Társkeresés a Vonzás Törvénye alkalmazásával

Tudtad, hogy a vonzás törvénye értelmében a legrosszabb, ha akkor adod a fejed párkeresésre amikor egyedüllét vagy szomorúság gyötör? Ilyen állapotban legfeljebb ugyanilyen gondokkal küszködő embereket vonzol magadhoz.

A recept amit adok természetesen nem az egyedül üdvözítő megoldás, de már sokaknál bevált, így leírom, hogy miként tudod a vonzás törvényét a javadra fordítani, és megtalálni ideális társadat:

1. lépés: Kerülj saját magaddal összhangba, légy olyan, mint amilyennek a párodat szeretnéd (vagyis biztosítsd azt a rezgést, ami a hasonló rezgésű embereket fogja magához vonzani).

Abraham-Hicks tanításai szerint a tökéletes társ az, aki nem a másikért él, akinek élete nem a másiktól függ, aki nem "telepszik rá" kedvesére - nos ez az első lépés, hogy ezt megértsd és ezek szerint próbálj érezni, viselkedni.

2. lépés: Hangolódj a megfelelő "frekvenciára", az általad kibocsátott rezgések a párodtól elvárt érzéseket tükrözzék: szeretet, érzékiség, romantika (vagy amit keresel a másikban). Ez a módszer akkor is működik, ha már van társad, de a kapcsolat kihűlőben van, és szeretnéd egy kicsit felfrissíteni :) A vonzás törvénye alapján azok akik hasonló keresésben vannak, "veszik a jelet", és megtaláljátok egymást (vagy a fenti esetben újra megtaláljátok egymást).

3. lépés: Ha a fenti lépéseket megtetted, tedd fel képzeletbeli antennádat, és figyelj az üzenetekre, az emberekre, az ötletekre, helyekre, szituációkra, melyekkel találkozol. Ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket, pl. ha meghívást kapsz valahová, menj el. Az Univerzum megtalálja a módját, hogy összehozzon azokkal az emberekkel, akik összhangban vannak az általad kibocsátott rezgésekkel, így nagy eséllyel megtalálod az ideális társat.

Az előbb említettem azt az esetet is, amikor már van társad, de a kapcsolatotok nem problémamentes. Mi a teendő ilyenkor?

Először is: azért vagy vele, mert az általad kibocsátott vibráció frekvenciája az övéhez hasonló, és a vonzás törvénye együtt tart benneteket. .

Ha megváltoztatod a rezgéseidet, lehet hogy a párod is magasabb szintre emelkedik, és boldogabban éltek majd együtt, társadból a jó tulajdonságokat kezded magadhoz vonzani, és a "rossz" frekvenciájú történéseket már nem vonzod többé az életedbe, mert már te sem bocsátod ki az ezekkel összhangban lévő rezgéseket. Ez gyakran így történik, és lehet, hogy az illető másokkal rosszul viselkedik (azokkal, akik nem kívánatos rezgéseket bocsátanak ki), de veled ettől kezdve teljesen más (az új vibrációdnak megfelelően).
Ha viszont jelenlegi társad nem tud a te új szintedre emelkedni, életedben már nem lesz annyira fontos, és fokozatosan (a vonzás törvénye így is működik) szétválnak útjaitok. A legjobb módja az értelmetlen ragaszkodáson alapuló kapcsolat megszüntetésének ha te változol meg, ahelyett, hogy a társadat igyekeznéd megváltoztatni.