teremtéseim

Sziasztok!

Úgy gondoltam ide fogom leírni a titokkal kapcsolatos történéseket, eseményeket.
A minap csodálatos dolog történt velem. Tudom, hogy csak magamanak, a titok működéséba vetett hitemnek köszönhetem! Ez a siker nagy-nagy erőt adott nekem, hogy még inkább higgyek magamban!
A történet: Reggel nagyon rossz kedvem lett mikor kiderült, hogy aznap valószínüleg nem találkozhatok a párommal. Elhatalamasodott rajtam a szomorúság, a düh, és a mellőzöttség érzése, Egész délelőtt ezekben a negatív gondolatokban és érzésekben telt. Aztán úgy döntötte, hogy olvasok néhány oldalt a titokból! Jól tettem. Egyik pillanataról a másikra változtak az érzéseim. Hálával töltött el, hogy egyáltalán van párom stb. stb. Ráhangoltam magam a boldogság érzésére. Vizualizáltam találkozásokat, öleléseket, csókókat.. És érdemes volt! nem telt bele fél óra és máris felhívott! Randit kért, nem olyan 1-2 órásat! :)
Boldog vagyok az egész éjszakát Vele tölthettem! Működik! Higgyjétek el!

Címkék:

Hozzászólásokteremtéseim

Sziasztok!

Ma nem fogok sokat írni, mert kevés pozitív dolog történt edig velem! De tudom, hogy ma még ez a visszájára fordul és átjár a boldogság érzése! Hiszek benne!
Drága Univerzum! Kérlek adj nekem boldogságot, lelki egyensúlyt, viszonzott szerelemet!
Köszönöm! Hiszen máris boldog és hálás vagyok! Van szerető párom, boldog kapcsolatom! köszönöm!teremtéseim

Sziasztok!
Újabb nap! Boldog vagyok, hogy ma is hozzáférhetek a nethez, így leírhatom a történéseket! Ne gondoljatok nagy történésekre! Minden apró teremtéssel egyre és egyre boldogabb vagyok! Ahányszor a kezembe veszem a könyvet, valami hihetetlen nyugalom árad szét bennem! Utána átszellemülten gondolom végig mit is szeretnék, és ugyebár működik! Ma beszéltem a titoról a nagymamámnak, próbálom megggyőzni, hogy kevesebbet foglalkozzon a betegségeivel, legyenek pozitív gndolatai. Tudom, hogy ezzel sokat segíthetek Neki!
Reggel is boldoggá tett a kedvesem telefonhívása, már kezdtem feladni, azt gondoltam, hogy már csak délután beszélhetünk, aztán olvastam a könyvből és a csoda nem váratott soká magára!
Boldog vagyok, mert az egyik nagyon kedves Barátnőmnek ajánlottam ezt a weboldalt! Ő megnézte, elovasta és máris pozitívabban látja a világot! Örülök, ha átadhatom a titkot valakinek!
Örüljetek ti is minden egyes apró, ici-pici dolognak is!
Aminek nagyon örülök, hogy 110-en olvastátok a bejegyzéseimet! Nagyszerű érzés!
Üdv mindenkinek!Működik! Működik! Működik!

A hozzászólásaitok felvetettek bennem egy kérdést, Ti ezt hogy látjátok?
Tudom hogy hiszem, vagy hiszem hogy tudom? És akkor is működik, ha nem tudok róla és nem hiszek benne!!!!!
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" Ákosén már régen sejtettem csak nem tudtam

Már nagyon régóta tudtam, hogy ha vmit akarok akkor az teljesül, de ehhez nem elég rágondolni, hanem át is kell érezni, hogy tényleg a miénk a vágyott dolog. Pár péda az életemből:

Még alsós tagozatos voltam mikor kisorsolták az osztály fenyőfáját és aki nyert, az hazavihette. Amint ezt megtudtam, magamnak szerettem volna tudni a nyereményt. Lám ígyis lett 20 névből az enyém volt a papíron.

Hihetetlen élményem, ekkor még szintúgy nem tudtam mi az a 'Titok'. Tételek tanultam vizsgára. Összesen 22 tétel volt. Eljutottam a 14 tételig, majd vmiért úgy éreztem, hogy nekem a hetes tétel az igazi, azt fogom húzni. Két nap múlva a világ legnagyobb nyugalmába mentem be vizsgázni, mert egyszerűen elképzelni sem tudtam, hogy mást húzzak. Nem létezett más a fejemben, mintha vki megsúgta volna h azt fogod húzni. És lám így is lett. A lényeg h mindig balkézzel húzzak és hagyam a kezemet választani!

A legdúrvább élményem: 10 éves koromban elhatároztam, hogy én 3D computer grafikával fogok foglalkozni. Most 20 éves vagyok és szeptemberben megyek ki angliába ahol ezt fogom tanulni, és ennek az egyetemnek a stúdíójában csinálták a mátrix 2-t. Ahogy eljutottam végig egy hihetetlen 'szerencsesorozat' ment végbe. (Sok dolga volt az uninak :)) A lényeg ,hogy egy dekát nem kellett megfeszülnöm érte hanem minden tök könnyedén beáramlott az életembe :D:D:D:DD:

A lényeg h már régóta tudtam hogy csak akarni kell még meglesz, erre már 17 évesen rájöttem, csak nem tudatosan csináltam. Amikor másnak mondtam ezeket hülyének néztek :D:D:DÉn hittem benne, hogy tudom!

Mostanra pedig tudom, hogy hiszek!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryTitok

Nem hisszük el, hanem tudjuk :)) Mert mindig működik! :))