Szerelem több életen át?

Szerelem több életen át?

Karmikus kapcsolatok

Elsõ látásra úgy érzed, mintha már találkoztatok volna korábban is. Valahol, valamikor. Ezt a déja vu érzést sokszor tapasztaljuk, ha olyan emberekkel jövünk össze, akikkel valaha fontos kapcsolatunk volt. Az sem kizárt, hogy egy másik életünkben…

Éva (25) és Gábor (29) csak alig pár hete dolgoztak egy munkahelyen, amikor a céges vacsorán egymás mellé ültették õket. Olyannyira megtalálták a közös hangot, hogy néhány randi után már össze is költöztek. Minden jól alakult köztük, mígnem Gábor egy este gyertyafényes vacsora mellett váratlanul megkérte Éva kezét.
„Rettenetesen megijedtem, mert bár tényleg jól megvoltunk, nem értettem, hova ez a nagy sietség – meséli Éva. – Még mindketten nagyon fiatalok voltunk csakúgy, mint a kapcsolatunk. Gábor sem tudta megmagyarázni, miért lett hirtelen annyira fontos számára az eljegyzésünk. Épp akkortájt olvastam egy cikket a reinkarnációs utazásokról. Nagyon megfogott. Kíváncsiságból felkerestünk egy szakembert, hátha elõzõ életeink egyikében már volt közünk egymáshoz. Viccnek fogtuk fel, mégis megdöbbentünk: Gábor a reinkarnációs hipnózis során felelevenítette, miként alakult a szerelmünk korábban. Azt mesélte, hogy elõzõ életünkben házasok voltunk. A második gyermekünk születése után azonban beteg lettem, és pár hónappal késõbb tüdõbajban, Gábor karjai közt meghaltam. Abban a pillanatban érthetõvé vált számomra is, miért sürgette annyira a házasságot. Tudatalatt attól félt, hogy akárcsak akkor, most is túlságosan korán elveszíthet."

Vándorló lelkek

Bizonyára te is eltûnõdtél már azon, hogyan lehetséges, hogy bizonyos emberekkel könnyen egy hullámhosszra kerülsz, míg másokkal szemben tartózkodó vagy, s nehezen tudsz feloldódni. Ezekre a tudomány mai állása szerinti furcsa, megmagyarázhatatlan intuíciókra a reinkarnáció híveinek van elmélete: nem egyetlen életünk van. A halállal csak fizikai valónkat veszítjük el, a lelkünk tovább él egy másik testben. Bár ez a gondolat egyelõre még nem bizonyítható, a legtöbb õsi kultúrában régóta hisznek a lélekvándorlásban. Afrikában például egyes törzsek levágják halottaik bal kisujjának utolsó percét azért, hogy akkor is felismerjék szerettüket, amikor hitük szerint az késõbb visszatér közéjük. Ma már a Föld lakóinak fele hisz a reinkarnációban, mely a hindu és buddhista vallásból ered. A több ezer éves múltra visszatekintõ hindu hit lényege az életek örök körforgása. Az újjászületés magyarázata a karma, vagyis az ok és okozat törvénye. Szerinte a halál után mindenki olyan formában születik újjá, amilyenre elõzõ tettei érdemessé tették. Épp ezért sokan egész életükben igyekeznek önzetlenül élni, hogy mentesítsék magukat a negatív karmától. A buddhizmus szerint az ember megszámlálhatatlanul sokszor születhet újjá a lét különbözõ szintjein. A jelenünk tulajdonképpen elmúlt életeink eredménye és a következõ születésünk elõkészítése. Ez a körforgás biztosítja, hogy korábbi hibáinkon javítsuk.

Szerepcsere a jelenben

A nyugati kultúrában a múlt században végeztek kutatásokat ebben a témában. Döbbenetes erõvel hatott az a tézis, hogy jelenlegi nehézségeink netán egy elõzõ élet megoldatlan problémáiból is eredhetnek. A regressziós hipnózis azóta a kutatás szintjérõl terápiás módszerré fejlõdött, mely segítséget nyújt a test betegségeinek és a lelki eredetû karmikus élmények, traumák, fóbiák, vagy kapcsolati konfliktusok gyógyításában. Emese (27) még kislánykorában nézte ki magának a szomszéd fiút, aki azonban évekig rá sem hederített. „Amikor elõször megláttam, tudtam, hogy ez a fiú lesz a gyermekeim apja. Nem is szerelem volt ez, inkább egy olyan megnyugtató érzés, mintha évezredek óta ismernénk egymást. Akárhogyis próbáltam felhívni magamra a figyelmét, Tibor nem foglalkozott velem. Egyetemre jártam, amikor egyszercsak randira hívott. Csodálatos volt, egy hét múlva össze is költöztünk. Az esküvõnkre készültünk, így elmentem egy regressziós hipnózisra, mert nem hagyott nyugodni, hogy miért kellett ennyit várnom a szerelmünk beteljesedésére, ha már kislányként is éreztem, a felesége leszek. Ott derült ki, hogy Tibor egyik elõzõ életemben az én feleségem volt. Most viszont a másik nem szerepét kellett betöltenünk: én vártam, hogy férfiként õ kezdeményezzen, és párjául válasszon."

