Mit tettél ma másokért?:)

Drága Teremtő Barátaim!

Gondoltam indítok egy új blogot, hogy leírhassuk azt is,. amit nem csak magunkért tettünk hanem másokért is!
Szeretettel várom a hozzászólásokat!

Csillagvirágos ölelgetésem

Címkék:

HozzászólásokDrága Csillagvirág!

Ma Nyuszikával voltunk az Egészségprogram tréningen.
Nagyon boldog vagyok, ő is az! Sok tanácsot, megerősítést kaptunk Christiantól és Tündétől.
Biztosan Nyuszika is fog még írni, én örültem, hogy közbenjártunk érte és itt lehetett.

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Eryönmagam teljességére törekszem

ezzel szeretnék másokért tenni.

"Végül arra is gondolj, hogy mindig nyitott lehetsz az igazi boldogság befogadására, arra, hogy az embereket szeretve és segítve boldog lehess.
Hogy ezt elérd, azt tanácsolom Neked, hogy ne a visszajelzésekre figyelj, mert azok sokszor igen kegyetlenek az emberek részéről, hanem magában a jóban gyönyörködj, amit épp adsz, vagy kívánsz, és ha ennek tudsz örülni, akkor az igaz Emberek sorába léptél, s ennél szebbet én nem is kívánhatok Neked... "

Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosMasokert!

Megmutattam ket ismerosomnek,hogy mivel csodallatos dologgal foglalkozok,amibe benne van kornyezetvedelem,egeszseges eletmod es nem utolso sorban a magas penzkereseti lehetoseg.Mostmar csak rajtuk all a dolog,hogy mit szeretnenek az eletben elerni.Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet,...

Drága Fénysugár! Köszönöm ezt a gondolatot Neked
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosMár tudom Csillagvirág....

Csillagvirágom!
Igen,vannak periódusok az életünkben amikor a "mustármagnyi" hitünk is meginog. Az érzelmek nagyon fontosak,a cél elérésében.Sokszor beigazolódott már nálam is. Pár hét múlva költözünk egy gyönyörű helyre, szinte teljesen olyanok lesznek a körülményeink....ahogyan azt elképzeltem és vizualizáltam hosszú ideje. Megírom majd konkrétan miről is van szó....."Mindennek rendelt ideje van!". Olvasgatva a hozzászólásokat, látom,hogy sokan tettek " PÁL fordulást" természetesen a szó jó értelmében gondolom ezt. " Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet,mert abból indul ki minden élet" Ez az egyik kedves igevers,amit gyakran mondogatok magamban... A segítséget viszont mégsem attól kaptam aki megígérte,és akire számítottam. Az Uni mindíg tudja,hogy kii és mi számunkra a legmegfelelőbb :fénysugárDrága Fénysugár!

Már pedig az Uni szállít:))) csak kérni kell, hinni és elfogadni!

Csillagvirág

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Drága "Mosolyszolgálatos" barátaim!

Ma húsz éves a kisfiam! Az ünnepi vacsorán "dolgozom", felejthetetlenné szeretném tenni mindannyiunknak a nagy napot!
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" Ákossikerült megteremtenem...

Kedveseim!
Sok idő eltelt amióta leírtam,hogy szeretnénk elköltözni és munkát találni . Közben folyamatosan vágytam rá,vizualizáltam,meditáltam,és ezt szívvel-lélekkel tettem. Nem tagadom sokszor "eltörött a mécses" annyira vágytam rá,hogy megtörténjen. Hónapok teltek el így,és egyszer csak megtörtént a " Csoda!" Teljes 180 fokos fordulatot vett az életünk. Költözünk és lett munkánk. Mindennap meg köszönöm az Uninak,hogy meghallgatott és olyan módon "szállított",hogy még most is csodálkozom...:))) Persze nekem már nem is volna szabad,hiszen ezek a dolgok szinte természetesnek kellene,hogy legyenek számomra.Mégis meghökkentő ,hogy milyen eseményeken keresztűl érjük el a célunkat,amik nekünk nagyon fontosak. Olvasgattalak benneteket,így utólag is. Erőt,segítséget,figyelmet,bátorítást és jó tanácsokat adtok/adunk mindenkinek aki kéri és szüksége van rá. Ezért vagyunk itt,hogy "szolgáljunk" másokat.....néha elég ha egy-két bátorító mondatot írunk egymásnak.Ez is egyfajta SZOLGÁLAT! Jó olvasni az írásaitokat....köszönöm,hogy vagytok.... : fénysugárDrága Eni!

Magadnak is légy hálás, hiszen Te vonzod magadhoz az ilyen embereket:)

Csillagvirág

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Akkor én most szélesen mosolygok

nekem ez a munkám, mások segítése. 1.) Ma egy tüneményes kedves fiatal pár beköltözött abba a lakásba amit a segítségemmel sikerült megvásárolniuk. (Hétvégén szenteljük :):):)

2.) Felvettem munkatársnak egy 2 gyerekes anyukát, akit kitettek az állásából, mert nem szeretett volna napi 14 órát dolgozni, mert a gyerekekre azért mégis kéne az idő.

3.) Egy barátnőmet a párjával együtt kirakták az elbérletből, kb. 10 perc alatt találtam nekik másikat :):):) A kauciót egy kicsit nehezebb volt összeszedni (nagyjából 30) perc.:):):) Olyan jó hogy rengeteg barátom van és ha baj van mindenki ugrik segíteni, nem azt kérdezik, hogy kinek, mikor, miért, hanem mit. Imádom őket, és hálás vagyok azért mert ilyen barátaim vannak.

EniDrága Admin! Mááááááááris nyitok....

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Szívesen teszem ...

...nap mint nap együttérzően meghallgatom a panaszkodókat,sokak már ettől jobban érzik magukat,hogy kis időre megoszthatják problémáik terhét!
Addig meg feledem a magamét ...
CleaniJó ötlet ez a téma, de

Jó ötlet ez a téma, de jobb lenne egy fórumot nyitni neki, mint blogot, különben el fog tűnni egy idő után a téma a süllyesztőben :)Drága Ery!

Öürlök, hogy Te is így látod ezt:)

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Drága Csillagvirág!

Én ma találkoztam a Nagyfiammal,
egymásra mosolyogtunk,
megöleltük egymást,
sokat és nagyon jót beszélgettünk,
majd újra megöleltük egymást
és mosolyogva elbúcsúztunk.

Úgy láttam rajta, hogy neki legalább annyira szüksége volt erre a találkozásra, ezekre az ölelésekre és mosolyokra, mint nekem!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryPróbáljátok ki:)

Az ölelés mellett a mosoly is nagyon sokat tud adniiiiiiiii:)
A kettő együtt meg igazán lélekmelengető:)

Csillagvirágos ölelgetésem

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!:-)

Mosolyszolgálat ! :)))))))))))))))))

Ez tetszik!!!!!!!!

Csillagvirág , KÖSZÖNÖM !!!

Jutka :-)Az én mosolyszolgálatom a mai nap...

Felhívtam ma délben az egyik számomra nagyon kedves és hozzám közelálló Lélektársamat, amire nem számított és amikor bemutatkozott, csak annyit mondtam, hogy mosolyszolgálat:) hallottam a hangján, hogy meglepődik, de mosolyog:)
Én is mosolyogtam...
Talán nem is csak érte, hanem kettőnkért tettem:)

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!