A Mai napra szoló legujjabb Kuthumi anyag 4:4 Az aktív cselekvés channellingje

Kuthumi felemelkedett Mester

4:4 Aktív cselekvés channelingje

Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. március 13

Hogy többet megtudhass Michelle-ről és a Fényszövőről, kérlek, látogasd meg a www.lightweaver.org honlapot!

Ebből az információból semmi nem használható fel pénzkeresetre, nem változtatható meg, nem lehet törölni belőle, vagy beépíteni valamibe semmilyen formában a szerző és kiadó engedélye nélkül. Mivel ezért az átiratért fizetni kell, kérem gondolj azokra az emberekre, akik fizetnek érte, és ezért ne terjeszd és ne publikáld ingyen ezt az anyagot. Az összes a www.thelightweaver.org –on publikált channeling viszont szabadon megosztható másokkal mindaddig, amíg a szerző és kiadó említésre kerül, és az információ semmilyen módon nem változik, nincs belőle törölve, vagy nincs beépítve.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a közvetítő személlyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam nektek a könnyűség, az autentikusság, a móka és a gyönyörűség áldásait. Üdvözlet, szeretteim.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban isten tenyerén tartunk benneteket.

Mindannyian csodás módon teszitek magatokévá az új energiákat. Igen, az én összes aspektusa kihívások előtt áll most, hogy a lehető legautentikusabb módon beintegrálja ezeket az energiákat. Jelenleg az autentikus én a hajtóerőtök. Ez az a részetek, amelyik soha nem tolerálja az illúziók semmilyen szintjét. Az autentikus én a háttérben rejtőzködött ciklusok százain át és most ez a részetek áll az életetek előterében, felfedezitek énetek ezen aspektusának nyers erejét. Ez a részetek a szerető, a gondoskodó és a harcos kombinációja, ezt a három erőt egyesítve, mely három rész alkotja a Nőies Szent Háromságot, és a Férfias Szent Háromságot, és válik azzá, amit ti Dávid csillagként láttok, háromdimenziós formájában pedig merkaba rácsként ismert.

Autentikus éned minden dimenzióját beszívja a DNS-ed. Azért mondom, hogy beszívja a DNS-ed, mert legalább annyira a Lélek Jelenlétének külső forrásaiból származik, mint amennyire már bennetek is létezik. Azonban mivel működnek a pajzsok, amelyek valójában nem védelmi pajzsok, hanem inkább illúzió pajzsok, ezért nehéz volt áttörnötök a pajzsokat fenntartó mechanizmusokat, tehát most egyesítjük a belső erőt a Lélek küldő erejével, és az új világotok így bukkan fel.

Április hónapban az új élet általad választott összes struktúrája szilárdan gyökeret ver a fizikai valóságban; [abban] a külső valóságban, amit életnek nevezel. Olyan időszak ez, mikor hasznosítjátok a női Szent Háromság integrált energiáit, a szűzét, az anyáét és a matrónáét, most pedig azt az energiát köszöntitek, amit fiatal harcosnak, fiúnak nevezünk, illetve apródként is szoktak rá utalni. A fiatal fiú teli van izgalommal, nyílt szemmel csodálkozik rá, milyen lenyűgöző is a világ. Ő más szemszögből látja a világát, mint a fiatal szűz. Amint körbenéz, ő a cselekvésre képes erejét látja, az ötleteket az elméjében, a benne lévő kreatív erő sürgetését, ami arra ösztönzi, hogy mindaz legyen, aki valójában.

Ez alkalommal az apród négyéves aspektusával dolgozunk majd, majd a nyolc évessel, aztán a tizennégy és tizenhat éves aspektusával. A négyévessel kezdjük, mert ez az [az] év, amikor az ön-értékelés elkezdődik, amikor az önbecsülés kialakul, nagyrészt az apa hatására. Vizsgáljátok [meg a] viselkedését, amikor hatással van rátok, ahogy veletek szemben viselkedik, és ezeket a finom kivetüléseket az energiátok mind magába szívja, ezért egy külső energiát fogadtok be, ugyanúgy, ahogy azokat az energiákat, amelyeket most vetítünk felétek, és amelyeket most szívtok be az energiátokba.