Helyrehozható viszonyok

Életünk során többször is kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy szeretnénk valakivel kapcsolatba kerülni, de nem sikerül, vagy nem úgy, ahogy arra vágytunk. Ilyenkor az ábránd megmarad, és átlép egy következõ életbe – állítják a reinkarnáció hívei. Ha van rá lehetõség, a két lélek újra összetalálkozik, és megvalósíthatják a régmúlt álmait. Vagyis lehet, hogy mostani életünkben több kapcsolatunk is egy elõzõ fellángolás következménye vagy esetleg egy elkezdett viszony folytatása. Ezekre a találkozásokra az a jellemzõ, hogy látszólag semmilyen elõzményük nincs, mégis mindig nagyon erõs az összetartozás érzése. Ha két ember a múltban boldog volt együtt, a jelen életben is valószínû, hogy így alakul majd a kapcsolatuk. Mikor pedig valakik között sokszor fordul elõ megmagyarázhatatlan feszültség, könnyen lehet, hogy korábbi életük egyikében van a megoldás, netán félbehagyott ügyeiket kell rendezniük egymással. Az emberek közti viszonyok tehát általában nem „újak". A karma törvényei szerint életrõl életre, újra meg újra ugyanazokkal az emberekkel találkozunk azért, hogy ismét együtt dolgozzunk azokon a feladatokon, problémákon, melyek miatt testet öltöttünk. Lehet, hogy egy elõzõ életben szülõ-gyermek viszony volt köztünk, s most férj-feleség vagyunk. Mindkét esetben ugyanaz a teendõnk: fel kell oldanunk a nehézségeket.

Milyen a reinkarnációs utazás?

Bár több módszer létezik, a szakember irányításával végzett reinkarnációs utazás szinte minden esetben relaxációval és energetikai tisztítással – auránk feltöltésével – kezdõdik. Ezután egy speciális szimbólum segítségével egy éber álomhoz hasonló transzállapotban felidézõdnek benned elõzõ életeid fontos emlékképei, érzései és tanulságai. Ezek képekként vagy filmként is lejátszódhatnak elõtted, de lehet, hogy csak érezni fogod, hogy mi történt veled. Megtudhatod, ki voltál, milyen korban éltél, hogy néztél ki, és milyen események történtek veled. Az utazás során választ kaphatsz rá, van-e karmikus kapcsolat párod és közted, találkoztatok-e már egy elõzõ életetekben, és ha igen, miért kellett most újra találkoznotok. Megértheted a környezetedben élõk viselkedését veled szemben, vagy akár azt is, hogy miért vonzódsz magmagyarázhatatlan okokból egyes emberekhez.

