Megkezdődött, megkezdődött, megkezdődött!!!

Drágáim! Megkezdődött!!!

Megkezdődött, megkezdődött, megkezdődött!!!
Süvítenek felém meteorként a bevonzott dolgaim!!! Elkezdődött, s óráról órára csapódnak be a vonzásaim!! Csak kapkodom a fejem, földbe gyökerezik a lábam. Erős vonzásom működésbe hozta az univerzum megfelelő részeit! Záporoznak rám minden pillanatban megidézett elvárásaim! Eztán mindig így lesz? Elkezdődött, elkezdődött! Nehezen ocsudok fel, megkezdődött, megkezdődött: Ezt vártam, s íme tessék! Szinte hallom sisteregni, fütyülve felém száguldó vonzásaimat! Csak most vigyázni, mire gondolok! Csak most vigyázni!!! Nyitott vagyok és hagyom becsapódni vonzásaimat.
Megkezdődött, megkezdődöt!!!

Címkék:

Hozzászólások



depi és az agykontroll

Bizonyos vélemények szerint depressziós állapotban kerülendő az agykontroll. Talán veletek is előfordult már, hogy alfában nem mindig sikerül megtartani a gondolatokat. Kibillenünk, elkalandozunk. Ha éppen a depis gondolatok szivárognak be, mire észbekapunk már rá is dolgoztunk rendesen. Főleg, ha jó sokáig dédelgetjük alfában a problémát, többet ártunk mint használunk.
Millió bocs (és egy jól megteremett anyamedve) azoktól, akik mindig kordában tudják tartani a gondolatokat :)
Iker



Gratulálok Nagyanyus!

Csak fogadd, fogadd!

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: Ery



Most tudjátok minek adok hálát? :)

Hogy létezik az internet, és anélkül, hogy ismernénk egymást, segíteni tudunk egymásnak! :)
Ez valami csuda..:) És olyan jóóó :)



Jocc77!

Szerintem nem kell elfelejteni az agykontrollt. Hisz az tulajdonképp hasonlót mond, plusz hogy az alfa állapot kell ahhoz, hogy igazán elérjük, amit akarunk. De én azt hiszem, hogy a hála és a szeretet szinte eufórikus érzése, az hogy pezsegsz, hogy mosolyogsz, és jól érzed magad (az elején picit önmagad generálva, aztán már az örömérzed mozgat téged) az van olyan erős, mintha lemennél alfába. De persze ha meditálsz, egy kellemes zenére ellazulva elképzeled hogy őrült sikeres a vállalkozásod, az szintén a céljaid felé vezet.
Üdv!:)



Köszönöm Nagyanyus! Köszi Mindenki!

Tessék bevonzottam a megoldást! :) Ezért írtam a fórumba. Most először... A Titok című könyv, vagy film, vagy akármilyen médiaanyag a témában csak "nyersanyag". Most már Nektek köszönhetően megvan az irány, amerre elindulhatok. Köszönöm! Most egy jó darabig nem fogok írni, csak ha történik valami...



Drága JOCC77!

Az vagy, amire gondolsz!

