A szív a kulcs a teremtéshez.

Eddig abban a hitben éltünk, hogy vizualizálnunk kell azt, amit szeretnénk, és akkor bevonzzuk a dolgokat az életünkbe. Tévedtünk. Nem az elméből kell teremteni, szükség van a szívre is.

Már nagyon hosszú idő óta nemzedékről nemzedékre azt tanultuk, hogy az elméből kell léteznünk, teremtenünk. Elfelejtettük, hogy csak a szívből lehet. Két elme van, az alsó és a felső. Nagyon fontos szerepe van a felsőbb énnek, ő az, aki a minden tudásra vágyik.

Egyedül nem képes teremteni hiába van meg minden tudás a birtokában. Mi csak azt tudjuk, amit az elméből tanítottak meg nekünk az előző életeinkben és a jelenlegi életünkben. A szív hangját nem ismerjük, hogy meghalljuk a szívünk hangját és másokét is, hallanunk kell a saját szívverésünket. Ez egy nagy segítség, ha naponta elvégezzük, időt szánunk magunkra oda figyelünk a saját szívverésünkre akkor, egyre közelebb kerülünk a mindenhez az egységhez.

Ahoz, hogy elérjük az elme és a szív együtt dolgozzon hagynunk kell az elménket magától lecsitulni. Ha kinyitod a szíved és az elme nem szól bele akkor tudsz teremteni. Tudtátok hogy a szívnek saját hangja van? A szívben van a szenvedély lakhelye, de áthelyeztük más dimenziókba. Szenvedély nélkül nem lehet teremteni. Így csak a túlélés marad a sivár küzdelem. Csak felismerés, és bátorságon múlik, meg mered- e élni önmagadat. Minden betegségünk oka, a szív bezárása miatt van.

Tudod, ha a szívedre hallgatsz, és akként cselekszel akkor megbízol saját magadban, és hallgatsz a belső indíttatásokra. Mindenki vágyik arra, hogy igazi teremtővé váljon, nem csak, arra hogy meglegyen mindene ebben a fizikai világban. Gondolok arra, hogy egy legyél mindennel, érezd az igazi boldogságot és békét, felemelkedjél. Az elmének és a szívnek együtt kell dolgoznia ahoz, hogy teremtővé váljunk. A szív a kulcs, halld meg a szíved hangját.
Szeretettel:Évi
http://vagyokakivagyok.atw.hu/

http://g-portal.hu/portal/shaumbraszerviz

CsatolmányMéret
szív1.jpg10.26 KB
 

Nagyon szívesen Dodola!

Nagy örömmel írtam ezt a cikket a saját tapasztalataimat megértésemet osztom meg mindenkivel.Öröm olvasni ha valakit megérint és megért dolgkat.A többi írásaimat amelyek úgyszintén nagyon tanulságosak az ötröl a hatra vírtus oldalon találhatod meg egy shaumbra tanításai rovatban.Szeretettel:Évi.Kedves Évi!

Nagyon köszönöm az írásodat. Szeretném saját, mai tapasztalatommal megerősíteni azt, amit írtál. Hónapok óta foglalkozom gondolatban azzal, hogy elengedjek egy rokoni kapcsolatomat. Ma reggel felkeltem, és olyan erőteljes, szenvedélyes késztetést éreztem arra, hogy menjek oda hozzá, öleljem át mindazok ellenére, amit velem tett, amit csak a szívem ereje diktálhatott. Annyira erőteljes volt bennem a késztetés, hogy nem hagyta szóhoz jutni a kétkedő, ellenérveket felsorakoztató elmémet. Olyan érzést éltem át, mint amikor a mindent eldöntő csatába indul a katona. Ezt a bátorságot és eltökéltséget csak a szív biztosíthatja, semmi más.
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" Ákos