Április hónapban [megváltoztatjuk,] eltoljuk az önértékeléssel kapcsolatos összes régi érzékeléseteket. Kulcs elem ez abban, hogy az emberiség felismerje [az] összes szükséglete kielégítéséhez szükséges manifesztációhoz [is] elegendő erejét, isteni jogotok bírásának erejét, hogy [ezáltal] békével, harmóniával teli életet élhessetek, és az összes szükségletetek ki legyen elégítve. Most értünk el egy rendkívüli fontosságú ponthoz, [amikor] mindenki készen áll arra, hogy meghallja ezt, legalábbis mindenki, akihez ez az anyag eljut: szükségleteid kielégítése képességének, egyáltalán a manifesztálási képességeteknek semmi köze [sincs] ahhoz, hogy spontán drágaköveket materializáljatok a tenyeretekben, vagy [hogy] bármi másnak anyagi formát adjatok [az] adott pillanatban ilyen célokból. A fiatal apród, a fiatal fiú felismeri hogy a szükségletei kielégítésére szolgáló hatalma az ő belső ereje, ami az önértékelésében rejlik, [és] ami emlékezteti arra, hogy az én felér a világ összes belső és külső kincsével, és hogy ezek a kincsek sokkal értékesebbek az anyagi jólétnél. Ezért minden cselekedete egy[-egy] szükséglet kielégítésére irányul, ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy olyan férfivá válik, aki óriási kastélyban él, dúsgazdag környéken, a környék legmagasabb hegycsúcsán; nem, a fiatal apród felismeri, hogy a benne rejlő nyers erő, csodálat, izgatottság és a benne rejlő hév, lendület az ő isteniségének természetes tudata. Isteni természete szerint felkészült, éber és tudatos; és mire tudatos [és] éber a te természeted? A DNS-edre. Az apród megmutatja neked, hogy a DNS-ed folyamatosan kommunikál veled, de az én tömeges emberi aspektusával másképp kommunikál, mint az én női aspektusával, ezáltal az apród képes tökéletes életet teremteni önmaga számára, nyugalommal, harmóniával, és önmagába vetett bizalommal teli tökéletes életet, és így bízik minden életben.

Nyugodt, mert tudja, hogy mindenről gondoskodnak minden pillanatban, egyszerűen azáltal, hogy megengedi [ezt]; és [azt] szeretném, ha a lehető legtöbbször elolvasnátok ezeket a szavakat, vagy a lehető legtöbbször meghallgatnátok, amit most mondtam, mert annak, amiről most beszélek, számos rétege van. Kicsit részletesebben kifejtem, miről is beszélek mindannyiótoknak. A fiatal fiúnak, akinek önértékelése négy éves korában működésbe lép, manifesztálási ereje hihetetlen mértékben növekszik egészen nyolc éves koráig. Akkor egy másik felgyorsult folyamat veszi kezdetét, és tizennégy éves korában kap egy beavatást, azt, amelyiken a fiatal szűz is átmegy, amikor belép az anya energiába, [az] első menstruációs ciklusával. Ezzel egyenértékű dolog történik a fiatal fiúval, amikor tizennégy éves lesz. Ekkor egy újabb kétéves beavatás zajlik le tizenhat éves koráig, és csak ekkor lép be abba [a periódusba], amit Lovag szakasznak nevezünk.

A nő gyorsabban fejlődik, vagy válik éretté, mint a férfi, mert a nő az, aki megfogan az élettel, [akinek] ki kell hordania azt, táplálja az életet és ennek a világon semmi köze a nemek szerint diszkriminációhoz, és azoknak mondom, akik szexuálisan diszkriminálva érzik most magukat, hogy lépjetek már túl önmagatokon! Ez tényekről szól, amit az energia képvisel. A Föld Anya testében éltek, és nem az Ég Atya testében, ezért aztán az Isteni Nőiség nőies jelenléte sokkal kézzelfoghatóbb számotokra az Ég Atyáénál. Ha a kozmoszban élnétek és nem egy fizikai bolygón, akkor ez másfajta tapasztalat lenne, ám mivel ti a Föld Anyát választottátok, ezért a nőies energia gyorsabb tempóban dolgozik, mint a férfias. Mindazonáltal a férfias energia erejét tekintve teljesen egyenértékű a nőies energiával. A női energiát azért tartjuk olyan szentségesen mély tiszteletben, mert képes megtartani az életet, képes életet adni. A férfias energiát és annak szentségét azért tartjuk mélyen tiszteletben, mert képes megteremteni [azt] a biztonságos teret, amiben az isteni nőiesség képes biztonságban gondoskodni, és megtapasztalhatja a várandósság e nagyon szentséges, nagyon erőteljes és nagyon sebezhető időszakát.