(Forrás: )http://www.costablancaconnect.com

Although the Games have ended, Adidas Yeezy 350 V1 Pirate Black Cheap For Discount but in my mind, I still haven't forgotten the bits and pieces of the Games, and I was deeply impressed by the minutes and seconds. Cheap Adidas Consortium x Kith x Naked NMD CS2 Tan Sandstone The sports meeting is very important in everyone's eyes. The athletes pay more attention than us. Under Armour Short Sleeve Sweatshirt Mens Blue They know that the second game, the friendship is the first, the competition is equal to the friendly match, see if you usually practice well, play well on the court, then friendship. Adidas Graphic Tee And Jogging Pant Set Mens "Giannis Antetokounmpo Popular Wearings"(Black Black) And insist. I think in the minds of the teachers that there is a concept: rushing over, no matter what project you are winning, we feel that we must persist. In the women's 400m running competition, our classmate Zhou Xiyue was the Nike Air Jordan Retro XI Low Concord 11 Black White last in the beginning, but she tried to run forward, so you may feel hopeless, but she did not give up, but ran wildly and saw our
The class teacher, desperately rushing forward, and finally got the penultimate. Look, this is called persistence, some people Cheap Nike Nikelab Air Vapormax Flyknit On Sale will quit halfway, but she is fully committed to the honor of the class, she will never give up, how valuable her spirit, we have to learn from her. Another student in our class, Xu Lutong, has been Cheap Nike Jogging Pant Mens Black On Sale far away in the 400-meter running competition, breaking the record of the grade! If we hold the sports meeting next time in our school, I will fight to be an athlete. If it is not selected, Cheap Nike and Adidas Shoes it does not matter, I will still Quietly sitting there to serve everyone, shouting cheers, cheering, doing my best to contribute. Adidas WM EQT Support Future White Mountaineering Core Navy Black The efforts of the athletes won the 2*100 men's and women's two awards for our class. Our class also won the “Spiritual Civilization Award” and the “Group No. 3”, which is a good result. Under Armour Short Sleeve Sweatshirt Dark Grey As long as you work hard, you will gain something. I will always believe the meaning of this sentence. This achievement is the result of the joint efforts of all the people in our class. Nike Women's Short Sleeve Graphic Tees And Pant Suit(Black Black) For Cheap It is the athletes who strive for it. It is our active contribution. We help each other, unite and love, and reflect the good style of our class. On a sunny morning, the annual sports meeting of Funing County First Primary School was held. Nike Women's Pure Short Sleeve Shirt Green Cheap The classmates took the neat steps under the leadership of the class teacher and walked into the venue.
After a while, Adidas Cropped Pants Black the obstacle relay competition officially began. A whistle sounded, the students first turned over and then ran to the bottom of the table, then ran across the mat, Nike Round Neck T-shirt And Sweatpant Suit (Black Black) For Cheap then bypassed the bamboo pole, and finally returned to shoot another classmate's hand, Cheap Adidas Pants Black For Sale another classmate went on. After a while, the tense obstacle relay race was over. Our class won the third place. Cheap Stussy Windbreaker Pink On Sale After a while, it was the turn of the relay race. The students started the game according to the rules explained by the teacher. Stussy Shirts Womens White Cheap For Sale The cheerleading team’s voice was particularly loud. The “three {3} class cheers!” the shouts were higher than the waves. Discount Nike Clothes I was very encouraged by the students. The morning game ended in a fierce scene. Our class did not enter the top three. In the afternoon, Cheap Stussy Hoodie the sports meeting continued, and we came to the square in a neat team. Perform a two-legged ball relay and a kangaroo jump. Cheap Stussy Vest White For Sale After a fierce afternoon game, the game is finally over. Although our class did not get the first place, but the students have already done their best. Cheap Stussy Shirts Mens White The one-day sports meeting ended like this. I think: It is not important to get the first place at the sports meeting. It is important for the students to enjoy the struggle and enjoy Stussy X Champion Pants Black Discount On Sale the happiness while learning to compete, learn to cooperate and learn to communicate. Know how to cherish the friendship between people, help each other and unite and love.win like

