szeretlek

Sziasztok!
Biegelbauer Pált olvasok éppen, és ő nagyon találóan fogalmaz a:

"Én csak egyetlen birtokviszonyt létesíthetek az egész létezésben, hogy odaadom magamat. Az egyetlen valós birtokviszony, hogy a Tied vagyok.

Amikor úgy döntöttem, hogy odaajándákozom magam és áradok, abban a pillanatban kiszolgáltatottá válok, mert az elvárásaimból épült védelmi falam azonnal megszűnik.

Kiszolgáltatottá válok, mert a másik szabad, így nem éntőlem függ, hogy ő elfogadja-e ajándék mivoltomat. Én egyirányú utca vagyok. Minden önátadásom és cselekvésem egyirányú utca, mely nem az én szándékomtól válik kétirányúvá, hanem a másik szabad döntése révén. Minden szeretetaktus, szeretetcselekvés egy halálugrás, és nem tudod ki van-e feszítve a háló. Én csak egyet tehetek: önként odaajándékozom magamat. Semmi mást. "

Hozzászólásokköszönöm!

Mindkettő,amit írtál fájdalmasan gyönyörű...de sokszor olyan sebeket kapunk,amik nem gyógyulnak soha...de még így is érdemesebb igy élni..ezért áll kissé távol tőlem a megvilágosodás...amíg a szerelem,szeretet rabjai vagyunk,addig láncokba vergődünk...ha viszont önmagadra ébredsz,csak az jöhet el hozzád,ami téged illet.....amíg rab vagy addig nem egészséges a lelked..úgy szeress ,hogy minden fájdalom még magasabbra emeljen,akkor találkozol a határtalannal...

Szeretettel,Artemisia