El van torzítva a védelmező férfi archetípusa, a fenntartóé, azé, aki megy és megmenti a bajban lévő kisasszonyt. A történet nem arról szól, hogy meg kell menteni a nőt, aki képtelen bármit tenni önmagáért, ez a férfiról szól, aki megóvja az istennő terét, a fogantatás, a várandósság és a szülés rendkívül szentséges időszakában.

El kell most mondanom valami mást is, ami most nagyon fontos, és ezt el fogom ismételni más üzenetekben is, azért hogy segítsek abban, hogy összeállhasson annak képe, hogy miért vált ez a történet ilyen torzzá. Bizonyos mértékig mindannyiótokat megtévesztett az, hogy bevettétek az egyik legnagyobb létező illúziót, igen, persze tudjuk, hogy ez része volt a döntéseteknek, mindazonáltal ez az illúzió többé nem állja meg a helyét az életetekben. A Háromszoros Istennő és a Háromszoros [férfi] Isten energiáinak integrálásával, a Dávid csillag megteremtésével, és a háromdimenziós szent merkaba megteremtésével kiléptek ebből a mátrixból.

Gondolkozzatok most el a mátrix szón, má-trix [angol szójáték: trix-tricks – magyarul: trükkök]. Trükkök, mi is a trükkök lényege? Az illúzió. Mindaz, ami a régi paradigma mátrixában megtestesült egy-egy trükk. Azt javasoljuk, hogy tudjatok meg minél többet a hologramokról, hogy mi is a hologram. Röviden elmondom nektek, hogy amikor egy hologramot kivetítenek, vagy amikor egy hologram megtestesíti mindazt, ami az eredeti szerkezetben létezik, akkor ez kivetíthető annyi irányba, amennyibe csak szeretnétek, mindig megőrzi a felvétel eredetijének egész mivoltát. Tehát amikor egy hologramot kivetítenek, illúzió jön létre, ezért áprilisban számos holografikus kivetítésről le fogsz kapcsolódni. Azok a hologramok, amelyekben eddig aktív voltál, el fognak tűnni, de te készen állsz erre, már most is ezt tapasztalod. Az egyik pillanatban valami, vagy valaki még ott van, aztán egy szempillantás alatt eltűnik, [az] a valóság, ami az előbb még létezett, szertefoszlik és füstté válik. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontos időszaka ez az elengedésnek. Talán áldozatnak érzékelitek, de hadd mondjam el, hogy csupán a régit áldozzátok fel azért, hogy visszakövetelhessétek az eredeti igazságotokat.

Mindaz, amit azzal kapcsolatban tanítottak neked, hogy hogyan kell a férfiaknak és a nőknek viselkedniük, hogyan kéne társ-teremteniük, egymás mellett élniük, elég félrevezető, hogy udvariasan fogalmazzak. Mindez most nagyon gyorsan változik. Szemtanúi voltunk a női hatalom felemelkedésének, ami elvesztette [saját] centrumát, és a nők beléptek az agresszor szerepébe, és kérem, bocsássatok meg a kemény szavakért, de a legjobban úgy tudom leírni ezeket a nőket, hogy ők a herezúzók. Ez kedveseim nagyon szélsőséges állapot. Vannak viszont olyan férfiak is, akik annyira beléptek nőiességükbe, hogy teljesen alárendeltté váltak. Láthatjátok, ezek az energiák próbálnak egyensúlyra törekedni. Ezeknek a szélsőségeknek a negatív kifejeződései jelenleg meglehetősen gyakoriak. Azon energiák integrálásával, amelyekkel márciusban dolgoztunk, és amelyekkel áprilisban dolgozunk majd, visszahozzátok az egyensúlyt, lehorgonyozzátok a stabilizáló energiát.

