Ugye sosincs későn?

Ma este végre eljutottam idáig,hogy regisztráljak!
Már nagyon régen be-belestem ide kíváncsian és kissé sóvárogva,vajon mit tudok én ide adni és mit kaphatok :)
Mint abszolút kezdő vagyok itt.
Ma este meg fogom végre nézni a "Titok" filmet!! Nagyon kíváncsi vagyok! Vajon szerintetek hányszor kell majd megnéznem? A könyvnek most járok a végén,de ezt is többször szeretném elolvasni.
Nagyon örülök,hogy itt lehetek,csupa pozitív Ember között,remélem,tudunk eszméket is cserélni.
Sok szeretettel köszöntelek Mindannyiótokat,jó éjszakát és szép holnapot kívánok !!
Gyémánt

Címkék:

HozzászólásokKedves Gyémánt!

Örülünk hogy itt vagy, és te is részese lehetsz a leszebb dolognak, ami velünk történik, és amit úgy hívnak, nagybetűs ÉLET :) Kívánom hogy a tied is olyan legyen, amilyennek megálmodtad!Jo helyre csoppentel

Meg egyszer, Isten hozott kozottunk. Annyiszor olvasd es nezd, ahanyszor csak akarod.
Szeretettel,
felebaratGyémánt

Légy Üdvözölve !!! Én amikor beregisztráltam , nem köszöntöttem senkit ...csodállak , hogy megtetted (kicsit azt éreztem helyettem is tetted )...tudom így illet volna nekem is , csak én nem mertem írni magamról ..mit is írtam volna ...csak azt tudtam , eljutni valahová , és ehez szükségem van pozitív gondolatokra , tanulásra , nem lenne rossz még a találkozás sem másokkal ....gondolom eljön az ideje ...igen a könyv és a film nagyon hasznos én is sokszor olvasom ...sok blog bejegyzést , fórumon fogsz találni ajánlásokat ...mind segítség ..szeretettel MártaIsten hozott:))))

Drága kis Gyémánt!!!!

A legjobb helyen vagy:)))) Nem csak ezen az oldalon...hanem ha idáig jutottál és ezekkel foglalkozol!!!! Sokszor meg fogod nézni a filmet azt garantálom:))))
Figyelgesd a lehetőségeket, hogy velünk személyesen is találkozz...figyeld meg, nem fogod megbánni:)))))
Neked is csodás hétvégét kívánok!!!!
Ölellek:))))
Evelyn:)