Merj élni, elindulni

vak emberMa reggel is boldogan éberdetem fel, szerencsésnek, és hálásnak érzem magam ettől a rengetek sok mindentől, amit kapok... vagy teremtek magamnak :)
Épp az irodába tartottam, a metróból kiszállva egy vak embert vettem észre, aki már majdnem nekiment egy oszlopnak. Melléléptem, belekaroltam, és segítettem neki. Ahogy lépkedett melettem, éreztem: ő tudja a titkot. Kedves és szeretetteljes mosoly volt az arcán, nem lát dolgokat, csak zajokat hall, és érzékel, mégis összhangban van... Különleges érzés volt vele megtenni ezt a pár lépést, sok olyan ember van, aki "lát" és mégsem mer elindulni... Élni, szeretni, adni, vagy boldognak lenni... Azt mondom, hogy lehetséges hogy segitség kell az első pár lépéshez, de hiszek abban, hogy mindig van, valaki aki segit...... Merjünk élni!!!!!!

Mindenkinek csodás napot kivánok!!! (az enyém ma is az)

Huncutjányka!!!

Címkék:

Hozzászólásokhmmm

Köszönöm nektek ezeket a kedves gondolatokat
mindenkinek nagy ölelés....
HuncutjánykaGinire rímelve

még az is nagy dolog, hogy Te felismerted ezt bölcsességet a saját élményeden keresztül
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosNagyon dolog történt Veled

Nagyon nagy dolog történt Veled, ugye tudod? Találkoztál egy kis időre Istennel... :-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Segítség kérés!

Sziasztok!
Azzal kapcsolatos a kérésem, hogy mióta láttam a titkot sikerült is alkalmaznomm hiszen sokan kérdezik tőlem, hogy mi történt velem, hogy mindig mosolygok és jó a kedvem, és türelemmel várom a kívánságaim beteljesedését, de mi van akkor, hogy ha (itt szerelemről van szó) végre megcsörren a telefon sok idő után, és még várat magára az amit hallani akarok.
Mit illetve, hogyan lehet itt elkerülni a rossz gondolatok, illetve feladni, azt, hogy higgy.a cikked hatására

.. mertem megtenni egy lépést, amit már halogattam napok óta, pedig nagyon fontos... Most túl vagyok rajta, nem esett le a fejem, megkönnyebbültem és úgy tűnik jól halad a dolog!!! :))

Szóval, köszönöm! :)
Nagyon szép napot kívánok neked!!Drága Huncutjanyka!

Tehát, akoor ma reggel volt egy vezetőd, aki megmutatta Neked az "utat", ugye?
Jó úton jársz!
"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: EryHuncutka:)

Ha szabad a megszólítás:)
"Azt mondom hogy lehetséges hogy segitség kell az első pár lépéshez de hiszek abban hogy mindig van valaki aki segit......Merjünk élni!!!!!!"
Úgy bizony!Nagyon igaz.
Legyen csodálatos napod neked is!
Ölellek,Katis