Sir Lancelot világítja meg a Háromszoros [férfi] Isten lehorgonyzásának ezt az első stációját. Ő magával hozza a lovag energiáit, ugyanakkor ő irányítja a fiatal apródot, megmutatja neki a dolgok csínját-bínját, megtanítja neki, hogyan összpontosítsa az energiáját abba az irányba, amelyikbe szeretné, ha áramolna az energiája. Emlékezteti, hogy ő maga, a Minden Létező isteni kifejeződése, és mindaz, amit hatalmában áll megteremteni, manifesztálódik a fizikai valóságában, legyen az a következő étkezés, vagy a következő milliója, de ez nem szab korlátot, vagy inkább mondjuk úgy, [hogy] nem korlátozódik az egy millió dolcsi előteremtésére, amire annyi ember összpontosítja az energiáját. Az emberek nagy hibát követnek el, amikor azt hiszik, hogy mester teremtőnek lenni azt jelenti, hogy képesnek kell lenned egy millió zöldhasú előteremtésére, [mert] különben mint teremtő megbuksz. Nagyon helytelen! Az apród megmutatja neked, hogy az apró dolgokkal kezdj hozzá, a legfontosabb dolgokkal.

Milyen gyakran ajánlanak fel neked valamit, mire te visszautasítod? Az ok, amiért visszautasítod, talán a bűntudat, vagy a szégyen; vagy ami a legnagyobb, hogy úgy hiszed, nem érdemled meg, amit adni akarnak neked. Mikor a társaságodból valaki, egy barát, vagy bárki felajánlja, hogy kifizeti a kávédat, a teádat, az ételedet, vagy ajándékot vesz neked, és te azt mondod "nem", [akkor] tudod-e [hogy] mit teszel? Nemet mondasz a manifesztálási képességedre! Nemet mondasz [magára] Isten feléd kinyújtott kezére! Aztán persze ott van a másik szélsőség - az ingyenélők - akik elvárják, hogy mindent ingyen megkapjanak. Az univerzumban mindig [minden] az egyenlő mértékű energiacseréről szól. Úgyhogy áprilisban szeretteim, seggbe lesztek rúgva, északról és délről, keletről és nyugatról; ha ingyenélő vagy és mindent elvársz a semmiért cserébe, akkor ez a figyelmeztetés, hogy emeld fel végre az üleped, kezdj csinálni valamit, használd a cselekvő erődet, bármire is áhítozz. Ti pedig, akik beleharaptok a titeket etetni próbáló kézbe azzal, hogy rásóztok egy jó nagyot, és nemet mondtok [arra, amit nyújt], rajtatok a sor, hogy kinyissátok a szíveteket, hagyjátok el a hamis büszkeséget, hagyjátok [el az] alacsony önértékeléseteket, és mondjátok szépen: köszönöm! Egy dologra mindig emlékeztetem ezt a csatornámat, és számos más tanítványomat is, ez pedig az, hogy ha nem tudtok igent mondani a kis dolgokra, amelyeket az univerzum leszállít nektek, akkor sosem fogjátok megkapni a nagy dolgokat, amelyek arra várnak, hogy leszállítsák azokat nektek.

Kezdd tehát a kis dolgokkal az életedben. Mondj magadnak igent, amikor szükséges, és mondj nemet, amikor az szükséges. Nincsenek ingyen menetek, valaki mindig fizet a végén, a kulcs az egyensúly. Talán elgondolkozol most azon, hogy "nos, mi köze mindennek a négy éveshez, vagy a nyolc éveshez, vagy a tizennégy éveshez, vagy a tizenhat éveshez?" Szeretteim, itt kezdődik a trágyadomb, hogy úgy mondjam, itt kristályosodik ki sejt szinten a hibás programozás, ezért aztán van a számotokra egy gyakorlatom, mégpedig az, hogy próbálj meg visszamenni negyedik életéved emlékeihez. Ha nem megy, akkor próbálj meg nyolc éves korodig visszamenni, ha [pedig], ha még erről sincs emléked, akkor gondolj a tizennégy éves önmagadra, ha pedig még az is túl ködös, akkor gondolj arra az évre, mikor tizenhat éves voltál. Abban a pillanatban amikor megtalálod [azt] az emléket, amelyik hasonlít ahhoz a nélkülözéshez, amiről eddig beszéltem, [akkor] pontosan megállapítod a nélkülözési tapasztalataiddal kapcsolatos blokk eredetét, és ekkor Sir Lancelot megkezdi veled a munkát.