Hogyan is tudnék segíteni Neked? Hiszen itt előttem mindent elmondtak a többiek, jobbnál jobb tippeket, ötleteket soroltak, amit ügyesen be tudsz építeni a napjaidba. Ezek nem csak jó ötletek, de próbálkozásra is érdemesek. Tudniillik mindenkinél más módszer a nyerő. A legritkább esetben jön be két embernél pontosan ugyanaz a módszer. Én is csipegettem, kapirgáltam, próbálgattam a többiek által leírt módszerek, ötletek között. Aztán kialakult, mire vagyok igazán elkötelezhető. Hogy mindig a szemed előtt legyen a kívánságod, ez talán a legfontosabb. Hogyan éred el? Jó a kavics vagy bármilyen erre a célra megnevezett tárgy, jó lehet egy fénykép vagy csak ló betűkkel teleírt papír. Lényeg, hogy tényleg mindig a szemed előtt legyen, hogy akarva akaratlan csak ezt lásd. Olyan helyre tedd, ahol a leggyakrabban fordulsz elő. Akár írd rá filccel a kezedre, az mindig kéznél van.:)) A lényeg, hogy lásd! Hogy csak a kívánt dolgokra gondolj, ezt a legnehezebb megcsinálni. Szerintem mindannyian ezért küzdünk, hiszen körül vesznek minket, behálóznak akaratlanul is a nemkívánt dolgok. Ilyenkor markold meg a követ, nézz a kezedre, ha ott az írás, és máris megvezetted a gondolataidat.
Tudod, mi jött be nálam? Egyik este feküdtem egy kád forró vízben, gondoltam, kihasználom ezt a csöndes kis magányt, és foglalkozom a vonzásaimmal. A forró víz elzsibbasztott, s elkezdtem kiszínezni a mindenhatóság gondolatát. Eljutottam odáig, hogy tulajdon képpen az újjászülető sejtjeimet kell az új kódokkal megteremtenem. Mire lecserélődnek sejtjeim, már egy egészen új ember leszek. Az új sejteket próbálom arra programozni, amilyen lenni akarok. Megböktem egy pontot a homlokom közepén (a harmadik szem helyét), és ráparancsoltam, hogy „Teremts, alkoss új embert!” és magam elé képzelem ezt az új embert. Ezt már nagyon sokszor megcsináltam, napközben is gyakran bökök a homlokom közepére. Nem is kell több, rögtön a megfelelő gondolatok pattannak ki belőle. Önszuggeszció.
Most csak annnyit teszek,hogy hallom, amint süvítenek felém a vonzásaim, s anélkül, hogy azonnal látnám, mi érkezett, tudom, hogy megint becsapódott valami, ami a javamra válik, és a kívánt cél elérésének egy darabja érkezett meg. Napok óta folyamatosan tapasztalom a változást, és minden csak a kívánt irányban történik. Egyetlen egyszer kell megérezni, hogy beérkezett a vonzás (mindegy, hogy jó vagy rossz), s már a többit az előző fölött érzett bizalom bevonzza be. Hiszen bejött amit bevonzottam, hát csak így tovább, ez így működik!:))
Szeretettel ölellek: nagyanyus



Vanda,Öbike :)

Nagyszerű,amiket írtatok.
Jegyzem énis.Mást nem,csomót kötök a hajmara emlékeztetőül.
Az is lehet,hogy rasztahajú leszek:)))

Ölelés Neketek,
Köszönöm
Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.



Nagyanyus:)

Egyszerűen csúcs vagy.Csillagok között jársz,meteorrajban,sűvítetek:))
Így tovább:)

Ölelés,Katis

A Fény,a Minden,Egy,annyit jelent: Tudatosság.Kicsit mellőzd a rutint,Figyelj!
szerintem.



Köszi Vanda! Köszi Örökös Boldogság!

Kipróbálok mindent, amit írtatok. Szóval felejtsem el az agykontrollt (meditációk stb.)?
Igazad van Vanda! Van miért hálásnak lennem, csak a sok rossz dolog, ami mostanában történik feledeti ezt velem. De megpróbálom. Van már "hálakavicsom" is. (ne nevessetek, de ez a kisbabám egyik cumija)

Miért ráz a hideg, ha a soraitokat olvasom? (persze pozitív értelemben)



Jocc77!!

Nagyon értem hogy mit mondasz, mert én is így voltam sokáig. Hittem hogy működik, (akkor agykontrollnak hívtam az egészet, tanfolyamra jártam és próbálgattam csinálni, de nem tudtam rendesen ellazulni, de nem ment).

Ami nálam változást hozott, az a következő: (és ez a deprsszió ellen kitűnő módszer)
Adj hálát azért, amid van. Naponta többször, és hogy eszedbe juson, tegyél egy kis kavicsot a zsebedbe, amikor csak hozzáérsz, eszedbe fog jutni, és adj hálát valamiért, ami már a tied. De ne csak elmormolod magadban.. , érezd át, hogy ez tényleg micsoda fantasztikus dolog! Hogy látod a színeket, hogy van hova hazamenned, hogy van hova bemenj reggel dolgozni, mert hiszen ott a lehetőség, hogy dolgozz álmaid megvalósulásán. Emeld fel a kezed. Érezd, micsoda öröm, hogy erre képes vagy. Mennyi izom dolgozik ezen, és neked dolgoznak!! Szívd tele a tüdőd levegővel, és miután kifújtad, mosolyogj. Először fura lesz, de aztán hozza magával a bizsergető örömérzést! :)

Adj hálát, hogy van pénzed. Ha nem lenne, mehetnél az utcára .. Igenis van pénzed. Elkezdtél egy vállalkozást mert hittél benne. Higyj most is! Szeresd azt, amit előállítasz. Nézd meg, hol használsz ezzel másoknak, és ezért szeresd magad, amiért ezt te adod másoknak!

És mikor felébredsz, és jönnek a rossz gondolatok, kezdj el fütyörészni, vagy dudorászni. És nevesd ki magad a rossz gondolatokért (persze csak kedvesen :) . Mondogasd, mint egy mantrát: "Minden rendben lesz, és minden rendben is van." És mosolyogj. Én ezt szoktam tenni.

Szóval hála-kavics a zsebbe, reggel fütyörészés és mosolygás :)

Írd majd meg, mikor érzed a változást! A depid el fog múlni. Mert boldognak érzed magad a hála érzéstől. Nem tudsz mást érezni :) Csodás, hogy élsz, csodás, hogy élünk.
És ezek leírva tán banálisnak hatnak, de hunyd le a szemed, és gondold végig lassan: l e h e t ő s é g e t k a p t a m , é l h e t ek , m e g é l h e t e k s o k s o k m i n d e n t

Fogadjunk, hogy érzed, ez mit jelent! :)

Sok sikert!! :)



Drága Jocc :)

Megértelek, mert mindannyian átéljük a félelmeink teremtéseit is. De Te már tudatos vagy, és ha elindulnak benned a negatív érzelmek - főleg a hajnali órákban, mikor tényleg százszorosan teremtünk a gondolatainkkal - akkor NAGYON FIGYELJ MAGADRA!!! Tedd fel ezt a kérdést, hogy MIT AKAROK? És hidd el, hogy rögtön lecsendesedik a gondolatod, mert hiszen nem akarhatsz rosszat magadnak, csak jót. És adok egy tippet, ami nálam bevállt, írd fel a falra, amit akarsz. És rendszeresen olvasgasd.
A másik ami nekem szintén bejött, hogy ha a rosszérzés elindul bennem, akkor kiszaladok a mosdóba a tükörhöz, és mélyen a szemembe nézek. Tudod, a szem a lélek tükre :) Szóval, mikor a saját szemembe nézek, akkor megnyugszom. Mindig. Rögtön TUDATOSAN már gondolok valami jóra, amit nagyon szeretnék. Nekem is csak úgy zúgnak a teremtések, mint nagyanyusnak, és én is kapkodom a fejem, hogy jéééééé ez tényleg müködik :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)



Nagyanyus!!

Olyan boldog vagyok a leveledtől!! :) Egyfolytában mosoly van ábrázatomon, és bizsereg mindenem! :)
Puszillak! és így tovább!!!



huu de jó :)

Drága Nagyanyus :)))) annyira örölök a sikereidnek :)))) hajrá, csak így tovább :)
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)



Nekem miért nem sikerül?

Örülök Nagyanyus, hogy Neked sikerült! Csak valaki segítsen nekem, mert én érzékelem a vonzás törvényét, csak sajnos én a negatív dolgokat vonzom. Lehet az oka a depresszióm, a fáradtságom, de sajnos most csak a félelmeim jönnek be, minden félelmem. Próbáltam átállítani az agyam, és vannak időszakok, amikor jól is érzem magam. Próbálkozom agykontrollal és mindenféle könyvek módszereivel, de egyszerűen nem megy.

Értem a vonzás törvényét, hiszek is benne és most is működik (csak számomra rosszul). Régebben jobban mentek a dolgok, csak amióta depis vagyok, azóta nem (kb. 5 hónapja). Főleg anyagilag változnak a dolgok rossz irányba és megmagyarázhatatlanul nagy kiadások vannak. Ezek voltak a félelmeim, be is jöttek egytől-egyig (APEH büntetés, a cég forgalmának nagyfokú visszaesése stb.).

Szóval segítsen valaki, hogy állíthatnám át az agyam egyszerűen, hogy ne gondoljak folyton a félelmeimre. Főleg ébredésközelben jönnek az ilyen gondolatok, tehát amikor a legjobbak a feltételek a teremtésre és én negatív dolgokat teremtek.
Teremtettem már pozitív dolgokat is, például egy hat fős negatív csoportot sikerült meggyőznöm a saját igazságomról, ami hihetetlen módon az én malmomra hajtotta a vizet, pedig semmi esély sem volt rá. Ezután egy napig voltam megmagyarázhatatlanul kimerült és ezáltal negatív, tehát újra negatív dolgokat teremtettem.

Ha valaki tudna értem tenni valamit, megköszönném.



Kedves Nagyanyus!

Boldogan olvastam soraid. Ha hiszed, ha nem, örömöd jól érezhető, szinte árad betűidből, s örömöt ad annak is, aki olvassa. Jómagam nem voltam ennyire boldog a felismeréstől, ugyanis szinte pillanatok alatt valóra vált, de nem az, amit szerettem volna. Ellenben a hitemet, hogy igenis működik a dolog, és képes vagyok rá - de még mennyire - kiválóan megerősítette, tehát már csak arra kell vigyáznom - ahogyan Te is mondtad - hogy mire gondolok. :)))) Gratulálok Neked.

Szeretettel:
L.A.