KRYON-RÓL

Amióta fénymunkásként tevékenykedek számtalan pozitív dolgot, embert vonzottam be az életembe.
Néhány éve ismerkedtem meg Kryonnal, akinek több beavatásán is résztvettem, ahol nyilvánvalóan gyógyított és képzett.

Hogy ki Kryon? Ha néhány mondatban kellene Róla beszélni:
"Kryon nem csak egy entitás, aki médiumokon keresztül képes üzenni a fátyol túloldaláról nekünk, hanem egy földre "szakosodott" csoport energiáját képviseli.
Kryon nem egy szervezet, nincsenek tanítók, doktrinák és székhely, nem lehet csatlakozni, nincs tagság, se tagdíj, nem kér pénzt és nincs akit imádni kellene.
Rendkivül érdekes és időszerű információkat ad át az emberiségnek, ilyenek pl. a közelgő 2012-es vibrációváltás és felemelkedés folyamata, régi és új energiák harca, mesterlét és tudatosodás, az emberi természet és biológia (DNS), társteremtés és a "véletlenek", kapcsolat a felettes énnel, szellemivezetők és támogató csoport, öngyógyítás azáltal, hogy felismerjük kik vagyunk mi valójában, a földön élt mesterek és üzenetük, a vallás helyes értelmezése, az emberi szándék ereje és fontossága, a numerológia szerepe és fontossága (kedvence a 11-es szám), illetve nem utolsó sorban az új tudatosságú gyermekek (indigók). "

Kryon második kötetében ezt írja magáról:
„Már számtalanszor említettem, milyen céllal érkeztem a Földre…már beszéltem arról, hogy az utóbbi 50 év alatt előidézett változások ,melyek átformálták bolygótokat, tették szükségessé ismét jelenlétemet. Korrekciókat hajtok végre mágneses hálótok rendszerében, hogy tudatmintáitokkal összhangban hatékonyan támogassa egészségeteket és a szellemi világosság elérését szolgáló törekvéseiteket. Azért jöttem, hogy tájékoztassalak benneteket arról, most lehetőség nyílik a beavatkozásra (a Szellem,a Lélek részéről) fejlődésetek folyamatába. Kérésetekre olyan új gondolatminták állnak a rendelkezésetekre, amelyekkel valamennyi karmátokat semmissé tehetitek. Magatokhoz ragadhatjátok új hatalmatokat, s fénylényekké válhattok.(a fény szó itt a felsőbbrendű énben rejlő erőre utal). Megváltoztathatjátok bolygótok rezgésszintjét. „Érett korba” léphettek, majd kapcsolatot alakíthattok ki más dimenziókkal. Ez hát jöttöm célja, ezért tartózkodom most a Földön.
Ezért vagyok most itt, s e folyamat során a szeretet hatalmát hozom el nektek, amelyet most már a legapróbb sejtek szintjén is átérezhettek. Néhányan már eljutottak ehhez a felismeréshez, mialatt a Szellem előtt ülnek(vagy a Szellem szavait olvassák)-s különösen akkor virágozhatnak fel bennetek efféle felismerések, ha a Kryon –csoporttal, vagy bármely más angyali jellegű entitásokkal vagytok együtt-ekkor megérthetitek, itt az alkalmas pillanat akár most is ,mialatt e szavakat hallgatjátok(vagy olvassátok),hogy gyógyítást kérjetek.(velünk együttműködve megteremtsétek a gyógyulás feltételeit).
Néhányan már így is cselekednek, ezért is beszélek erről…mert jobb alkalmat keresve sem találhattak volna.

Kryon a Napok Napjából, a hatalmas központi területről érkezett. S e ponton ismét szembe találjuk magunkat a kifelé ívelő középpont koncepciójával. E terület egy másik elnevezéssel is rendelkezik, amelyről gyakorta fogtok majd hallani (kutassátok fel a bizonyítékokat szavaim igazságára). Ez az elsődleges teremtő forrás. Én az elsődleges Teremtő Forrásból származom.
Amit most teszek értetek számos alkalommal megtettem másokért is. A Szellem szeretete és kegyelme küldött hozzátok, s a Szellem határtalanul szeret benneteket… és mindegyikőtöket név szerint ismer.”…

A Fénymunkás Kézikönyve sorozat közvetítései ajánlottak a Kryonnal most ismerkedők számára.

