értem,hogy ha mondjuk közös válllakozásról beszélünk,és én kérem,és hiszem,hogy megy,müködik,döl a lé:),de ö úgy áll hozzá,hogy megint semmi...akkor,akkor kinek a rendelése a mérvadó?
A könyv címe szerintem amúgy nem reklám,szerintem ide is kiírhatod a címét,de priviben is szívesen fogadom.
Szép napot!Köszönöm!

Igen,segítettél...és köszönöm.
Bár azt még most sem értem,hogy ha mondjuk közös válllakozásról beszélünk,és én kérem,és hiszem,hogy megy,müködik,döl a lé:),de ö úgy áll hozzá,hogy megint semmi...akkor,akkor kinek a rendelése a mérvadó?
A könyv cyme szerintem amúgy nem reklám,szerintem ide is kiírhatod a címét,de priviben is szívesen fogadom.
Szép napot!Kedves Málna

Most olvastam egy könyvet. ( gondolom reklám lenne, ezért nem írom ki, elküldöm a címét privibe ha érdekel)

Abban pont a te kérdéseidre vannak meg a válaszok.

Kívánhatsz bármit de csak magadnak!!!!!! Te csak és kizárolag magadnak kérhetsz, mivel nem tudhatod, hogy más mit szeretne, mekkorát és milyen színben :-)

Ami neked jó, jó érzéssel tőlt el, vizualizálod és elengeded akkor megtalál téged. Ugyanannyira fog vágyni rád, mint te rá!!!!! Bármi legyen az.

Akkor és csak is akkor tudtok közösen kérni ha a párod is érti, érzi a vonzás hatalmát, és ugyanaz a cél. Viszont a saját kéréseidet csak neked szabad látni (leírva) mert neki más lehet a véleménye . Mivel más a véleménye , így más energiát szabadít fel, vagy akár meggondolhatja magát útközben.
És mivel szorosan egymás mellett éltek ,a tudatalattid veszi az ő gondolatait. Amit ő lilában szeretne és Pécsett azt te kékben és Budapesten. Az univerzum, vagy bárminek nevezed, csak áll és tanácstalan, hogy most mit is szeretnétek? Nem pontos a cél és az útvonal. Így hát nem tudja teljesíteni mert nincs is kérés !!!!!!! Sőt másnak sem jó róla beszélni, mert tudjuk azt is , hogy ahány ház annyi szokás!!!!!
Olyan ez mintha lenne egy közös titkos naplótók az univerzummal, te kérsz ő meg teljesít. Neked csak egy dolgod van kérni, és kérni .... bármit. Elengedni és elfogadni. Minden amit bele írsz az a kettőtök dolga, ha már a kezedben tartod akkor megmutathatod, hogy mit kértél és mit kaptál.
Ez arra is jó, hogy pontosítsd a saját rendeléseidet. Mert észre fogod venni, hogy mit is kértél és mi volt az amire jobban oda kéne figyelni a következő rendelésnél. Ha nem pont az jön amire gondoltál.

Ő is elkezd majd , a te sikereiden felbuzdúlva másként gondolkozni. Csak idő kell neki :-) Én tudom, tapasztalatból.

Ha teheted vedd meg a könyvet, szorosan összekapcsolódik a TITOKKAL és tele van jó ötletekkel amit könnyen lehet alkalmazni.

Remélem segíthettem :-)

Jutka :-)Drága Málna :)

aztán mikor rájövök,hogy na ez sem sikerült....elkezdek kételkedni
:)))) Ezt gondold át jól, mert minden sikerül, amit elgondolunk. De csak akkor, hogy HITTEL és öszinte vágyakozással és örömmel kérjük az Univerzumtól, Istentől, vagy a Főnöktől, ki hogy hívja....
Amikor pedig az az érzés elindul benned, hogy "nem sikerült" akkor éppen annak az útját álltad, ami elindult feléd. Mert honnan tudod, hogy már itt lett volna az ideje. Emlékezz a filmben a hóvirágra!!!!

Elmesélek neked valamit: én kitaláltam augusztusban hogy létrehozom a MoMoMo-t, tűzön-vízen át, voltak is rendesen akadályok, én régebben már régen feladtam volna, és úgy gondolkoztam volna, hogy nem sikerült. Viszont most először életemben IGAZÁN hittem abban, hogy végig tudjuk csinálni. Minden vágyam teljesült: február 14-én megszülettünk, az ország legnagyobb nézettségű tévéje (RTL Klub) vette fel az egész eseményt, az ország legnagyobb hallgatottságú rádiója (Sláger) adta le a hírekben egésznap. Ilyen sikerre csak vágyni lehetett, hiszen az én életemben még nem történtek ekkora események. Viszont a HITEM az HATALMAS.
És a teremtés így müködik. Igaz HITTEL és VÁGGYAL akarod a megvalósulást, akkor megérkezik hozzád.
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)