5-ről a 6-ra....

Képzeljétek,megvettem a könyvet. ANNYIRA NAGYON JÓ,hogy nem tudom letenni! Csak meg akartam osztani az örömömet veletek.Ha esetleg valaki még nem olvasta,ne halogassa tovább.Egyébként szerintem kötelező olvasmánnyá kellene tenni,csakúgy mint a "Kérd és megadatik!"-ot.
Ja,és vegyétek meg,mert ez nem egy "kölcsönkérős könyv".Én biztosan sokszor elő fogom még venni,akkor is,ha már elolvastam.

HozzászólásokKönyvek:)))

Ezt a könyvet még nem találtam meg a boltokban, viszont szándékozom elmenni a tréningre!!!
Ma viszont örömmel vettem észre a könyvesboltban, hogy megjelent a Kérd és megadatik 2. része!!! Az elsőt már feldolgoztam, látnátok hogy néz ki a könyvem...de én csak így tudom magamévá tenni az olvasottakat, ha aktívan jelölöm az érzéseimet a könyvben:))) A Vonzás törvényéről is láttam kétféle könyvet, meg egy gyakorlati útmutatót...hú, de sok pénzt ott tudnék hagyni a boltban:)))
Evelyn:)Köszönöm Anikó!

Itt minden segítség olyan gyorsan működik!
Hála érte!;; Válasz Viktóriánka a tréning kérdésére :)

itt a link, az Aktuálisban megtalálsz minden infót, ha keresed. Anikó

Szived halk szavát csak türelmed csendjében hallhatod meg.

Keresd magad boldogságát, és boldogtalan leszel. Keresd mások boldogságát, és boldog leszel. Buddha;

Sziasztok!
Mikor lesz az 5-ről a 6-ra tréning?
Pedig olvastam itt valahol tegnap............És hol???Ezzel csak egyetérteni tudok :)

Igazad van. Illetve én még mint kisgyerekes azt tenném hozzá, ha a gyerek látja a szülőktől, akkor ezt veszi természetesnek. Az én lányom már 2 évesen hallgatott motivációs cd-ket, igaz azért mert én hallgattam őket. De a mai napig, ha a kocsiba megyünk és ő is ot van kéri, h ne a rádió menjen, hanem h őt idézzem "az álmos cd" :) Úgyh ez a mi, a szülők felelőssége is :) Igaz, h meditálni nem tudtunk, de agykontrollt hallgattunk vele tegnap Ercsinek köszönhetően. De ő kérte, h feküdjünk le hozzá :) Úgyh ők még tudják mit kell csinálni :D És úgy örülök, h parner ezekben a dolgokban, még ha a maga szintjén si :DTréning... könyv :)

Csak szólok, hogy aki jön az 5-ről 6-ra tréningre, az ott kedvezményesen megveheti majd a könyvet is :) És ingyen kapja a munkafüzetet hozzá. Nekem meg az a véleményem, hogy nem csak a könyvet, hanem a tréninget is kötelezővé kellene tenni az iskolákban... :)))Köszönöm! Mosoly és

Köszönöm!

Mosoly és ölelés: Kisangyal :)Szia Kisangyal!

Én egy debreceni ezoterikus könyvesboltban vettem meg,de meg is rendelheted a weblapon.Egyébként szerintem ott azt is olvashatod,hogy mely boltokban kapható.Remélem segítettem,olvasd el, nagyon jó!!!!!!!!Szia, Viktória! Megírod,

Szia, Viktória!

Megírod, hol tudom beszerezni a könyvet?

Mosoly és ölelés: Kisangyal :)