SZER Pilisszántón

Kedves Testvérem! 2008. március 21-én Pilisszántón, a Sziklaszínház fölött, a Boldogasszony Kápolna fölötti NAGY KERESZTNÉL - Szertartást tartunk, ahova Téged és Családodat, Barátaidat szeretettel várunk! A SZER a Húsvét – Nagy Péntek – Jézus Bátyánkról, Mária Nővérünkről is megemlékezünk, s több különleges bolygó-együttállás mellett, a Tavaszi NAPFORDULÓ is célkeresztünkben vagyon. A SZERT megálmodta, a különleges látványról, hangzásról, és a zenei lüktetésről gondoskodik: Heffner Attila – Hő Fia, Közreműködik: Dr. Czeke András – az Aranyasszonyaival és Kanalas Éva, Pásztor Zsuzsa- népdalénekesek. Meghívott SZERELŐK: Ordon, Tatus, Fehérholló Őskü és a Tűzmadár Táltos Dobkör, valamint minden, a Pilis területén élő, működő hagyományőrző csoport és személy. A SZER létrejöttéhez a MAGYAR SZENT KORONA ALAPÍTVÁNY, Szabó Attila képviseletében ad erőt, segítséget. A rendezvény szorosan kapcsolódik a pilisszántói Csillagösvény tetején felállítandó, a Boldogasszony Kápolna melletti, Szőnyi József és a helyi hagyományőrzők által szervezett 3 méteres, faragott, Hunyadi Mátyás szobor avatásához, mely 17 órakor kezdődik. A szoboravatón közreműködnek: Csabai János, Szőnyi Dóra, a Pilis Visszhang, Altorjai Attila, Gulyás Dénes, Szőnyi József A Szerről film is készül, annak érdekében, hogy üzenete, energetikája és lelkisége minél több távoli rokonszenvezőhöz is eljuthasson majd. Célunk a tavaszi- MAGYAR FELTÁMADÁS előkészítése, erősítése, valamint az EGYSÉG Megélése, szeretet-szándékunk kinyilatkoztatása, az ÉGI SZEMÉLYEK és ERŐK, az Istenség kérése, valamint a rügyfakadás, a tavaszserkenés várása, együttérzésünk kifejezése Jézussal és Máriával, s ma nehézségben élő testvéreinkkel is. Szeretettel hívunk- 2008.03.21-én, a Tavaszi Napfordulós, Nagypénteki Nagyrendezvényünkre Pilisszántóra , 17 órai kezdéssel! Heffner Attila – HEFI - és a Szervezők hefisaman@freemail.hu 36 20 /354 82 88/,

Címkék:
 

Na most aztán nem értek semmit!

Malacka! Miért mondod Yvettnek, hogy úr?

És mi ez az egész? Ki papol kinek és miért? És miért hívtad fel telefonon és kit hívtál fel? És mit kérdeztél tőle, amiért kiabált és letette a telefont?

Légy szíves világosíts fel részletesen!

Köszönettel Csilla

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *A hozzáállás egy vicc!!!

Tisztelt Uram!

Gratulálok előadásaihoz, remélem a jövőben nagyon sikeres lesz. Viszont szeretném felhívni az Ön és minden más személy figyelmét az úr udvariatlanságára.
Kíváncsi lennék, hogy az életben is így állja meg a helyét, mint telefonbeszélgetésünknél is?

Bevallom, nagyon szomorú vagyok, hogy spamolási tevékenységéből kifolyólag nem elnézésemet kérte, hanem egyszerűen letette a telefont.
Ezen felül, udvariasan jeleztem a tevékenységet, Ön pedig sunyi módon ordítozásával kezelt le.
Kissé gusztustalannak tartom a viselkedését, minden esetre a tevékenységét jogi útra terelem és megkezdeményezem az ügy teljes kivizsgálását. Legközelebb talán már előbb gondolkodik, mint beszél, és befejezi ezt az undorító viselkedést.
A többieket meg nem akarom befolyásolni, de szerintem gondolják át, hogy ez a fajta hozzáállás egyenlő a csalással, arról meg nem is beszélve, hogy az Úr legalább vállalná a következményeket és nem fülét - farkát behúzva eltűnik.
És még egy dolog: kissé nevetségesnek tartom, hogy ilyen hozzáállás mellett Ön papol a népnek. Ez egy vicc!