A Szív Vonzásának Törvénye - Mindenkinek akinek Szíve van !

Üdvözöllek, Marica vagyok. Itt olvashatsz

AZ ÉLETRŐL ÉS A SZÍVRŐL, AMI MÖGÖTTE VAN! MINDEZ SOSEM VOLT TITOK ÉS MA SEM AZ!

Mert az élet más, mint a napi gondok és terhek, vagy a pénz űzése, egy jó pasi megszerzése, egy bomba nő! Az élet más, jobb, szebb, teljesebb. Nem az autó, nem a legzöldebb fű és nem az arannyaklánc az, ami meghozza a boldogságodat. Nem egy férfi és nem egy nő akitől te magad teljesebb lehetsz. Mindezeken túl ott van, amit keresel. Ez nem valaki más, ez nem valami más, hanem TE, TE MAGAD! :))
A Szív Vonzása esszenciái ide hívnak téged: Befelé, magad felé, a Szíved vezetésében.
Arra bíztatlak, hogy ÉBRESZD A SZÍVEDET! Ez nem az érzelgősség, nem mű érzés. Nem könnyű ezt itt a neten szavakkal fogalmazni.
Ez az ÉBREDÉS bátorságot igényel!

Ne nevess! Ugyanis te sem vagy elég bátor szeretni! Meg kell szerezned a bátorságot ahhoz, hogy erről tudomásod legyen, s akkor megtörténhet. Szeretettel:Marica

Címkék:

HozzászólásokKedves Marica Igent mondok a

Kedves Marica

Igent mondok a pillanatnak,melyben fogantak soraid...
A kapu csak a Jelen pillanatában nyílik...mikor megszűnnek a vágyak illúziók!
A CSEDBEN a PILLANAT szépségében gondolatnélküliségében ahol nics forma de még is itt születik és oldódik fel minden...
Ha átitat az itélkezésmentesség és minősítés nélkül egyé tudok válni a pillanattal akkor IGENT MONDOK A LÉTNEK az ÉLETNEK!
Az jön el hozzám ami magam vagyok
Az út belőllem indul s hozzám tér vissza.
A bőség már eleve bennünk van a Teljességben a szívkapun belépve megtapasztalva megtisztulva,felismerve EREDETI mivoltunk...
A Lélek szép és teljes...a birtoklás nem a természete,mert EGY LÉLEKBŐL VAN.
OTT ahol VAGYOK bomolhat ki a pillanat varázsa...elfogadom ami jön és elengedem ami megy...belefeledkezem önbagamba az az elveszek önmagamban hogy megtaláljam magam.Minden mit tapasztalok belőllem indult az EGY tükröződése.
Ha hiányolom az anyagi javakat akkor bennem van sötét rész amit nem ismertem fel hogy eleve ott van,mert hogy a pénz is energia.
Az energia áramlik,mi magunk blokkoljuk...Hasonlatos küzdelem zajlik az emberiségben akivel EGYEK vVAGYUNK!
Jó hogy megosztjuk életünk tapasztalatait itt...talán ezért született a Titok könyv...
Materiálisnak tartom de még sem ez a lényeg hanem az miCSODA felismerések bontakoznak ki álltala.
Réges rég él a z IGAZI TITOK ami nem TITOK...az egyszerűségben a pillanatban ahol feloldódik mult és jövő a JELENBEN!Kedves Marica!

Elgondolkodtam a válaszodon, a Vonzás könyv plázarészletéről írt friss írásodat is most olvastam el. Köszönöm Neked, nagyon mély tudásról árulkodnak. Mint szívemet ébresztgetőnek érzem, hogy mennyire szükségem van a felszín alá kukukcskálni, a mélyebb értelmezésekre rábukkanni. Az "igazam hangoztatásának csapdája" még idegenül hangzik nekem, de a bátorság-énünk korlátolt szemléletmódjának kapcsolata világossá vált. Valóban nagyon erős az egom hangja, az első hozzászólásomban is az beszélt. Nagyon sokat fejlődtem már, de az ilyen segítségekkel, mint ahogyan Te is tetted, ugrásszerűen többet is fogok.
Válaszod alapján Alfajáró hozzászólása is egészen más megvilágításba került, mint anélkül.
Nagyon jó Veletek lenni. Ugyanarról beszélünk és mégis teljesen más mélységi szintek bukkannak elő. Nagyon nagy élmény. Szeretném, ha sokat olvashatnék Tőled ezután is.
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosKedves Dodola! Köszönöm,

Kedves Dodola!

Köszönöm, amiket írtál:) Tudod, nem célom, hogy igazam legyen, hiszen akkor az igazam hangoztatásának csapdájába esnék. A bátorsághoz: bátorság bizony ahhoz szükséges, hogy lássuk az"én"-ünk korlátolt szemléletmódját, hiszen a szív ébredése ezen keresztül lehetséges. Nincsen még könyvem. Az írásaimmal találkozhatsz a neten, velem pedig a oldalon és
e - mailben maria@turiyam.com ugyanis most nem vagyok Magyarországon. Szeretettel: MaricaKedves Marica!

Nekem egy óriási pofon kellett az élettől ahhoz, hogy elkezdjem ébreszgetni a szívem. Ebben a belső kutakodásban vonzotta be a szívem ezeket az oldalakat. Nagy segítségemre vannak az írásaitok, mert a gondolatok, tapasztalatok sok-sok rejtett pontra rávilágítanak, a hozzászólásokból árad a segítőkészség. Nagyon igaz, amit írtál Marica! Bár az én esetemben az ébredéshez inkább a hiány érzetére volt szükség, mint a bátorságra, viszont teljesen igaz rám is, hogy bátornak kell lennem ahhoz, hogy elkezdjek valódi szeretettel szeretni. Onnan viszont már nincs visszaút, ha megtörik a jég. Szurkolok mindannyiunknak, hogy rálépjünk erre az útra, mert akkor már nincs "menekvés" .
Köszönöm az írásodat, megerősít. A programodról és a könyvedről is nagyon szívesen tudnék meg többet, ha lehetséges.
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" Ákossziia Marica

ott a Világ másik szegletében.... :o)
köszönjük soraidat!
áldott húsvétot kívánok ha nem "találkoznánk".
öleléssel YvettDrága Marica.....

Örülök irásodnak. Szeretettel ölel : ágica