Az elkövetkezendő tíz napban mély beavatáson visz keresztül, ennek a beavatásnak a következményeként [pedig] mindazt elengeded a külső világban, ami a nélkülözést, a hiányt, a korlátozottságot képviseli, mindazt, ami azt képviseli, vagy [azt] mondja számodra, hogy nem érdemled meg, [hogy] nem vagy méltó, nem vagy elég jó, [hogy] képtelen vagy, vagy bármilyen módon kevés vagy. Fizikai elengedés, szeretteim. Rá fogtok jönni, hogyha ellenálltok a folyamatnak, akkor a fizikai testetek reagál majd, és megtalálja az elengedés módját, és kérem vegyétek figyelembe, hogy ez nem fenyegetés, ez nem fenyegető, hanem bátorító üzenet, hogy [általa] váljatok tudatossá arra, mit manifesztáltok [ön]magatok számára, hogy [így] ébredjetek rá annak lehetőségére, hogy egy felgyorsult folyamatban elengedjétek mindazokat a programokat, hozzáállásokat, hiedelemrendszereket, vagy más negatív lenyomatokat, [amelyek] eltiporták az önbecsülésedet. Sir Lancelot megmutatja neked, hogy milyen fontos elismerni azon képességedet, hogy manifesztálj valakit, aki meghív egy csésze kávéra vagy teára, [elismerni, hogy] milyen ügyes vagy! [Milyen fontos elismerni] azon képességedet, hogy megteremts bármit, amire az adott pillanatban szükséged van, legyen az a következő ebéded, vagy a következő milliód, de ne kövessétek el ugyanazt a hibát megint, hogy megfosztjátok magatokat az élettapasztalatotok legnagyszerűbb részétől azzal, hogy azt képzelitek egy rakás szerencsétlenség vagytok, mert nem manifesztáltatok még egymillió dollárt. Higgyétek el nekem, az a millió sokkal több gondot okozna, mint amivel most törődni lenne kedvetek, mert például tudnátok-e, hogy mihez kezdjetek vele? Tudnátok-e kezelni? Okozna-e álmatlan éjszakákat? Tudjátok-e mit követel meg tőletek egymillió dollár megteremtése? Lelkileg felkészültetek-e rá? Csak nagyon kevesen felkészültek [erre].

Kezdd az itt és mosttal, azzal, ahol most tartasz, mert ha van egy millió dollárod a bankszámládon, de a szívedben, az elmédben, a testedben, a lelkedben szegény vagy, akkor az a millió nagyon gyorsan el fog tűnni, mert a mintázatod a szegénység. Bízom benne, hogy kezd összeállni a kép arról, amiről beszélek. Hogy igazi milliomos légy merülj el a benned létező milliónyi ajándékban, amit első kézből tapasztalhatsz meg a külső valóságodban. Igen, sok mindent elvesznek majd, de ami ezek helyére jön, a négyszerese lesz mindannak, amit elengedtél, és amit [most] elengedsz.

Az Atya/Anya Isten soha semmit nem vesz el tőled, soha; Te vagy az, aki feladja a dolgokat, vagy valamilyen szinten azt gondolja, [hogy] nem érdemli meg azokat, és olyan szituációt teremtesz, ami elveszi tőled. Megtörténik a beavatkozás, a hozzátok hasonló, hajlandóságot mutató lelkek előtt feltárul, hogy eddig ezt csináltátok, ehhez vagytok hozzászokva, mivel jobbat eddig nem tudtatok - de most már vadiúj szerszámkészlettel rendelkeztek, egy teljesen új, lehetőségekkel teli szerkezettel, de ó, édes istenem, akkor jön az utolsó dolog, hogy nincsenek többé kifogások. „Óh, te jószagú Atyaúristen, hát mihez kezdek majd a kifogásaim nélkül? A kifogásaim nélkül magamba kell néznem, ez gáz!” Mint ahogy az árnyékod követ, bármerre mész, ugyanígy lesz azzal is, amit tagadsz, [mert] minden az én felé fordít téged. Behoztad a Háromszoros Istennőt, itt van, tanít téged, ő te vagy, és nem enged majd el az igazságnál semmi[vel sem] kevesebbel. Autentikus éned összes férfias és nőies aspektusodból áll, ezért mondja ezt így [az] autentikus éned és nem másként.

Használd ki ezt a tíz napot, és szabadítsd meg magad mindattól, ami az önbecsülés hiányát tükrözi bármilyen módon. Használd ki ezt az időt, és fordítsd figyelmedet komolyan a négy, a nyolc, a tizennégy és a tizenhat éves felé. Hadd mondják el neked [azt], amit most tudnod kell, mert készen állsz rá, hogy meghalld, [az] éned e férfias része felfedi számodra a manifesztáció mágiáját, amit ő a tágra nyílt szemű csodálkozás által testesít meg, az apród ártatlansága által, aki alig várja, hogy elindulhasson, aki tele van ötletekkel, aki meg akarja ragadni a világot, és meg akarja [azt] hódítani a fényével. Tiétek a világ, a világ, amit az érzékeléseteken, és a hiedelemrendszereiteken keresztül teremtettetek, és most meghódítjátok a világot, amelyet a fényetekkel teremtettetek, és ez drágáim, [az] az ajándék, amit Háromszoros [férfi] Isten energiája integrálásának első szakaszával kaptok.