win like 96
20180612gd
pandora jewelry 70 off clearance
michael kors outlet
pandora bracelet
under armour outlet online
air max 2018
yeezy boost 350 v2
calvin klein outlet
nike outlet store online
curry 4 shoes
fenty puma
canada goose jackets
cheap nfl jerseys china
michael kors handbags outlet
air max 97 silver bullet
asics gel lyte
yeezy boost 350 v2
longchamp bags
pandora jewelry
valentino shoes
fake yeezy boost
christian louboutin mens shoes
vans store
off white jordan
red bottom
kyrie 4
curry shoes
supreme clothing
kd 10
clarks shoes for women
kobe bryant shoes
valentino outlet
vapor max
nike outlet store
skechers outlet
kd 10
michael kors outlet clearance
nike kd
yeezy
canadian goose
supreme hoodie
red bottoms louboutin
rihanna puma
canadian goose jacket
pandora bracelet charms
puma outlet
coach factory outlet
jimmy choo shoes
timberland shoes
pandora
louboutin boots
kate spade outlet
adidas yeezy boost
birkenstock
louboutin
air max plus
ferragamo shoes
pandora bracelets clearance
vapormax flyknit
pandora charms
win like 82
lacoste polo shirts
tory burch outlet
north face clearance
jordan retro
birkenstock shoes
air max plus
ecco
jordan 11 win like 82
curry 4
adidas nmd
celine handbags
louboutin shoes
converse outlet
adidas outlet store
red bottoms for men
kate spade handbags
nike cortez
clarks shoes
kyrie 4
polo ralph lauren outlet
nmd r1
curry shoes
yeezy boost
red bottom heels
nike clearance
christian louboutin shoes
vapor max
cheap nike
birkenstock sandals
yeezy boost
cortez
fitflops
fenty puma
pandora charms
yeezy beluga
pandora
gym red 11
pandora jewelry official site
canada goose sale
kobe 12
fake rolex watches
nike factory
birkin bags
pandora charms
lebron 15
yeezy boost 350 v2
jordan 11 win like 96
beats headphones
balenciaga sneakers
huaraches nike
cheap soccer cleats
curry basketball shoes
north face jackets
celine
kd 10 shoes
jordan 11 red
birkin bag
pandora bracelet
north face jackets clearance
asics shoes
yeezy boost 350 v2
red bottom shoes
nike kyrie
louboutin mens
vapor max
clarks shoes for women
yeezy beluga 2.0
kyrie 3
fake yeezys
nike air vapormax
barbour jackets
kyrie 3
birkenstock outlet
red jordan 11
pandora rings
timberland outlet stores
tory burch handbags
jordan 11 red
the north face outlet online
salvatore ferragamo
jimmy choo outlet
replica rolex
balenciaga shoes
adidas ultra boost
ecco shoes for men
red 11s
salvatore ferragamo shoes
jordan 12
pandora jewelry
yeezy shoes
off white vapormax
calvin klein underwear
pandora canada
air jordan retro 11
calvin klein online
nike vapor max
birkenstock outlet
christian louboutin men
pandora rings
red bottoms
longchamp handbags
yeezy zebra v2
pandora charms
pandora charms sale
rihanna fenty puma
wholesale nfl jerseys
beats wireless
under armour clearance
louboutin shoes
asics gel
barbour
converse shoes
yeezy boost 350 v2
pandora bracelets clearance
coach handbags outlet
puma shoes
adidas outlet
nike air vapormax
adidas yeezy
nike vapor max plus
adidas outlet
goyard bags
red bottom shoes for women
vapormax plus
birkenstock sandals
nike factory store
nike air max 2018
soccer cleats
kyrie 3 basketball shoes
jordan retro 12
kd shoes
vans
timberland outlet stores
replica watches
timberland outlet
ralph lauren factory store
pandora jewelry
kyrie 4 confetti
pandora jewelry outlet
pandora ring
adidas outlet online
nike kyrie 4
pandora jewelry
air max 97
pandora earrings
air max 2018
goyard
birkenstocks
off white nike
the north face jackets
curry 4
fitflop
supremenewyork
lebron 15 shoes
adidas yeezy
pandora jewelry official site
nike clearance
huarache shoes
lacoste outlet
air max 97 ultra
coach outlet online
pandora bracelet
yeezy shoes
fitflops sale clearance
pandora necklace
nike air max plus
cheap nfl jerseys
pandora charm
red bottom shoes
kyrie irving shoes
adidas yeezy
birkenstock sandals
mbt
nike vapor max
wholesale jerseys china
red bottom
air max 97
skechers shoes
nike outlet online
uptempo
yeezy blue tint
kyrie 4 confetti
louboutin outlet
off white shoes
michael kors canada
balenciaga triple s
curry 4 shoes
coach outlet
nike uptempo
asics running shoes
kevin durant shoes
fitflop
yeezy zebra
fitflop sandals
coach outlet store
ultra boost
mbt shoes clearance
blue tint yeezy
fake yeezy
yeezy boost 350 v2
pandora salewin like

