Szcientologia: Kozelebb az igazsaghoz

Aki olvassa ezt az oldalt, mert latta a Secret cimu filmet, az az atlagosnal nagyobb ertelemmel es kivancsisaggal, megismeresi kesztetessel rendelkezik, mint a tobbi ember altalaban. Nagyon elgondolkadtato az egesz, ugye? En ugy gondolom, hogy lehet meg ennel is kozelebb kerulni az igazi valaszokhoz az elet nagy kerdeseire. Ezert mindenkinek, akire hatassal volt a film/konyv, nagyon meleg szivvel ajanlom a szcientologiat megismeresre es alkalmazasra. Nem hallomason alapulo, eloitelekkel teli itelkezesre probalok senkit osztonozni! Azt hagyjuk meg a sajto hirhajhaszainak. Hanem egy olyan alkalmazott filozofia megismeresere, ami segit es valaszt ad a kerdeseidre, hogyha igazan ezzel a cellal fordulsz fele es kutatsz valaszok utan.

HozzászólásokÉrdekes, hogy az érzékeny labilis emberekre vadásznak

Ja és nem csak a szientológusok, hanem a keresztény papok is. Lásd az itteni csillairt a sárga házban hálózta be egy keresztény pap. Ami miatt eladta a lelkét.

A szientológia legalább ugyanolyan veszélyes vallás, mint a kereszténység, tehát óvakodni kell tőle. A saját kiépített besúgó és zsaroló hálózata a legundorítóbb. Értelmes ember nem lesz a tagjuk, sem szimpatizánsuk.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Húha! A scientológiát engedjük át Tom Cruise-nak. Az ő életében

csenge333
sem építő jellegű dolog, amit rajta kívül mindenki jobban érzékel.../A vallásról mesélni tudnának azok a magyar fiatalok, akik jóhiszeműen kimentek külföldre, hogy csatlakozzanak az egyházhoz, pl. a rabszolgasorsról stb.../90-es évek közepe./Nem értem ezt az erőszakosságot!

Én voltam több előadáson, én is kerestem az utamat, de azt tapasztaltam a Scientológia a KRSNA tudat mellett a hívők számára szintén egy nagyon "drága" vallás. És ezt a szó szoros értelmében mondom. Végig ültem egy három órás előadást is, a méregtelenítés fontosságáról, és a végén megtudtam, hogy egy három hetes kúrát, csekély 140.000. Ft-ért már végig csinálhatok, ami szaunázásból és egy kalmagel nevű folyadék elfogyasztásából állt volna. Senki sem jelentkezett rá.
Valami nem stimmel az eszmék és azok megvalósítása között.Maradjunk a temanal

En teljes mertekben egyet ertek Seclusionnal. Egyebkent ugy gondolom ez nem egy reklam oldal vagy hirdetooszlop. thesecret.hu es nem szcientologia.huHát én sok rosszat

Hát én sok rosszat hallottam a szkientológiáról, Xenuról és ezekről. Remélem képben vagyok. Én jelenleg úgy vagyok, hogy nem kell semmi ilyet követni, elolvasod ami kell és aszerint élsz ha jónak gondolod. Nem árt vigyázni ezzel.Jelentkeztem!

Helló!

Film több változást sikert hozott nekem nem teljesen 1 hónap alatt! Scientológia télleg elég közel áll az egészhez... azóta FSM-lettem.

:D
és tök jó az egész!!!