Lancelot nagyon bölcs energia, legalább annyira, amennyire ezt a Lovag energiájáról gondoljátok. Amikor a szárnyai alá veszi az ifjú lovagot, és megkezdi képzését, felfedi számára saját félelmeit és bizonytalanságát, [és] ezek visszatükröződnek a tiéidben, és ő megmutatja neked a saját tapasztalatain keresztül, hogy hogyan küzdheted le ezeket.

A nőknek mondom, férfias erőtök egyáltalán nem arról szól, hogy próbáljatok meg férfiként viselkedni. A férfias energiátok az a részetek, amivel cselekedni tudtok. Az a részetek, amelyik tudja, hogy hogyan működjön a külső világban a biztonság szempontjából, [és] ezt a biztonságot pedig a nőies oldalatok magabiztossága táplálja. A külvilágban tett minden lépésetekhez szükségetek van a férfias és a nőies oldalatokra is. Sok ember feltételezte, megint csak a tudatlanság eredményeként, hogy a dolgok elintézésének az a módja, ha arrogánsan, bántóan és túlzottan agresszíven lép fel. Ezzel csak annyit értek el, hogy azt, amire a legnagyobb szükségetek van, egyre messzebb, és messzebb lökitek magatoktól, [mert] mindig az egyensúly a lényeg. A külvilágban történő manifesztálás egyszerűségének felismerése alapvető fontosságú összetevő az apród, az ifjú képességeinek bírásában, és abban, hogy ezzel dolgozni tudjatok. Ne feledjétek, a kis dolgokkal kezdjétek, amelyeket természetszerűleg a nagyobbak követnek majd.

Szánjunk rá most tehát egy percet, hogy integráljuk az éned ezen részét. Hunyd le a szemedet, és lazítsd el a testedet. Engedd, hogy az összes általam átadott információ beszűrődjön a testedbe, és megtalálja [azt] a helyet, ahol szükség van rá. Érezd, amint az Isteni Atya energiája betakar, az alattad lévő Isteni Anya energiája támogat téged. Nyisd meg a szívedet, és a felette és alatta lévő csakráidat, és hívd be az apródot, az ifjút, hívd meg őt a szakrális teredbe. Amint közeledik, lásd őt négy évesként, majd nyolc évessé válik, aztán tizennéggyé, majd tizenhattá, így energetikailag az ezekhez a korokhoz kötődő emlékeidet is felismered, ami megkönnyíti annak folyamatát, hogy felismerd, [hogy] mi a központi probléma, hová kell tekintened, hogy meggyógyítsd alacsony önértékelésedet, amivel még [mindig] küzdesz. Emeld fel mindkét tenyered, és érintsd meg vele az ő tenyerét, érezd [meg] az energiáját.

Érezd a négy esztendős fiú energiáját, és engedd, hogy ez a drága kis apróság néhány szót szóljon hozzád, nézz mélyen a szemébe, és tartsd nyitva a szívedet az ő számára. Emlékezz rá, hogy az ártatlansága milyen fontos számodra. (szünet) Most szívcsakrádon keresztül szívd magadba éned ezen aspektusát. Négy éves [kori] önmagad biztonságban van a szívedben.

Most vedd a nyolc évest. Tartsd nyitva a szívedet a számára, és hagyd, hogy néhány szót szóljon hozzád. (szünet) Az ő ártatlansága is fontos számodra, [ugyanúgy] mint ahogy erejének fejlődő aspektusa is, miközben egyre idősebb lesz, növekszik elméjében és szívében, engedd, hogy belépjen a szívcsakrádba, biztonságban.

Nézz most a tizennégy évesre, és hallgasd meg mi a mondanivalója számodra. (szünet) Az általa átélt beavatás a részeddé válik, amint biztonságban ő is belép a szívcsakrádba.

A tizenhat éves áll előtted. Ő is sok mindent szeretne veled megosztani, elmondja, amit el kell mondania, a többit pedig akkor tudod meg, amikor szükséged lesz rá. (szünet) Üdvözöld őt is szíved terében, az ő szíve egyesül a tiéddel. Ennek a négy férfias energiának a szíve most mind eggyé válik veled.