win like 96
20180612gd
pandora jewelry 70 off clearance
michael kors outlet
pandora bracelet
under armour outlet online
air max 2018
yeezy boost 350 v2
calvin klein outlet
nike outlet store online
curry 4 shoes
fenty puma
canada goose jackets
cheap nfl jerseys china
michael kors handbags outlet
air max 97 silver bullet
asics gel lyte
yeezy boost 350 v2
longchamp bags
pandora jewelry
valentino shoes
fake yeezy boost
christian louboutin mens shoes
vans store
off white jordan
red bottom
kyrie 4
curry shoes
supreme clothing
kd 10
clarks shoes for women
kobe bryant shoes
valentino outlet
vapor max
nike outlet store
skechers outlet
kd 10
michael kors outlet clearance
nike kd
yeezy
canadian goose
supreme hoodie
red bottoms louboutin
rihanna puma
canadian goose jacket
pandora bracelet charms
puma outlet
coach factory outlet
jimmy choo shoes
timberland shoes
pandora
louboutin boots
kate spade outlet
adidas yeezy boost
birkenstock
louboutin
air max plus
ferragamo shoes
pandora bracelets clearance
vapormax flyknit
pandora charms
win like 82
lacoste polo shirts
tory burch outlet
north face clearance
jordan retro
birkenstock shoes
air max plus
ecco
jordan 11 win like 82
curry 4
adidas nmd
celine handbags
louboutin shoes
converse outlet
adidas outlet store
red bottoms for men
kate spade handbags
nike cortez
clarks shoes
kyrie 4
polo ralph lauren outlet
nmd r1
curry shoes
yeezy boost
red bottom heels
nike clearance
christian louboutin shoes
vapor max
cheap nike
birkenstock sandals
yeezy boost
cortez
fitflops
fenty puma
pandora charms
yeezy beluga
pandora
gym red 11
pandora jewelry official site
canada goose sale
kobe 12
fake rolex watches
nike factory
birkin bags
pandora charms
lebron 15
yeezy boost 350 v2
jordan 11 win like 96
beats headphones
balenciaga sneakers
huaraches nike
cheap soccer cleats
curry basketball shoes
north face jackets
celine
kd 10 shoes
jordan 11 red
birkin bag
pandora bracelet
north face jackets clearance
asics shoes
yeezy boost 350 v2
red bottom shoes
nike kyrie
louboutin mens
vapor max
clarks shoes for women
yeezy beluga 2.0
kyrie 3
fake yeezys
nike air vapormax
barbour jackets
kyrie 3
birkenstock outlet
red jordan 11
pandora rings
timberland outlet stores
tory burch handbags
jordan 11 red
the north face outlet online
salvatore ferragamo
jimmy choo outlet
replica rolex
balenciaga shoes
adidas ultra boost
ecco shoes for men
red 11s
salvatore ferragamo shoes
jordan 12
pandora jewelry
yeezy shoes
off white vapormax
calvin klein underwear
pandora canada
air jordan retro 11
calvin klein online
nike vapor max
birkenstock outlet
christian louboutin men
pandora rings
red bottoms
longchamp handbags
yeezy zebra v2
pandora charms
pandora charms sale
rihanna fenty puma
wholesale nfl jerseys
beats wireless
under armour clearance
louboutin shoes
asics gel
barbour
converse shoes
yeezy boost 350 v2
pandora bracelets clearance
coach handbags outlet
puma shoes
adidas outlet
nike air vapormax
adidas yeezy
nike vapor max plus
adidas outlet
goyard bags
red bottom shoes for women
vapormax plus
birkenstock sandals
nike factory store
nike air max 2018
soccer cleats
kyrie 3 basketball shoes
jordan retro 12
kd shoes
vans
timberland outlet stores
replica watches
timberland outlet
ralph lauren factory store
pandora jewelry
kyrie 4 confetti
pandora jewelry outlet
pandora ring
adidas outlet online
nike kyrie 4
pandora jewelry
air max 97
pandora earrings
air max 2018
goyard
birkenstocks
off white nike
the north face jackets
curry 4
fitflop
supremenewyork
lebron 15 shoes
adidas yeezy
pandora jewelry official site
nike clearance
huarache shoes
lacoste outlet
air max 97 ultra
coach outlet online
pandora bracelet
yeezy shoes
fitflops sale clearance
pandora necklace
nike air max plus
cheap nfl jerseys
pandora charm
red bottom shoes
kyrie irving shoes
adidas yeezy
birkenstock sandals
mbt
nike vapor max
wholesale jerseys china
red bottom
air max 97
skechers shoes
nike outlet online
uptempo
yeezy blue tint
kyrie 4 confetti
louboutin outlet
off white shoes
michael kors canada
balenciaga triple s
curry 4 shoes
coach outlet
nike uptempo
asics running shoes
kevin durant shoes
fitflop
yeezy zebra
fitflop sandals
coach outlet store
ultra boost
mbt shoes clearance
blue tint yeezy
fake yeezy
yeezy boost 350 v2
pandora sale:)

Így igaz.
Amikor tizenéves voltam kolostorba akartam vonulni,apáca akartam lenni.Sem a fiúk ,később a férfiak sem vonzottak,nem akartam férjhez menni.
De a sors behajtotta a számlát.Kedves pipacsvirág

Ha igaz amit mondott akkor,igen,büntetésből voltam a felesége.
Azt mondják egyetlen törvény van az egyensúly törvénye.Szőke Lajos

írt egy "mesét"erről a témáról.Éppen tegnap olvastam..Csillagszemű..a címe

Más.Évekkel ezelőtt megismerkedtem egy jövőlátóval itt az interneten.Elmentem hozzá,jól le is "húzott" ahogy illik, a család tiltakozása ellenére elmentem.
Elmondta,hogy a volt férjemmel előző életemben is ismertük egymást és én valami miatt haragudtam rá,akkor,ott nem voltunk házasok,és bedugtam a kéményjukat,ő meghalt.Ezért voltunk házasok ebbe az életbe.Kedves Gini99!

