Sikerélmény!!!:)

Már régóta adós vagyok az "élménybeszámolómmal" Csillának és Nektek is. Valamiért csak most sikerült az akadályokat legyőznöm, hogy megoszthassam Veletek sikerélményeimet.
Most azt hiszem, csak néhányat fogok itt felsorolni, de valójában rengeteg dolog történt a február 10-ei tréning óta: csodás találkozások, és véletlenek fantasztikus sorozata... És nem elhanyagolható, hogy az énkép-tréning keretében a környezetemben élő emberek szájából azokat a jelzőket hallom vissza, amivel minden áldott este felruházom magam. Egyszerűen döbbenetes!!!
Ami azonban igazán "kézzel fogható", az az anyagi segítség, amit a Titok segítségével kaptam.
Szóval, történt a tanfolyam után egy héttel, hogy vasárnap kiderült: nincs mese el kell mennem egy hétvégi szemináriumra. Annak rendje és módja szerint megírtam a levelet az Univerzumnak (remélem, olyanok olvassák, akik nem nevetnek ki:)), és kértem 120ezer forintot keddig. Hétfőn este kaptam a telefont a banktól, hogy hosszas elhúzódás után végre beállították a vásárlási keretemet 120ezer forintra:)!!! Hozzátenném: én 100ezres keretet igényeltem:). Sajnos a vásárlási keretet nem tudtam mindenre felhasználni, de egy nap alatt nem is rossz az Univerzumtól:), nem igaz:)))?
E hónapban pedig 40ezer forint plusz jövedelemre volt szükségem, és apránként meg is kaptam. És ebben volt banki akció, sikerült eladnom egy könyvet, és e hónapban kaptam meg a fizetésem egy februári ténykedésemért.
Szóval, az Univerzum bizony-bizony megtalálja a módját... És tudod, mi kell hozzá? Minden este írd le a céljaidat, és hozd magad olyan állapota, amit akkor éreznél, ha mindez már a Tiéd lenne! És ne feledd: a pozitív gondolkodás csak pozitív énképpel működik!
Sok sikert kívánok Neked!!!
Horváth-Sarródi Andigratula!!!!! Feltettelek a virtusba is!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Drága Andi :)

Öszintén gratulálok hogy megváltoztattad az életed, és a teremtéseid célba érnek :)
Sokszor hallottam azt, hogy nem kellenek, feleslegesek a tanfolyamok, hiszen minden tudás bennünk van. Igen, de aki ezt még nem tudja, vagy alkalmazni nem tudja. Nagyon sokunknak külső segítség kell ahhoz, hogy a saját útjára rátaláljon. Főleg ahhoz, hogy egyáltalán felfedezze, hogy VAN saját útja. Csodálatos, ahogyan egyre többen leszünk, akik felismerik a CSODÁT, hogy mi magunk teremtjük meg a saját világunkat. Ami az életünkben történik, mindent mi vonzunk be, ez legyen jó vagy rossz. És ha ezt tudatosan kontroláljuk, hogy mindig csak pozitiv érzelemben legyünk, ezáltal a teremtés is megvalósul, akkor lesz az életünk csodaszép, mert olyan élmények, történések érnek bennünket, ami szinesíti életünket.
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)