Most Lancelot nagyúr áll előtted. A szemedbe néz, és üdvözöl a Háromszoros [férfi] Isten első beavatásán. Légy tudatában, hogy jelenlétében megbízhatsz, számíthatsz rá, és emlékezz rá, hogy az elkövetkezendő tíz napban együtt dolgozik veled azon, hogy megszabadítsd magad mindattól, ami már nem méltó arra, aki most vagy.

Az önbecsülés összes régi jelentését, ami nem szolgálja önmeghatalmasító utadat, most elengedheted, és azt szeretném, ha most azt mondanád magadnak: "Tudatosan azt választom, hogy elengedek mindent és mindenkit, ami és aki nem tükrözi jelenlegi erőmet és értékeimet. Kérem az isteni beavatkozást, isteni védelmet kérek, és engedélyt adok a Végtelen Forrásnak arra, hogy segítsen mindazt elengedni és eltávolítani az életemből, ami az alacsony önértékelésemet még tovább gyengítő régi paradigma illúzióját működésben tartja, vagy őrzi. Azt kérem, hogy az Atya Isten felsőbb hatalmát visszatükröző dolgok váltsák fel mindazt, aminek a távozására most engedélyt adtam, hogy ezek kikövezzék az új élethez vezető új utat számomra, és a hozzám hasonlóak számára. Így van ez, és így is legyen!"

Sir Lancelot most átad neked egy zöld turmalint, amelynek a közepe rózsaszín, ezt Görögdinnye Turmalinként ismeritek. Ez az ékkő ajándék neked, hogy emlékeztessen rá, milyen hatalmasak a szíved dimenziói, [hogy] valami mindig létezik az énen belül, függetlenül attól, hogy a külső burok hogy néz ki, ezért ne alapozzátok önértékeléseteket arra, hogy hogy néztek ki, vagy miket birtokoltok a külvilágban, [hanem] arra figyeljetek, hogy kik vagytok, mire vagytok képesek, és kezdjétek onnan a munkát.

Mondj köszönetet Lancelotnak. Mondj köszönetet az éned négy fiatal férfi aspektusának, akik eljöttek és újraegyesültek veled. Légy hálás önmagadnak, amiért úgy döntöttél, hogy átéled ma ezt a tapasztalatot, és tudd, hogy mindig minden a legnagyobb rendben lesz világodban, mert makrokozmoszod minőségei szerint teremted azt meg, más szavakkal, a benned létező világ minőségei szerint. Ezért kezdtük a munkát a Háromszoros Istennő energiáival, mert ő az önelemző részed, az éned azon belső része, amelyik belülről munkálkodik kifelé, így támogatva a férfit, inspirálva kreativitását. Ezért mondják gyakran, hogy minden sikeres férfi mögött egy asszony áll, mert az asszony energiája nem csak inspirálja a férfit, hanem táplálja is, amit pedig a férfi megteremt, az automatikusan támogatja a nőt. Ez egyenrangú, tisztességes és kiegyensúlyozott energiacsere, [és] azért, hogy a férfias és a nőies egyensúlyba kerüljön a Földön, mindennek tisztességes energiacserévé kell válnia. A férfiak eddig nem ebben a szellemben bántak a Föld Anyával, ezért vár most az egyensúly [helyreállításának] időszaka az emberiségre, vissza kell állítani az egyensúlyt, újra megszilárdítani a központi stabilizátort, hogy minden tökéletes egyensúlyban és harmóniában működhessen.

Szeretteim, legyen ez a tíz nap az izgalom és jókedv időszaka. Az izgatottságot az váltja majd ki, amikor meglátjátok, hogy [éppen] az, amit most elengedtetek, az tartotta működésben az önértékelésetek hiányát. Ünnepeljétek távozását, mert önértékelésetek új érzete közeleg, egész vagy, egészséges és nagyon gazdag. Foglalkozzatok a jóléttel kapcsolatos korlátozó hiedelemrendszereitekkel és azzal, hogy hogyan határozzátok meg a sikeres manifesztálást. Ez a veletek született erő mutasson irányt nektek és fedje fel számotokra, hogy mennyire [nagyon] képesek és méltóak vagytok az önszeretetre és elfogadásra.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.
forrás:espavo

Címkék:

HozzászólásokEgy kérés Hozzád, Évi :)

Felebarát pontosan azt írta le amit én is gondoltam. Ezzel az egy bites agyammal az istenért sem értem, pedig nagyon szeretném. Ha szépen kérünk itt is közkinccsé tennéd az összefoglalást ? Gyanítom sokaknak hasznos lenne.
Előre is köszönjük !
IkerDrága Északifény!