Ez nagyon érdekes téma,később vissza jövők és el olvasom még egyszer.....most nem tudok kellő képen figyelni!csenge333

Asszalamu aleykum!

Oszinte leszek, nem teged vartalak valaszra, de neked is orulok! :)

Szep napot! :)Kar volt....

Asszalamu aleykum!

Hat ezert a topikert kar volt az idodet pazarolni!

Meg az olvasasert is! :(((A karmikus kapcsolatban nem

A karmikus kapcsolatban nem hinni kell.
Vagy találkozol vele, vagy nem. Illetve kell még, hogy észrevedd.

..Mert olyan Nincs; hogy valakivel, akivel előtte összvissz 10 percet beszélgettél elsőre természetes legyen az érintés; az hogy a közeledben van, és amiről beszéltek az valami más kommunikáció.. Nem is kell feltétlenül mindent tudnia megfogalmazni, hiszen értem, érzem mit akar. Mit érez. Szinte HIHETETLEN módon a Tükörképem.. Ő én vagyok Fiúban. Micsoda megtapasztalás! Még külsőre is.. :D És belülről meg -jól ismert régi játéknak tűnnek a szerepeink; mintha mindig is játszottunk volna valamit. És biztosan tudunk dolgokat. Például hogy volt már élet, mikor az övé voltam. Teljesen. Vagy hogy menjen akár vissza Spanyolországba, Miamiba vagy Kubába, akkor is együtt leszünk egy térben valahol; és mikor újra találkozunk, egy soha el nem engedett fonalat fogunk újra a kezünkbe.

" Ugye mindig megmaradunk valamilyen formában egymás mellett? "
" Te már Hozzám tartozol Dia " - és nem ellenkezem. És nem csak azért, mert egyelőre a szerepünk valami olyasmi, ami "Több mint test .. vér"..

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Nem, én nem vagyok magamnál!!!!!!!!!!!!

csenge333Csenge, Te magadnál vagy?

MOST tetszetek egymásnak vagy nem???Nem csak egy emberrel van

Nem csak egy emberrel van feladatod ebben az életben. Hanem az összes emberrel, akivel kapcsolatba kerülsz... velük van dolgod, rendezni valód. Illetve nekik őveled. Ez pedig nem is olyan egyszerű...Felmerült egy kérdés?

Azon gondolkodtam, hogy mi történik akkor, ha ebben az életedben megoldod a feladatodat, amiért leszülettél... Pl. megkapod a szerelmet, boldogságot azzal akivel több életen át esetleg félbemaradtak a dolgaid!
Mi lesz a következő életemben? Ha már most sikerült elérnem... esetleg nem is születek le többször? Vagy más feladatot kapok?
Én most a párkapcsolati területen kaptam megoldandó feladatot! Ezt tudom!
Van valakinek valami gondolata erről?Van szerelem több életen át...Ez számomra nem kérdés, illetve

csenge333
nem ez a kérdés.Inkább az, hogyan "kezeljünk" helyzeteket.............

csenge333Te jó ég! Ezt nyolc napja írtam...

csenge333
egy örökkévalóságnak tűnik, mert annyiféle érzelmet megéltam azóta...Nos érdekes szembesülni önmagunkkal...A véleményemet azóta is tartom, annyi különbséggel, hogy már nem írnám oda:örülnék, ha felhívna....Ezt ma már nem írnám le.../indoklás:ettől csak kényszernek érezhetné, és ez nem jó..../Szerintem is .Így már jobb???

csenge333Kedves Nyuszika,

koszi a valaszt, tenyleg jobb lesz, ha a kornyezetemben kerdezek ra.Kedves Io!

Egyedűl is lehet visszavezetést csinálni,de nagyon veszélyes.Nem tudhatod,hogy utazásod során mivel találkozol és érhet olyan trauma amit egyedűl nem tudsz feldolgozni,ezért van szükség egy olyan vezetőre aki segít megoldani ezt a helyzetet.Nem tudom,hol laksz,de vannak pszihologusok,pszihiáterek is akik végeznek regressziót.Vannak ezotériával foglalkozók is akik tanúltak vissza vezetést.
Érdeklődj a környezetedben.
Sok sikert hozzá!

