Nyuszikanak es Mindenkinek

Sziasztok,
Amikor ma elolvastam az uj bejegyzeseket megmaradt bennem a "Nyuszi muszirol kiderult .hogy beteg..." cimu bejegyzes.Azota gondolkodom hogy mit is irhatnek ,mert ugy ereztem valamit irnom kell......aztan bekapcsoltam a "zene masinamat" es egyszercsak megszolalt pont az amit le szerettem volna irni .....csak en nemtudtam volna ennyire szepen osszeszedni a mondanivalomat.........mint Akos.
De ha O mar egyszer megtette:) akkor megosztanam mindenkivel. Nagyon szeretem.....olyan mintha magunkal beszelgetnenk...amikor "egymasratalalunk"........sajat magunkban.
Kedves Nyuszika.........
Nem akarlak es nem is foglak sajnalni mert tudom hogy eros vagy tudom hogy hiszel magadban es tudom hogy az angyalok is veled vannak,es legfokepp nem sajnallak mert nincs miert ,hisz EGESZSEGES VAGY!!!!!!!! EN igy latlak!Ezt elsosorban neked ajanlom de termeszetesen mindenki masnak is...

CSak Te vagy,
En SZERETLEK TEGED mert csak TE vagy!

CSalodtam bennuk es mindenben....csalodtam bennuk,csak BENNED nem.
Uj langok egnek a szivemben!
Sokat tanultam TOLED,tanultam hinni es varni,
Erot meritek beloled ezt nem is ertheti barki!
Titok vagy nekem megfejthetetlen,tanits a szavakra emelj fel engem!
Tied vagyok orizd a lelkem..........
Amit nekem adtal azt en elfogadtam,es HITTEM BENNED pedig nemis tudtam......hogy HITEM OROKRE MEGMARAD semmim sincs csak TE vagy!
Utadat almok szegelyezik,benned a bekesseg uralkodik,hivnalak en is maradj ma itt.
Tancolo arnyek szobam falan,oltalmazz engem vigyazz ma ram!
VELEM VAGY MINDIG HA SZORA NYILIK A SZAM!
Amit nekem adtal,azt en elfogadtam es HITTEM BENNED pedig nemis tudtam,hogy HITEM OROKRE MEGMARAD,semmim sincs csak TE vagy.................

Szeretettel
Anett

Címkék:

HozzászólásokDrága Anett!

Az,hogy betegvagyok egy meggondolatlan elszólás volt.Épp azért nem is írtam soha róla,mert engem NEM KELL sajnálni.Azt,hogy "jól"vagyok többek közt az angyalaimnak köszönhetem,no meg a hitemnek és igyekszem mindent megtenni azért,hogy az állapotom ne romoljon.Ezennel most itt kérek mindenkit,hogy ezt a témát zárjuk le!
Előre is köszönöm!!!
Köszönöm a verset!
Szeretettel ölellek!

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"