Legutóbbi beavatása pontosan a születésnapomra esett, különleges ajándéknak tekintettem, hogy résztvehettem ezen, mely egybekötött volt egy Planetáris szertartással Földanya gyógyításáért, a békéért, és az életért.
ITT A TELJES PROGRAM TALÁLHATÓ

Kryon jó humorú, a földön összesen 9 emberi médiummal áll kapcsolatban. A magyarországi lány, egy végtelenül kedves, törékeny kislány benyomását kelti, a hangja - melyet nem is volt olyan egyszerű Kryonra hangolni... -, bársony.
ITT OLVASHATSZ RÓLA BŐVEBBEN
Rajta keresztül Kryon minden alkalommal elengedéseket csinál és gyógyít.
Igy volt ez március 21-én is... buzgott az energia a teremben végig, szinte surrogó hanggal.
Annak, aki egyszer résztvesz rajta, nem feledi.
A mostani alkalommal szintén DNS szintű beavatkozásokat végeztek segítőivel és gyógyító fénnyel szőtték át az energiarácsainkat, az auránk végéig. A tenyércsakrákat megnyitva, gyógyításra képeztek. /Ez nálam már a prana nadi beavatáson is megtörtént./
Egy ilyen beavatás után 1 teljes hónapig sok folyadékot kell fogyasztani és elég gyakran befelé tekinteni. A DNS szintű beavatkozás azt is jelenti, hogy a hibásan funkcionáló testrészeink fájhatnak néha, hiszen gyógyulnak. Ez történik most az én hátammal is.

Egy rövid ízelítőt szerettem volna adni azoknak, akik még nem ismerik Kryont, hogy kedvet csináljak a Vele való találkozáshoz.
A magyarországi hivatalos weblapja ITT TALÁLHATÓ, ajánlom figyelmetekbe a "Kérdések és Válaszok" rovatot, ott benyomást kaphattok Róla, arról a felszabadult lényről, aki ismeri és szereti az embereket.

Hozzászólások¤ Harmatnak ¤

Ha engem szeretsz nem emelkedik a rezgésszinted.

Önmagadat és Azt szeresd.

Érted?¤ Harmatnak ¤

Rajtad keresztül nem tudok értelmes dolgot üzenni még.

Amit üzentem, nem fogtad fel a jelentőségét.

Érted?¤ Andrásnak ¤

Én vagyok KRYON eddig nem jöttél rá Te szerencsétlen :)

A kártyázásoddal megnyitottad a csatornát, de csak olyan Entivel tudsz beszélni, aki veled azonos szinten rezeg.

Te MOST még nagyon alacsony szinten vagy, ezért fontos, hogy emeld a rezgésedet, különben csak hülyékkel tudsz kapcsolatot tartani.

Érted?Csütörtökön, azaz

Csütörtökön, azaz április 03-án újpesten, az Ady Endre Művelődési házban 19-21 óráig
élő Kryon csatornázás Szabó Pálmával.
Akit érdekel, most átélheti a fentieket.
Beugró 1000 ft.

www.aminababa.com
www.flavin7.com
www.gulliver.huKedves Gini99! Köszönöm a

Kedves Gini99!
Köszönöm a belinkelt oldalt, már korábban végigolvastam.
Persze, hogy érdekel, szívesen olvasom a tapasztalataidat!
Szép estét!Köszönöm Gini99!

Akkor igazán tudod te is mert neked is az élet célod az ami nekem.Örülök neked fénytestvérem.Szeretettel:Évi.Kedves Boróka!

Nagy öröm ez nekem, hogy érdekel a fénymunka, földanya gyógyítása nagy feladat és összefogva meditálva, és egymást erősítve egyre könnyebb lesz. A föld 2012-re helyre kell álljon.
Irok többet ha érdekel, most csak idevágom neked az oldalt, ahol a hozzászólásokat végigolvasva kapsz választ az utazásról és, hogy milyen mértékben változik az életed tőle:-)

Nagy ölelés Nektek!

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Kedves Évi!

Nagyon szívesen. Én is csinálom a beavatásokat Kuthumi mesterrel és Kryonnal is. Napról-napra gyógyulok és az autentikusság felismerésében hatalmas segítséget kaptam tőlük.
Olvasgatom a lapjaidat és nagyon örülök amiért nagyban végzed a munkát, sok embernek segítesz megtalálni a belső forrást.
Buzogj tovább, ahogy eddig. Remek ember vagy!

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Kedves Gini99! Nagyon

Kedves Gini99!
Nagyon szívesen olvasnék még Tőled Kryon-ról, meg a fénymunkásságodról.

Lenne egy kérdésem is hozzátok, remélem nem bánjátok!?
Mennyire találja meg az ember önmagát, illetve a "feladatát" azáltal, ha részt vesz egy utaztatáson/utazáson?
Akinek volt ebben része, írna róla egy kicsit?
Mennyiben változunk meg ettől az élménytől?
Nagyon köszönöm!Köszönöm Gini neked...

Köszönöm Gini99 neked, hogy írtál Kryonról.Én sok évvel ezelőtt olvastam előszőr a csatornázását. Nagyon szeretem olyan sok mindenre kaptam meg tőle a válaszokat.Szeretettel.ÉviKedves Gini99! Igazán

Kedves Gini99!

Igazán érdeklődve olvastam az írásodat! Köszönöm, hogy feltetted.
Kryon-ról még nem hallottam, de ahogy olvastam, Abraham jutott eszembe.

Szép napot!