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Csatlakozom

Ajandek kerdesehez, hogy hoool v kinel lehet utaztatast atelni? Es egyedul vegezhetem -e, ha csaladi kapcsolatra keresem a valaszt, v a szemely / szemelyeknek el kellene kiserniuk?

Koszi szepen :).Kedves Napfény!

Nagyon köszönöm!Így van!Ez egy boldog,hosszú kapcsolat.

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Kedves Nyuszika!

Kívánom neked, hogy ez a kapcsolatod végre igazán hosszútávú legyen!
Nehéz az "ördögi körből" kitörni, de lehetséges! Bízzál benne!Kedves Napfény!

Igen aki nem fél annak tanulságos egy utazás,sok mindenre magyarázatot kaphat.
Nem gyűlölöm a férfiakat,sőt imádom a páromat,de valamiért mégsem működik nálam huzamosabb ideig egy kapcsolat sem.
Mivel már ismerem a TITKOT így minden megváltozik és mint a mesében:boldogan élünk míg.......

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Kedves Nyuszika!

Tetszik a mottód: "A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége."
És tényleg döbbenet, amit írtál a regressziós utazásról... a kőfalról..
Hát, mostanában én is gondolkodom azon, hogy tanulságos lenne egy ilyen regressziós utazás.Döbbenet.

Én azon gondolkodtam sokat,hogy miért nem tudok tartós kapcsolatban élni.Az első férjemmel voltam a leg tovább 6 és fél évíg,de a második házasságom és volt még 2 kapcsolatom ami max 4 évig tartott.Nem voltam soha szép,de csúnya sem.Férfi fodrászként több száz férfit ismertem és nem értettem miért nem hívnak randira soha,amíg a nem éppen szép férjes kolleganőmre meg ragadtak a pasik.Egyszer egy nő vendégemnek elsírtam a bánatomat és Ő azt mondta,hogy látnám magam kívüről,mert egy kőfal van körülöttem.Hiába vagyok kedves,aranyos akkor sem mernek-tudnak hozzám közelíteni a férfiak.Akkor ennek a mondatnak nem tulajdonítottam akkora jelentőséget.Nyugtáztam,hogy ez van,változni kellene.
Jó pár év telt el amikor regresszión vettem részt.Láttam magam szegényként a gyerekemmel koldulni,voltam gazdag stb....És jött a döbbenet.Egyiptomban egy főpapnak voltam az ágyasa,mindig megalázott és megvert ezért én egy késsel megöltem.Ezért a tettemért élve eltemettek egy piramisba./kőfal volt körülöttem/
Mostani életemben soha semelyik férfi nem ütött meg,de megaláztak azzal,hogy megcsaltak és elhagytak egy másik nőért.Úgytűnik a karmám folytatódik.
6 évig nem volt senkim.A mostani barátomat 12 éve ismerem az első perctől fogva szerelmes voltam bele,de soha nem adtam jelét,mert családja volt.Most,hogy független és egymásra találtunk olyan mintha mindig együtt lettünk volna.Minden mozdulatunk egymásfele az első pillanattól fogva természetes,harmonikus.Számomra olyan érzés mintha egybe lennénk olvadva.Kiváncsi lennék rá milyen kapcsolatunk volt elöző életünkben és arra is,hogy a volt párjaimmal miért alakúlt így az életünk.Remélem letudtam már a bűnömet dolgozni és végre élhetek nyugodtan boldogságban.

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"

Nem tudom miért ezt az idézetet választottam annak idején,de most kapott értelmet számomra.Segítsetek kérlek

Nagyon régen szerettem volna belelátni az elozo életeimbe, sok mindenre választ adna. Kérlek ha tudtok kuldjetek nekem címet szakemberekhez,akik segítségemre lehetnének. nagyon szeretném.
koszonettel ajandekRengeteg érdekes bejegyzés

Rengeteg érdekes bejegyzés született ide, aminek nagyon örülök!
Jó volt a sok "visszaemlékezést" megismerni.
Az "Emlékek egy előző életből" fórumon Demko utaztat, prana nadival.
Én is azt végeztem. Demkoval akarok utazni egyet:-) Ott van olyan, aki már átesett rajta.
Én kineziológiai oldáson "emlékeztem" előző életeimre... előtte 36 évig imádtam gyűlölni az anyámat, az oldás után sírva hívtam fel és hajtogattam neki, hogy szeretem...
Ezt tudja művelni az emlékezés...
Azóta tudom, hogy a lányom az édesapám volt, a párom pedig a XVII.században a titkos szeretőm, ebben az életünkben kapott létjogosultságot a szerelmünk és pecsételhettük meg egy gyerekkel azt.
Rengeteget köszönhetek az emlékezéseknek, tudom hogy karmát váltottam és shaumbraként élhetek ezeknek köszönhetően is.
Szeretnék minél több emléket olvasni tőletek mert jó érzés, megerősít:-))

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Drága Gini!