Igazából az a legfontosabb nekem, hogy eljusson mindenkihez aki erre már megértett. Örülök, hogy segít neked, nekem is rengeteget.Ez a lényeg. Ha elolvasod amit most tettem fel anyagot szerintem te megérted miért is írtam a pozitív érzésekről mennyire fontosak az érzések, hiszen tudod mit tanítanak Kuthumiék.Szeretettel Ölel Fénytestvéred Évi:)Aranyos Évike..:)

Nem kell törődni a kellemetlen reagálással..,-az a fontos..,-hogy sokunknak segítessz..,-nekem igazán nagyon segít..,hogy felrakod mindíg a friss anyagot..:)
Én mégegyszer hálásan köszönöm..,-mert most is azért vagyok itt..,hogy újból elolvassam..,-és folytatódjanak az energetikai csodák és átalakulások az Életemben..:)
Nagyon szerető ölelés:
Gabcili.

Adonai..Drága Boróka!

Örömmel tettem.Üdv:ÉviKedves Évi!

Örülök és köszönöm, hogy ezt betetted!Én köszönöm Északifény!

Én köszönöm Északifény!
Azt hogy örömet okozhattam azzal, hogy elolvastad és segített neked elengedni dolgokat.Csodállak amiért olyan kedves és szeretetteljesek a szavaid. Már kaptam itt kellemetlen reagálást is azért mert "bevágom" a kuthumi legfrissebb anyagokat rendszeresen ide. De már a te szavaidért is megérte.Boldog vagyok ilyenkor meg pláne.Tudom sokan elfelejtkeznek mert száz millió dolguk van az embereknek,és ezért teszem be, mert fontos pont azon a napom megcsinálni elolvasni akkor akzuális.Szerettettel ölel fénymunkás testvéred:ÉviKöszönöm az "Égnek",-hogy olvashatlak Drága Évike..:)

Krisztus szívében tartson Téged az Atya Isten..:)
Mikor üzenet jön "Odaátról"..,-Te felrakod Kedves Tündér..,-és én géphez kerülök..,-s csak elkezdem olvasni..,-és elkezdenek rólam olvadni..,-a régi már elengedni való minták..:)
Minden úgy történik velem ahogyan az megvagyon írva..,-és Te Kedves..,-egyik segítője vagy ennek a "folyamatnak"..
Nincsenek szavak..,melyek kifejezhetnék hálámat azért..,-hogy Isteni sugallatra közvetíted felém és az emberek felé a gyógyító energiát és a Fényt..:)
Nagyon nagy szeretettel ölellek Kedves Fénytestvérem:
Gabcili.Örülök Erka!

Valóban fantasztikus ez az üzenet is.Én megkönnyeztem, és valóban elengedtem az elengedni valókat,örülök annak,hogy te is. Számomra nagy öröm,hogy ezt át élted te is.Ölelés neked ÉviHúúúúúú...!!!!

Ez igen, érzelmek áradata öntött el amint az elöbbi cikket olvastam...őrűltes érzések keringtek bennem, fölemeltek távolvittek.....Őrűletes volt mindezt átélni, de anyira jó volt .....S most könyünek érzem magam...lebegek...valóban elengedtem magamtol az elengednivalót.
Köszönöm Évi...köszönöm :)Elküldtem Felebarát!

Elküldtem Felebarát!
Bízom benne érthető lesz a számodra.Szeretettel:Évinagyon varom,es...

Igazan koszonom.Szivesen Felebarát!

Írok neked üzenetet itt az oldalon keresztül, hamarosan elküldöm,csak összefoglalom.Szeretettel.Évi
Hidd el én is nagyon egyszerű ember vagyok, talán túl egyszerű is.:)Evi,oszinte leszek

Megprobaltam elolvasni,tenyleg erdekelt,de az elejen
feladtam.En egy egyszeru ember vagyok, es ez az iras nekem tulon tul magas.Megtenned,hogy te a sajat szavaiddal tomoren felvazolod a lenyeget?Koszonom.
Szeretettel,
felebarat