Érzés az alapja a Tudatosságnak.

Az érzés az alapja a tudatosságban való fejlődésnek. A legtöbb ember azt hiszi, hogy érez. Igen valóban, de mennyire van nyitva a szíve az érzékelésekre?

Érzünk sok mindent jót, és rosszat, ezt minden nap tapasztaljuk, már abban a pillanatban amikor megszülettünk. Egészen kicsikorban a gyerekek önfeledten játszanak, és mondják el mindig mit éreznek.Viszont jönnek olyan pillanatok amikor fájdalom éri őket, néha szükséges rossz azért, hogy testi épségüket megtanulják védeni.

Van olyan is amikor váratlanul megsérűl az ő kis belső világuk és, valójában nem szolgáltak rá okot, ekkor kezdődik a bezárkózás. Elkezdődik a bizonyos fal felépítése. A védelem. Inkább nem akarnak érezni, ezért (érzelmi blokkokat) a falat felállítják.

Ezen mindenki keresztűl megy.Igen ez így történik, mindenki emlékszik olyan eseményre a gyermekkorából amikor ok nélkűl leszidták vagy kikapott. Vannak akik úgy gondolják erre szükség van, a jó és a rossz megkülönböztetésére.Ma már tudom nincsen jó, és rossz, csak történések, érzések vannak.

Valójában a jó a világosság, a rossz a sötétség, egymás nélkül nem létezik.Mind a kettőt érezni kell, mert csak akkor tudjuk elengedni, tudatosítani, hogy nem szolgálja már a fejlődésünket. Amikor valami jó, vagy rossz történik velünk, azonosulunk a történéssel, ezért érezzük sajátunknak.

Eljön az-az idő amikor tudatosan választjuk majd ki, mit akarunk érezni, és mit nem.Ehez szükséges igazán megtanulni érezni.Bátorság és kitartás, mert nem mindig kellemes az amit érzünk, de az elengedés csak akkor működik, ha merünk érezni mindent.
Szeretettel.Évi

http.//ujfold.virtus.hu látogasatok el az Új föld vírtus oldalamra szóljatok ott is hozzá és értékeljétek az írásomat, köszönöm nektek.
http.//g-portal.hu/portal/shaumbraszerviz

HozzászólásokÁgica ..

Ágica kedves jó érzés, hogy te is így gondolod.Egyre több leveleket kapok és bizony van miről írnom.Segítek és válaszolok az embereknek akik várják a folytatást.Ma Lemúriáról tettem fel egy cikket arról szól milyen világ lesz itt a földön hamarosan.Remélem ez is tetszik neked ,ha elolvasod várom a véleményedet.Öllek Évi.
Évikém...

Igen ez pontosan igy van.... Köszönöm, hogy megosztottad velünk. Szeretettel ölel:ágicaKedves Ancima!

Valóban, ha ki zárod a negatív érzéseket akkor megtagadod önmagadat,azok is a tieid, a lényeg ne azonoslj velük.Tudatosíts hogy már nincsen rá szükséged nem szolgálja a fejlődésedet.Szeretettel.Évi