Fantasztikusan foglaltad össze a dolgokat.
Amikor pránanadit végeztem, ott a mester foglalkozott ilyen utaztatással. Ők így hívták. Nekem nem volt merszem elmenni. A szomszédomban lakó férfi volt ott. Amikor hazajött, átölelte a feleségét - teszem hozzá, hogy barátnők voltunk - és csak annyit mondott Köszönöm anya.Nem értettük, hogy miért. Mire kiderült, hogy az előző életében a felesége az anyai szerepet töltötte be, és valahogy sikerült valamitől megmentenie. Most is borsózik tőle a hátam, ahogy láttam az átszellemült arcát. Egyébként pedig nagyon szép házasságban élnek már 16 éve.
Tudom, hogy van ilyen. Tudom, érezni lehet, ha valakihez vonzódsz és nem tudod megmagyarázni, hogy miért érzel úgy, ahogy érzel, pedig lehet, hogy baromi tapló hozzád. Van, akit szívből utálsz, pedig csak egyszer beszéltél vele.
Furcsa ez a lélekvándorlás.
Akit pedig mélyebben érdekel a téma és még nem olvasta, ajánlom olvassa el ezzel kapcsolatosan Tom Shroder: Visszatérő lelkek című könyvét.Egy érdekes történet

3 évesen az oviban ismertem meg egy fiút, akivel tök jól megértettük egymást. Még a nyári szünetben is eljárt hozzánk játszani, pedig elég messzire laktunk. Van egy csoportkép abból az időből, ott is egymás mellé állítottak az óvónénik :)
Aztán később is valahogy mindig figyeltünk egymásra, középsuliban már nem voltunk osztálytársak, de a délutánokat sokszor együtt töltöttük. Érettségi után egy munkahelyen dolgoztunk, együtt jártunk bulizni. Már akkor többen azt hitték, mi együtt járunk, pedig szó sem volt róla, csak őrült jó haverok voltunk.
Telt múlt az idő, és bekövetkezett, amit sokan már előbb tudni véltek : tényleg megjelent a szerelem. Nagyon furcsa volt ez, mert nem a barátság helyett, hanem mellett. Ebből adódóan -én azt gondolom - irigylésre méltó 25 évet éltünk le egymással. Végig megmaradt a barátság is, miközben éltük egymással, mint házaspár. Nem veszekedtünk, szinte mindig nevettünk, mindenben segítettük egymást.
Történt egyszer, hogy elvetődtem egy parapszichológushoz. Az ő segítségével visszamentem két előző élembe.
Az egyikben egy gyönyörű várkastélyban éltem, éppen valami ünnepség volt, nyüzsgő tömeg, amikor azt éreztem, hogy valaki figyel a toronyból. Felmentem, megnézni ki az, és mily meglepő.. igen Ő volt :) Nagyon, nagyon megörült, állítólag már régen várt rám. Végignéztem azt az életemet, amit persze vele együtt éltünk le. Született egy kislányunk, nagyon szépen békében, nyugalomban éltünk. Az utolsó kép az volt, hogy már idősen, csodálatos tavaszi napsütésben ültünk egy padon, végtelen harmóniában.
A másik életem már nem volt ilyen idilli, ott férfiként éltem, katona voltam. Egy ütközet utáni jelenetet láttam, ami nagyon borzalmas volt, sebesültekkel, halottakkal, lepusztult környezettel. Ahogy ott botladoztam, egy lövészárok szélén megláttam ugyanezt az embert, akkor már halott volt. Nagyon megdöbbentem, ugyanis abban az életemben ő volt a legjobb barátom…
Nem tudom, hogy csak belemagyarázom-e, vagy valóban mi is történt, de nagyon úgy néz ki, hogy ezt a két előző életet folytattuk tovább jelenlegi megszületésünk után. Maradtak közös dolgaink ? Volt valami befejezetlen ügyünk ? Csak találgatni lehet.