Evelionnak - vihar előtt vagy után?

Kedves Evelion!

Egy tipp, tanács a részemről: amikor arra gondoltok, hogy nem jön a pénz (bárhonnan is, egyénileg, vagy az óvodának) azzal tulajdonképpen "taszítjátok" magatoktól. Véletlenek nincsenek, igyekszem átadni amit ma olvastam kb 1 órával ezelőtt, azért hogy most tolmácsolni tudjam neked:

Hogyan állítsuk be a gondolatainkat, hogy megnyilvánuljon az, amire vágyunk (jelen esetben a pénz). Három pillére van:
- erős vágy, amitőll az ember lázba jön
- sziklaszilárd hit, hogy azt meg is kapja
- elvárás, vágyakozás

A példát mondom el, azzal talán érthetőbb: megvan a vágy a pénzért és a hit is megvan hozzá, hogy megkapjátok. Ami hiányzik az a harmadik lépcső, az igazi vágyakozás, ahogyan elképzelitek, hogy mi mindent tudnátok venni, tenni azzal a pénzzel, ahogyn elképzelitek, hogy már a kezetekben van. Fogj egy papaír pénzt, ÉREZD, hogy ott van a kezedben és ezt a érzésd idézd fel.

Amit javasolni tudok neked, nektek: érezzétek lényetek minden porcikájával, hogy megvan a pénz, kifizetik, odaadják, MEGVAN. Viszont van egy fontos apróság: nem kell arra koncentrálni, honnan jön a pénz, csak arra, hogy már megvan, már a tiétek és amit ma Tündénk mondott nagy-nagy igazsággal: figyeljetek a jelzésekre, a megérzésekre, az intuicióra. Valahonnan előteremtődik, vagy megjön az ötlet, honnan legyen meg az az pénz.

A filmben szó szerint ez van: "the HOW is the domain of the universe!", azaz a hogyan az univerzum dolga, neked, nektek a célt kell látni, vágyni rá, hittel gondolni rá és várni, hogy megvalósul. Csak erre a 3 lépcsőre kell gondolni és ennyi!

Ha eszerint cselekedtek szerintem tudjátok mi fog történni: valaki előáll egy zseniális ötlettel, hogy mit tegyetek a gyerekekkel közösen, AMINEK ÉRTÉKE VAN MÁS EMBEREK SZÁMÁRA és a többi az univerzum dolga lesz. "Hogyan lesz meg az a pénz?" - ezt mondd magadban, sokszor, és hallgass a megérzésekre.

Őszintén bízom, hogy hasznos ötleteket adtam :)

Szeretettel,
FG / István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"

HozzászólásokKöszönöm:)))

Miután itt egy hatalmas pedagógus társadalomról van szó, én hidd el teszem a dolgomat, úgy érzem már egész ügyesen...ma kaptam a hírt, más kerületekben is így történt, nem utaltak fizetést!!! Egyre több pedagógust érint sajnos...sokan már üvegeket visznek vissza, hogy egy vacsorára valót tudjanak venni belőle. És még ma SEM utaltak képzeld...felülről, a fenntartó visszatartja több ezer ember pénzét...
Egyébként köszönöm a tippeket, minden másban már egész jó eredményeim vannak teremtés ügyben:)))
Evelyn:)