Csodálatos napot mindenkinek

Van egy egyszerü gyakorlat ami nálam bevált, ajánlom mindenkiek:
Minden reggel mikor felkelsz, csak ennyit mondj: " Ma valami csodálatos dolog történik velem" ezt többször megismételheted, és máris elterelted a gondolotaid. Egész nap arra vársz milyen csoda történik veled. Este lefekvés előtt gondold át mennyi csodálatos dolgok történtek veled, lehet, hogy meg fogsz lepődni, annyi minden történik veled.

Mindenkinek csodálatos napot kívánok: cicus

HozzászólásokKedves Gabi

Köszönöm!
Én sajnos az elsőn nem voltam ott, de a következőt már nagyon várom.
Csodálatos napot!
Szeretettel cicusKedves Cicus!

A találkozón fogsz igazán rádöbbenni, hogy mindenkivel úgy érzed mintha ezer éves barátokkal találkoznál!Tudom, mert az elsőn ott voltam, azóta is hálálkodom!!:))

Ezer Szeretettel!
GabiKedves István

Köszönöm!
Nagyon hálás vagyok neked, sogat segítesz, nekem sokat jelent a Te hozzászólásod, gondolataid, ennek okát ne tudom megmagyarázni.
Még soha nem volt ilyen érzésem, annak ellenére, hogy még soha nem találkoztunk, úgy érzem, hogy már régóta ismerlek, és tudom hogy sokat fogok tanulni tőled, amiért már most hálás vagyok.
Nagyon várom már a találkozót.

Köszönöm hogy itt lehetek!
Szeretettel: cicus.Kedves Cicus-nak !

A vonzás létezik és működik! Már ismét! :)

Kedves Cicus, annyira örülök, hogy Te is ugyanerről írsz és csak megerősíted mindenkiben, aki talán még csak kívüláállóként olvassa ezeket a sorokat, gondolatokat. Itt tényleg igazi vonzás van, minden hasonló gondolkodású személyt bevonzzunk ebbe a "titkos körbe" :) Annyira jó érzés azt látni, hogy sokan vagyunk akik tudatosan irányítjuk a gondolatainkat és ezáltal az életünket és egyre többen és többen követnek minket ezen az úton. Minél többen cseréljük ki a tapasztalatainkat annál nagyobb erőt képvisel és elhiteti velünk, hogy MŰKÖDIK!

Ha két vagy több ember kicseréli egymás gondolatát azzal mindkettő bölcsebb és okosabb lesz, ahogy Tonk Emil kedves barátomtól hallottam (ő a Magyar Marketing Szövetség alelnöke, rendkívül elismert tréner és oktató és nagyon sokat köszönhetek neki. Az iwiw-en van egy profilom ezzel a névvel, megnézhetitek őt az ismerőseim között).

FG / István

Továbbra is: "Azzá válsz, amire gondolsz!"Igen Cicus!

Ez az utóbbi időben nekem is nagyon bevált :)
Este nem győzöd számolni,mennyi fantasztikus dolog történt veled aznap.
Tökéletesen igaz,szeretettel ölellek:Ercsike.