Amikor sikerül a hiányt teljesen kizárni a rezgéseinkből...

arckrémTeremtettem, bár nem szándékosan. :-)

Külföldi kiküldetésen voltam és már érkezéskor felfedeztem a repülőtéren, hogy egy elég drága, de kozmetikus ismerős által kiválónak ítélt arckrémcsalád sokkal olcsóbb, mint magyar üzletekben. Már akkor eldöntöttem, hogy visszafele lehetőleg veszek egy arc és egy szemkörnyékre való krémet, ugyanis korábban ezt a márkát ajánlották vízhiányos bőrömre, én azonban sokalltam az árát.
Úgy alakult, hogy a napidíjamból sikerült elég sokat megspórolni, egyrészt a szálláson is kaptam enni, másrészt ebédre is többször meghívtak a külföldi kollégák, akik egyébként is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, amiért hálás vagyok. Egyébként is jól sikerült a kiküldetés, sok újat tanultam, sok szép helyet láttam, így azt hiszem nagyon sokat voltam a hála és a pozitív rezgések állapotában. A lényeg, megvolt a keret a krémekre. Körbenéztem a krémcsalád honlapján, összeírtam több terméket is, ami érdekelt, hosszan gondolkodtam, hogy melyiket válasszam. Közben persze egyetlen egyszer se gondoltam hiányra, hiszen az biztos volt, hogy valamilyet biztosan veszek. Szerintem ezzel indultak el a pozitív rezgések.
A repülőtéren végül az igen kedvező árak miatt (meg hogy nem tudom mikor megyek megint repülővel külföldre) úgy döntöttem, hogy nem két terméket veszek, hanem négyet, miután kikértem egy kedves eladó véleményét. A pénztárnál kiderült, hogy akció van, és több termék vásárlása esetén ajándék jár, két-három kisebb ún. utazós kiszerelésű termék ugyanabból a márkából. Ekkor ért oda a pénztárhoz a korábban a pultnál segítő hölgy, aki szintén hozott egy ilyen ajándékcsomagot, hiszen emlékezett, hogy én több terméket is választottam. Elvileg csak egy ajándékcsomag járt volna, azonban a két eladó hölgy úgy döntött, hogy odaadják mind a kettőt. Ezért megintcsak nagyon hálás voltam, vagyok.
Az ajándékcsomagok zsákbamacska jellegűek, tehát nem lehet tudni, hogy mi van benne. Itthon kibontottam, és kiderült, hogy összesen 5 fajta terméket kaptam, mindegyik más, így a vásároltakan kívül még további 5, összesen 9 fajta terméket próbálhatok ki. És ezek nem egy adagos minták, hanem csak a normálnák kisebb kiszerelésűek.

Bocsánat a hosszú, arckrémes nőcis történetért, de azt hiszem jól mutatja, hogy ha a hiányt sikerül teljesen kizárni a gondolatainkból, akkor abból, amire koncentráltunk, milyen bőségesen kapunk. Azt hiszem még párszor át fogom gondolni, hogy hogyan is történt ez az egész, hogy utána más területeken is tudjam alkalmazni.

Ja, és az ajándékok egy része nem marad nálam: van köztük egy érett bőrre való krém, azt anyukámnak adom, illetve van egy kézápoló krém, amit manikűrös húgomnak adok kipróbálásra. Tini termék nem volt az ajándékok között, így az unokahúgomnak nem tudok továbbadni semmit, őt azonban kedden élete első kozmetikusi kezelésére viszem.

CsatolmányMéret
creme.jpg7.53 KB

HozzászólásokEz tetszett, köszi hogy

Ez tetszett, köszi hogy megosztottad!
Pontosan a lényeget fogtad meg, én is leültem utána elemezni, hogyan is csináltam... :-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Jaj, de kedves és tanulságos történet! Gratulálok!!! :)

Jó volt olvasni!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu