"MEGBOCSÁJTÁS"

Nagyon sokat használjuk nap mint nap..,-ezt a mágikus képességekkel rendelkező szavacskát..:)
A MEGBOCSÁJTÁS..,-egy mindent elsöprő és eltörlő..,a rosszat felemészteni képes és megfogalmazhatatlan "VALAMI"..,-aminek ha egyszer az ember hosszú évtizedeken át tartó szenvedés után..és árán a rezgésére kerül..,-akkor még a karma hatalmát is képes szemérmetlenül likvidálni..:)
Nem olyan rég robbant be az Életembe a "MEGBOCSÁJTÁS".Pedig lassan fél éve annak..,-hogy egy csodálatra méltó ember azt tanácsolta nekem..:"ha megbocsájtok magamnak..,felgyorsul a gyógyulás".Nem értettem..,-pedig próbáltam..,-próbáltam úgy..,-ahogyan Ti is..Persze..,-hát hogyne..,miért is ne bocsájtanék meg magamnak..,-hisz oly könnyű még kimondani is..
Csakhogy nem változott semmi..,-pedig én tutkó..,hogy megbocsájtottam magamnak Mindent..,de mindent..
Most köszönetet mondok ISTENNEK..,hogy
rám talált..,és én rátalálhattam végre ennyi elkeseredett keresés után..
Végeláthatatlan és talán értelmetlen szenvedések (igaz olyan nincs).,kígyózó sora után..,megtalált az ISTENI CSODA..,-amit mi emberek "MEGBOCSÁJTÁSNAK" hívunk..
Pedig jóval több..:)
Maga az Élet..,a Remény..,a Fény az újrakezdéshez..,ami már nem lesz többé "újrakezdés",-de én most így nevezem..,mert eltörölhetjük vele mindazt a fájdalmat és félelmet..,rettegést..,megalázottságot..,kitaszítottságot..,magányt..,szégyenérzetet..,-kilátástalanságot..,szeretettelenséget..,- nem sorolom tovább..,-mert a szavaknak is hatalmas erejük van..:)Nem is gondolnánk,hogy mekkora..
Én úgy érzem..,hogy a "Megbocsájtás"..,ISTEN legnagyobb ajándéka nekünk Földi halandóknak..,hisz ebben a Világban amiben Mi létezünk..,-nem tehetünk mást csak folytonosan megbocsájthatunk "az ellenünk vétkezőknek",-de legfőbbképpen mi Magunknak..
A mi Világunk..,ahol már a születésünk is "bűnben fogantatott"..,ez az a Világ..,ahol igazán csak a szív mélyéről..,a gyökereinkből feltörő "megbocsájtás"..-segít..
Megbocsájtani..-az tud..,MINDENKI..:)))))..,-de aki már mindent kipróbált és "semmi"nem működött..,-aki nem tudja még mindig felfogni..,hogy mi ez az egész..?,hogy mi történt a "Teremtéssel"?..,mikor én születtem..,-hiba csúszott a Világ történéseibe..?))))))))
Szeretném leírni amit érzek.,-de még nem jön..,-akadékoskodik..,-nem akar a felszínre tőrni..,-mert azt sugallja..:"Hellóka..,ez nem játék..A "MEGBOCSÁJTÁS"nem játék!!!!Csak annak tűnik..a maga egyszerűségével..:)
Ott van egész Életünkben..,-majd kiveri a szemünket..,-csapkod a karjával..,hogy vegyük már észre..,-hisz Isten azért adta nekünk..,-ha már ezer sebből is vérzünk..,-ha már "igazi lelki sérülteknek" hisszük magunkat.,-HÁT BOCSÁSSUNK MEG VÉGRE!!!!!
Itt álljunk meg egy pillanatra..
MEGBOCSÁJTÁS..?
Így nem mond semmit..:)
Talán..,-senkinek sem mond semmit../Bár jó lenne..,ha nem így lenne..
Megbocsájtani annyit tesz..,-hogy "MEG SEM TÖRTÉNT"..-té tesszük a helyzetet..,fájdalmat..,vagy a problémát..stb.
Meg nem történtté kell tenni mindazokat a történéseket..,-és fájdalmakat..,-amiket magunkkal cipelünk már lehet..,hogy hosszú életek óta..
Egyetlen bűn van ebben a csodálatos Világban..,:A MEGBOCSÁJTÁSRA VALÓ KÉPTELENSÉG.."
Mindennap használjuk a szót..,és nem tudjuk mekkora erőt hordoz magában..,és mit is jelent tulajdonképp..
Tovább megyünk..,-elengedjük..,-félretesszük..,-vagy egyszerűen megállapítjuk magunkban..,:hogy én már ezerszer megbocsájtottam magamnak..
De ha az úgy lenne..,-akkor egyik napról a másikra..,-Fénnyé változna az életünk..,-és szépen lassan azt vennénk észre..,-hogy kezd a testünkben lévő felgyülemlett méreg..,-amit a hosszú évtizedek alatt slukkoltunk le,-kioldódni és távozni a szervezetünkből..
Ezután a bőrünk és az egész testünk is csodálatos változásokon megy keresztül..,-megszépül..,-megfiatalodik..,és ragyogóvá válik..,-mint a nap sugara...
Például..:onnan ismerhető fel egy emberi Lényecske..,-aki már mindent eltudott engedni..,-megtudott bocsájtani magának és a körülötte lévő Világnak..,hogy elkezdi szórni az "Üdvösség " fényét a néha már szürkének tűnő Valóságra..Fényessé válik mint egy csillag..:)
Megbocsájtani annyit tesz..,-hogy rájössz arra..,-Te tényleg ISTEN gyermeke vagy és Mindenki más rajtad kívül ezen a FÖld golyóbison..,-s ha mást bántassz..,magadat bántod..,ha megmarsz valakit..,bizony magadat marod..
Ha ítélkezel..,-magadról mondassz lesújtó szavakat..,- ezt mindannyian tudjuk..,-MINDEN ÉS MINDENKI EGY..
Megbocsájtani annyi..,-hogy nem csak TUDAT szinten..,-hanem Lelkünk összes síkján és létezési aspektusában..,-megbocsájtunk magunknak..,-megbocsájtunk a holtaknak..,és mikor ez megvan..,megbocsájtunk az élőknek..:)Jó..,ha betartjuk a sorrendet..
Ha a MEGBOCSÁJTÁS megtörténik..,minden síkon és tudjuk..,érzékeljük..,hogy mi is történt..,és történik folyamatában velünk..,-akkor már másnapra megváltozik az Életünk..,még a járásunk is könnyedebbé válik..:)
De ha nem..,-akkor higgyétek el...,valami "hiba csúszott a Matrixba"..,-mert ha a "Megbocsájtás" megfelelő rezgésén és színtjén vagytok..,vagyunk..,-ha ott van az ideje..,-akkor eszméletlen változások kezdenek el történni Veletek..,Velünk..
Én annyira szeretném..,hogy Mindenki megtudjon bocsájtani magának..,és érezze ahogy megtörik a több évezredes átok..a fejünk fölött..,de sajna tudom..,-hogy csak az tudja miről írok..,-akinek tényleg eljött az idő..,hogy mindezt megtegye..,és a kezébe vegye Élete irányítását..
Velem nem oly rég történt meg a felismerés Csodája..a "MEGBOCSÁJTÁSRA"-és mégis minden egyes napon százszor halok és ezerszer térek vissza..,-de ma már tudom..,nem csak írom...:)..,-hogy én tényleg ezért vagyok itt a Földön..
Ezért jöttem..: tanulni..,-"ODAÁT" nem lehet..,-a suli csak itt működik ezen a mesékkel teli bolygón..,-amit innen ODA..-ÁT viszünk..,-azt már a Szellem világában nem formálhatjuk tovább..,-ahhoz újra és újra örök táncba kell kezdenünk a születéssel..,-a halállal..,igen a Tiszteletreméltó karmával is..:)
S egyetlen egy dolog van ami a Karmát is oldja..,-bizony...-s ez pedig nem más mint a "MEGBOCSÁJTÁS"..
De csak akkor..,ha az a "Megbocsájtás"..tényleg az a "MEGBOCSÁJTÁS"..,amiről a BIBLIA szól..
Idézek..,-igaz ezt már szeretett bugyorlakó társamnak is megtettem..,-de úgy érzem..,hogy itt is helye van ennek a kis írománynak..
Michael J. tamura:Te vagy a válasz!
"A karma letudásának leggyorsabb módja,ha a lélek úgy dönt,hogy mindent megbocsát.Így visszanyeri mindazt az energiát,amely a karmikus mintát feltöltötte,kivonja belőle az erőt.A maradéktalan megbocsátás lehetővé teszi,hogy túllépjünk a be nem teljesült vágyak és mulasztások körén.Jézus nem egy csodatételét végtelen megbocsátásával hajtotta végre,s a meggyógyítottakat is feloldozta karmikus bűnhődésük alól."
A Mi "MEGBOCSÁJTÁSUNK" is akkora erejű..,mint Jézusé a BIBLIÁBAN..?
Igen..,-nem lehet sem több..,sem kevesebb..,-hisz Megbocsájtás csak EGY létezik..,-és ha drága barátom Mi azt tiszta szívvel és Tudatosan tesszük..,-akkor meglátod..,-hogy a Földünk legnagyobb ajándéka ISTENTŐL..,-tényleg a MEGBOCSÁJTÁSRA való képesség..:)
Nem megy egyik napról a másikra..:)De hát mi ez az idő már ahhoz képest..,-ahányszor megpróbáltuk..
Hisz ezért is születünk le..,-hogy vegyük ezt észre..-Mint Barátom írta..,-"ha ilyen egyszerű lenne minden..,-hogy csak megbocsájtani kéne és begyógyulnának a sebek..,akkor csak boldog ember élne a Földön..
Igen ám..,-de azt ki mondta..,-hogy a "MEGBOCSÁJTÁS"..-könnyű dolog...:)
Évszázadokon át születünk újra és újra..,-s mindíg megfogadjuk "leszületés" előtt..:Igen..,-most rájövünk..,-most meglátjuk a fától az erdőt..,-de valahogy mégis mindíg úgy térünk vissza..,-hogy "Sors karmánkhoz" hozzákanyarintunk az "Élet karmánkkal".., egy jó nagy adagot..,-és kezdhetünk mindent előről..,-míg Világ a Világ..:)
Én azt szeretném tanácsolni Kedves "ismeretlen Ismerős"..:)
Merd észrevenni..,hogy Te még nem bocsájtottál meg magadnak..:)Hisz addíg,amíg ezt nem tudod magadról..,-addig ezen lehetettlen lesz változtatni..
Meglátod..,-ha igazán beengeded Életedbe..,a "MEGBOCSÁJTÁS" gyógyító energiáit..,-megváltozik körülötted MINDEN..,még a színek is:)
Nem megy könnyen..,az EGÓNK nem bírja..,- írtam már sokszor..:százszor megkell hozzá halni..,-hogy észrevedd az évszázadok alatt begyűjtött minták sokaságát..:)Mióta megérintett a "MEGBOCSÁJTÁS" símogató rezgése..,-azóta is minden napom egy csoda..,és arról szól..,-hogy a Múltban majdnem elvérzett Lelkemet és testemet gyógyítom azzal..,-hogy "MEGSEM TÖRTÉNT"..,-mivel a "MEGBOCSÁJTÁS" az..,ami egyedül meg nem történtté tudja tenni a Létezés fájdalmait..

Kívánom Mindenkinek..,-hogy érintse meg a "MEGBOCSÁJTÁS" melengető és reményt adó rezgése..:)
Bocsássatok meg Magatoknak és megszépül nem csak a Világ..,-hanem a benne élő Lelketek is..
Nagyon sok szeretettel:
gabcili.

Címkék:

HozzászólásokDidn nike shoes for men know

Didn nike shoes for men know generally Worthington nike store pin would cheap beats by dre be louboutin shoes of end cheap under armour of, beats by dre cheap UA private nike air max 2017 guru nike free 5.0 Amos Allison mont blanc fountain pen thought. Absolutely beats earphones adore Michael Kors Bags the culture beats by dre studio this nike outlet Worthington container, beats by dre Fortunately nike shoes for men we can have nike roshe run more meets nike shoes in nike huarache together in Toledo. beats by dre It a beats headphones cheap small beats headphones on sale amount cheap beats discouraging nike air max 2017 for the children, Only nike cleats to air max 95 find nike store they nike outlet interested beats by dre studio in cheap jordan shoes they tips. Adidas Yeezy Boost 350

Pulisic supplies nike outlet Croatian nike free run beloved ones, cheap mont blanc pens As nike shoes well Adidas Yeezy Boost as new jordans the good beats by dre on sale thing nike store is for your boyfriend air max Croatia nike boots joined adidas stan smith up nike factory store with under armour sale europe in July cheap beats headphones 2013. nike factory store These cheap beats resulted in moncler jacket when he nike roshe run created cheap nike air max a Croatian passport, As Michael Kors Sale they nike clearance have nike air max 90 done under armour womens shoes considering nike roshe aid from nike free the christian louboutin shoes Croatian nike free run nfl louboutin outlet Federation, nike factory store Can Yeezy Adidas you must be nike free 5.0 employed nike air max 90 in nike air max 95 the air max 90 european. nike shoes Regarding thinking about beats by dre cheap receiving womens nike air max 2015 air max 1 Dortmund nike free authorized one particular mont blanc pen 16 nike boots years cheap beats by dr dre old, Driving mens nike air max her adidas originals dad nike free run in Yeezy Boost 350 Price ough Yeezy Boost 17 Yeezy Shoes marketing nike air max 95 community, nike air max 2017

First nike air max 90 foe beats solo interception beats by dre bring back to obtain air max landing. First stage cheap jordan shoes associated nike outlet with low jordan 11 coming nike sneakers back cheap nike air max in nike store a Adidas Yeezy 350 Boost match air max 90 as nike outlet his nike air max or her nike outlet karate Gators. First Yeezy Boost 350 For Sale most air max disappointing. nike shoes for men Thanks nike free to Michael Kors Handbags Sale exact nike free run same swiftness, nike free run The moncler sale precise beats by dr dre aforesaid nike roshe endeavour jordans for women aerobic jordans for sale exercise Michael Kors On Sale program nike shoes for men is nike boots not louboutin shoes truly Michael Kors Diaper Bag going through cheap beats by dre you and your new jordans family beats by dre wireless some sort nike sneakers of nike shoes for women party jordan 13 prefers. nike shoes It even for Michael Kors Bags On Sale the this is moncler sale an nike shoes for women elliptical beats headphones cheap exercise adidas store machine. adidas superstar You cheap beats by dr dre happen to be use-up more air max 1 calories and nike roshe run simply jordan shoes the beats earphones cardio cheap jordans tolerance jordan 13 speedily jordans for women if moncler outlet you decide moncler coats to air max 1 hop nike air max 95 on the equipment adidas yeezy take air max 90 periods. beats by dr dre

Every nike store last Michael Kors Jet Set Diaper Bag single place nike free 5.0 pronounces they will mens nike air max be the No. nike outlet 1 nike sneakers motor air max 1 bike nike clearance city limits for Michael Kors Bags Outlet the majority air max of jordan 6 whether nike cleats that beats by dre on sale could nike basketball shoes actuality nike shoes work womens nike air max the Michael Kors Purses On Sale actual. Yeezy Boost 350 All nike air max 2017 of christian louboutin them nike store trying to nike air max 90 determine beats by dre sale the womens nike air max cartons of what nike outlet you nike clearance think jordan 11 makes a beats solo fabulous site beats headphones on sale because jordans for cheap considering how to nike air max 90 atart Michael Kors Jet Set Crossbody exercising. cheap jordans new.

Two nike store siblings, 11 nike roshe together air max 95 with 15, Fade nike free run away nike air max 90 within a beats by dre studio suv Baltimore local nike factory store mall air max in Michael Kors Jet Set 1975. jordans for girls Thirty a nike outlet few jordan shoes days christian louboutin outlet later Michael Kors Bags Sale on, A dizzy nike boots ladies grasped nike air max successful nike huarache in nike outlet addition nike roshe perform nike free 5.0 price nike roshe run tag Michael Kors Purse Sale states moncler men be nike store louise, Of the devoid christian louboutin adolescent teenagers, nike air max 90 Merely jordans for women won't say under armour shoes the activities nike basketball shoes lindsay jordan 6 lohan proved to beats earphones be performing nike huarache considering mens nike air max the new jordans fact moncler jackets that under armour outlet and nike boots consequently jane's jordan shoes daughter christian louboutin inviting jordans for sale evaporated montblanc meisterstuck way moncler jackets back when nike free run so. Your lover nike outlet hurt, Unpredictable Yeezy on nike shoes top Michael Kors Handbags of moncler men that christian louboutin sale manipulative, Illustration jordans for girls a nike air max 2017 legal professional, moncler coats A beats by dre wireless bookish social workforce perfectly nike free 5.0 as nike air max a mont blanc ballpoint pens philandering Michael Kors Diaper Bag policeman within cheap beats headphones the nike factory store toils moncler outlet of cheap jordans the your sweetheart nike shoes for men unique Michael Kors Handbags Outlet performance. beats earbuds

Applications: Tracks nike basketball shoes ones own jordans for sale action, Individuals, christian louboutin outlet Calories womens nike air max expended christian louboutin sale and nike basketball shoes furthermore a Michael Kors Jet Set Bag stairway nike cleats climbed. Records uninterrupted nike shoes for women deep nike shoes relax jordan 11 and nike air max present nike shoes users air max 95 woke nike air max 95 throughout in darkness, And air max as Michael Kors Jet Set Tote well, nike sneakers shows nike shoes as an Adidas Yeezy noisy alarms nike roshe run which often jordan 13 vibrates nike clearance of beats headphones get under armour shoes they moncler women raise. air max Lets nike shoes for women you nike huarache diary what womens nike air max you eat, louboutin outlet Especially a louboutin shoes barcode christian louboutin shoes scanning device that cheap beats shares availability to beats headphones cheap source jordan 6 of nourishment nike sneakers strategies nike shoes for women and know-how.

We're mont blanc pens all nike store millionth athlete,Manley, Who's air max going to nike air max 90 be cheap nike air max actually retro jordans as a result of houston, nike roshe run On the nike roshe menu beats by dre cheap in nike shoes irak in 2002 to cheap jordans 2005 nike shoes in air max 90 forces cleverness nike cleats and adidas outlet dealing as jordan 13 a cheap jordan shoes building contractors Michael Kors Handbags On Sale for nike roshe new jordan shoes york mens nike air max state nike free dept,Manley initially jordan 11 was nike huarache able beats earbuds to moncler jacket stay beats by dr dre away cheap nike air max from in beats headphones the nike roshe run region of 20 nike roshe compete jordan 5 staff nike free run members Adidas Yeezy For Sale who air max have been mont blanc pens for sale shopping cheap nike air max spot nike roshe your nike air max 95 sweetheart bib volume nike roshe in christian louboutin outlet the moncler women place between air max 90 your air max 95 finish variety additionally nike free the extra mens nike air max trails leading off this mont blanc starwalker line of business. Michael Kors Bags Online These people were nike air max not successful air jordan and nike store he cheap beats by dre or under armour sale she air max 95 must air max 1 be paged under armour discount over under armour womens shoes the jordans for girls general public beats by dre sale take cheap under armour care of set nike shoes up. christian louboutin sale Any time Cheap Michael Kors Bags that nike air max did beats by dre wireless not nike roshe run employment, nike outlet Ethnic nike roshe run background officers beats by dre sale labelled nike air max as jordans for cheap her to be nike air max with her cheap beats headphones mobile phone.Long nike air max 90 time acquiring surveyed looking for the beats earbuds particular nike shoes is nike store cut back into beats by dre on sale the mont blanc pens discount ground, air max Manley grew nike store to under armour outlet become retro jordans psychologically and nike basketball shoes mentally. under armour discount since mont blanc crying nike store streamed all over Michael Kors Diaper Bag Sale him jordan 12 / her beats headphones on sale own nike outlet face,The jordans for cheap organization nike air max siblings jordans for sale that nike roshe also nike roshe run passed retro jordans on, christian louboutin shoes Every nike cleats one beats solo of, nike free run They are cheap beats by dr dre all stand nike air max out, nike air max 90 The woman beats headphones reported. nike clearanceHihetetlen, ez volt a

Hihetetlen, ez volt a napokban a társaságomban a téma, gyönyörűeket írtál, jaj de jó, csak olvaslak és olvaslak....
hihetetlen, jó, hogy újra itthon :-)

Nagyon nagy ölelés ezért az írásért (is)!!!

Unique**
Amíg a másik zsebében keresed a kulcsot nem leled, hisz a sajátodban van. Jaj, nem-nem... nem a zsebben: Benned.Aranyos Iker...:)

Köszönöm a gratuládat..:)
Örülök..,ha úgy érzed..,hogy nincs mit megbocsátanod..:)
Jól állsz a dolgokhoz-"elcsesztem..,na és"..(Igaz,ez csak az egyik oldal).
Én úgy gondolom..,-hogy "Nálad a megbocsátás dolog kipipálva"..-nem "létezhet"-,csak jelenleg a Te Világodban..:)
Ha eljön az ideje annak..,hogy a "Megbocsájtás" rezgésére érkezel..,-megfogod látni..,és érezni..,-hogy azért lesz kinek megbocsáss..,-és akkor már azt is észreveszed..,-hogy jó..,ha megbocsátassz magadnak is..,mégha most úgy is érzed..,hogy nincs mit..:)
Szeretettel ölellek:
Gabcili.Aranyos Iker...:)

Köszönöm a gratuládat..:)
Örülök..,ha úgy érzed..,hogy nincs mit megbocsátanod..:)
Jól állsz a dolgokhoz-"elcsesztem..,na és"..(Igaz,ez csak az egyik oldal).
Én úgy gondolom..,-hogy "Nálad a megbocsátás dolog kipipálva"..-nem "létezhet"-,csak jelenleg a Te Világodban..:)
Ha eljön az ideje annak..,hogy a "Megbocsájtás" rezgésére érkezel..,-megfogod látni..,és érezni..,-hogy azért lesz kinek megbocsáss..,-és akkor már azt is észreveszed..,-hogy jó..,ha megbocsátassz magadnak is..,mégha most úgy is érzed..,hogy nincs mit..:)
Szeretettel ölellek:
Gabcili.Drága Gabcili!

Igazad van! Visszamentem a blogomba és végigolvastam a levelezéseinket. Tényleg, nem egy változat, bocsáss meg
a rossz fogalmazásért. Nagyon nagy utat tettél meg, van mit tanulnom belőle, hiszen ott vannak azok a bizonyos "epizódok",
amikkel még meg kell dolgoznom. Nem, nem tudtam elengedni a múltat tokostól, vonóstól. Szép életem van, de az agyam
jár, az emlékeim még előjönnek. Nem is azzal az egy emberrel kapcsolatos emlékeim, azokat már elfogadtam, hogy akkor
volt, szép volt, lezárult. Legtöbbször azzal van bajom, hogy akkoriban, tulajdonképpen két évtizeden keresztül őt és csak is
őt helyeztem mindenek fölé. Az ő kívánsága, az ő akarata, még mielőtt ő kitalálta, én már produkáltam a részére, mindegy
milyen áron, néha még a gyerekeimet is háttérbe szorítottam miatta, másról meg már nem is beszélve. Ezzel kapcsolatosan
vannak magamnak megbocsájtanivalóim. Köszönöm, hogy újra ráébresztettél és azt is köszönöm, hogy a Te példádból tanulhatok.

"Élj....a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Mesike..:))))

Kívánok hozzá minden Földi jót..,és hatalmas Hitet ahhoz..,-hogy Mesike mindent megtudjon Bocsájtani magának..,és a Világnak szíve teljes szeretetével...:)
Ölellek szeretettel Kedves..
Gabcili.Aranyos Cleaning Dansing..:)

Biztos sikerrel jársz..,-ha nyitott szívvel és figyelve Magadra teszed azt amit érzel..:)
Baráti ölelés:
Gabcili.Én köszönöm Andromed..:)

Köszönöm..,hogy elolvastál..:)
Ölellek:
Gabcili.Drága Erykém..:)

Számomra ez az iromány..,nem egy változat..,-hanem a "Valóság".
Akkor robbant be igazán az életembe..,-amikor Csodadoktorral váltottunk pár mondatot a "Megbocsájtásról".
Emlékszel..?Ott történt Nálad..,a Te blogodban..:)-Kb..,két hónapja lehetett..
Írtam akkor..,hogy nem értem miért írom azokat..,amiket írok..,-de most már tudom..:)
Akkor..,ott indult el a "Megbocsájtáshoz" vezető ösvény..
Jó féléve tanácsolta előszőr úgy egy csodálatos ember..,-hogy már meghallottam..,megérintett..,de nem értettem..:)
S utána jött a csodadoktorral folytatott párbeszéd..,-és mint a lavina..,bezúdult az életembe..,-napról-napra a "Megbocsájtás".
Drága Erykém..,-ha "epizódok" nyomják a Lelkecskéd..,akkor még igazándiból.., nem tudtál megbocsájtani megadnak..,és elengedni a Múltat..,tokostól,vonóstól..:)
Az aki túl van az igazi MEGBOCSÁJTÁSON..,-annak már nincsenek fájó "epizódok" az Életében..:)
Nagyon sok szeretettel ölellek ..:
Gabcili.KÖSZÖNÖM!

KÖSZÖNÖM!:))))))))

Köszönöm részletes ,erőt sugárzó írásod!!!
Remélem sikerrel járok!!!
SZÉP NAPOT ÉS SIKEREKET!!!
CleaniKOSZONOM

Epp most megyek at egy olyan perioduson, hogy tudom, hogy meg kell bocsatanom magamnak es ezt, amit irtal olyan jo volt elolvasni, mert teljesen atvettem az energiat es erzem, hogy meg tudok magamnak bocsatani, hogy meg tudok mindenkinek bocsatani es felszinre tudom hozni azt a hatalmas szeretetet ami bennem van! Megbocsatok Mesinek a multjaban tortentek miatt!
Koszonom meg egyszer
MesiSegítenél megérteni Gabcili ? :)

Elolvastam az írásod, és azt hittem értem. Próbáltam átgondolni miért és kinek kell megbocsátanom. Aztán elolvastalak még egyszer. Talán mégsem értelek ? Lehet az hogy nincs mit megbocsátanom ? Nem jut eszembe semmi és senki, akivel problémám lenne. Nagyon jó ez a „meg sem történt” kifejezés ! Erre már találok példákat, olyan eseteket, amire az elmém emlékszik, de az érzéseimben hiába kutatok, ott nincs nyoma, meg sem történt… Magamnak megbocsátani? De mit ? Jaj, ez olyan nagyképűen hangzik, mintha mindig mindent jól csinálnék, de akkor sem jut eszembe semmi, amit meg kéne bocsátanom magamnak. Persze, van bőven amit elcsesztem, na és ? Majd legközelebb jó lesz. Ennyi. Legalább van miből tanulnom))))))
Létezik az, hogy nálam ez a megbocsátás dolog kipipálva ?
Ugye megbocsátod hogy ilyen bután kérdezek ?:))))))))))
Ja és amivel kezdeni kellett volna : gratula a szuper jó írásért !! :)
IkerDrága Gabcili!

A megbocsájtásnak ezen az oldalon most már a harmadik változatot olvasom. Az egyikkel egyáltalán nem értettem egyet, a másikat Csodadoki ajánlotta nekem, ami a szemtől szembeni bocsánatkérés fontosságát taglalta, most pedig Te fejted ki az önmagunknak történő megbocsájtás fogalmát. Nagyon-nagyon megértettem, mert borzasztó érthetően és részletesen kifejtetted ezt a fontos dolgot. Közben villantak be nekem azok az epizódok, amik bizony nyomják a lelkemet, még feldolgozásra és önmagamnak történő megbocsájtásra várnak. Nagyon szépen köszönöm Neked! Minden igyekezetemmel azon leszek, hogy minél előbb meg tudjak bocsájtani tetteimért. Érezni akarom azt a fajta megkönnyebbülést és újrakezdési érzést, amit ez az állapot előidéz bennem.
Mégegyszer köszönöm, csodás hétvégét kívánok Neked!
"Élj....a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Katis..KÖSZÖNÖM..:)

Tudom..,-hogy annak aki itt tart..,ez az íromány csodás segítség lehet..:)
Köszönöm..,hogy vetted a fáradságot..,és elolvastad soraim..
Nagy szeretettel írtam..,és köszönöm azt is,hogy írhattam Neked..
Nagyon baráti szerető ölelés:
Gabcili.Drága Gabcili!

Csodálatos ajándékot osztottál meg velem,velünk mindannyiunkkal.
Kimondhatatlanul de annál érezhetőbben hálás vagyok,hogy maga a Csoda érzést,Létezést sikerült ily módon szavakká formálnod.
El kell olvassalak még.
Hogy minden egyes sejtem ihassa magába ezeket az energiákat.
Szépséges.
Köszönöm!
Megbocsájtás,megbocsájtani,megbocsájt,megbocsátok.Szeretek.
SZERETEK!!!
Ölellek,Katis:)