Lélekcsoportok az Univerzumban

Bizonyára sokszor hallottál és olvastál is már arról az elméletről, mely szerint lelkeink különböző lélekcsaládokból, lélekcsoportokból származnak, és az egyazon lélekcsoportba tartozó lelkek gyakran választanak "leszületéseik" alkalmával közös tapasztalásokat. Ez végsősoron igaz is lehet. Ám mégis, meglehetősen kényelmetlen érzések "uralkodnak el" rajtam olyankor, amikor olyanról hallok vagy olvasok, hogy ez a "kör", ez a család vagy csoport meglehetősen "rögzített", és egy-egy ilyen körbe tartozó lelkek erősen kötődnek egymáshoz, olyannyira, hogy "földi" tapasztalásokat életeik során, csakis egymással szerezhetnek, és valódi feladatuk az, hogy örökös konfliktusok körforgásán keresztül végül újraegyesüljenek, feloldódjanak a feltétel nélküli szeretet átható fényében.
Ezek tényleg nagyon szép gondolatok, én mégsem érzem tőlük azt a felszabadult örömöt és lelkesedést, amit talán kellene. Sokáig kutattam ennek a kellemetelen érzésnek az okát, míg végre megérkezett az a válasz, amit én igaznak érzek, ami tényleg felszabdult örömmel tölt el, ha visszaolvasom magamnak. Most ezt foglalom össze néhány mondatban.
Valóban léteznek különböző lélekcsoportok, lélekcsaládok. Azonban itt a Földön, ebben a tér-idő síkban, ebben a létidőben, mi mind egy lélelekcsalád tagjai vagyunk. Közösen hoztuk meg azt a döntést, hogy ennek a naprendszernek éppen ezt a bolygóját választjuk közös tapasztalásaink színteréűl. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy itt, ezek között a "fizikai" feltételek között fogunk tapasztalni, ez lesz a mi "játszóterünk".
A létezés egy másik síkján, a Földtől több millió fényévnyi távolságban lévő galaxis egy másik bolygóját, egy másik lélekcsalád tagjai választották tapasztalásaik helyszínéül. Azok a lelkek, akik ott tapasztalnak szintén közösen hozták meg ezt a döntést.
A különböző létsíkokon, különböző bolygókón tapasztalatokat szerző lélekcsaládok és lélekcsoportok között lehetnek és vannak is összefonódások, olyannyira, hogy mivel közösen választottunk közös játszóteret, és közösen hozzuk meg azt a döntést is, hogy akár dimenziókon átlépve kapcsolatba lépünk egymással, ezért egyénenként nem tudunk olyat cselekedni, ami a többiekre nézve, és így az egészre ne lenne valamilyen hatással, hiszen lélekcsoport ide, lélekcsalád oda, végsősoron mi mind Egyek vagyunk.
A Szabad Választás törvénye azonban - bármilyen lélekcsládok és lélekcsoportok közötti összefonódásról beszélünk is - továbbra is sérthetetlen. Vagyis elsősorban saját választásaidra lehetsz közvetlen ráhatással, mások választásaira csakis közvetve, a saját példádon keresztül, és csakis akkor hathatsz, ha a másik ehhez - akár tudatosan, akár tudattalanul - hozzájárulását adja.
Vagyis, annak ellenére, hogy közösen választottuk ezeket a "földi" tapasztalatokat, bármelyikünknek szabadságában áll, bármikor mást választani, és akár megváltoztatni korábbi egyéni döntését a kollektív tapasztalatra vonatkozóan is.
Bármikor választhatsz mást.
Bármikor hozhatsz egy új döntést.
Bármikor dönthetsz úgy, hogy figyelmen kívül hagyod lélekcsládod tagjainak választásait és csakis a saját választásaidra összpontosítasz, így az ítélkezés, harag és háborúskodás helyett az Elfogadás, a Szeretet és a Béke mellett döntesz, itt ebben a "földi" tapasztalatban, ebben a lélekcsládban, döntésed példájával igyekezve hatást gyakorolni lélektestvéreidre.
De bármikor dönthetsz úgyis, hogy elhagyod ezt a létidőt, ezt a bolygót, ezt a naprendszert, ezt a téridő síkot és ezt a lélekcsládot és egy másikat választasz helyette, ha úgy érzed, hogy az a másik "család" jobban szolgálja valódi Önmagad megtapasztalását, mint a jelenlegi "családod".
Ám amíg az a döntésed van érvényben, hogy Itt és Most összpontosulsz, Itt és Most tapasztalsz, addig a "Máshol és máskor"-nak nincs semmi jelentősége jelenlegi tapasztalásaidra nézve. Addig csakis az számít, ami Itt és Most történik, ami Itt és Most játszódik le benned, a tudatodban és az érzéseidben.
Hát hozd meg a döntésedet!
"Máshol és Máskor!" vagy "Itt és Most!".

HozzászólásokKedves Én38! :)

Hogy néhány állítással nem békültél ki? Meglehet! :)
Attól hogy Te nem tudod elképzelni azt, hogy ez a Világ valójában Tökéletesen Szeretetteljes, én még el tudom! :)
Volt olyan idő, amikor én sem "láttam" túl azon, amit a saját szemeimmel érzékeltem. Akkoriban én is kilátástalannak és szörnyűnek találtam ezt a Világot!
Csakhogy ez a Világ valójában nem ilyen, csak bizonyos "érdekcsoportok" ilyennek akarják láttatni velünk!
Ám ha nem ragaszkodsz ahhoz a képhez, amit láttatni akarnak Veled, akkor egy egészen más kép tárul eléd! :)
Szerintem! :)
Még egy kérdés:
Önmagaddal ki vagy békülve? :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzásról
Írd meg a könyved a netenÜdv!

Ez a téma nem kicsit érdekes. Viszont sok helyütt sántít. Én egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy ezen a Földön minden ember egyetlen lélekcsaládhoz tartozik. Illetve, azt nem tudom elképzelni, hogy e lélekcsalád, mikor mindenki visszatér a "közösbe", akkor a nagy szeretetből táplálkozik. Ugyan már. Ha igazából elgondolkodunk, végignézünk a Földön, és a társadalmakon, akkor valami iszonyatos horrort látunk. Szükséges felsorolnom az okokat, hogy miért? Nem hiszem. Viszont ha közös döntésen alapult, hogy így szerezzünk tapasztalatokat a megszületésünket követő életben, akkor nincs odaát semmiféle szeretet, hanem a tökéletes érzelemmentesség uralkodik. Mert ha én egy lélektestvéremmel megbeszélem, hogy na szülessünk le, te leszel egy őrült degenerált, én pedig az áldozatod, aki 20 éven át kínoztatok általad egy pincében, akkor nincs értelme szeretetről beszélni. És az az érdekes, hogy az erőszak, az iszonyú embertelenségek félelemmel, fájdalommal töltik el az embereket, bánattal és féltéssel. Már, akit. Utána pedig meghalunk, találkozunk odaát, én mint áldozat, s társam mint az elmebeteg, és jót mókázunk a megtapasztalásainkon. Ő kiélte emberi perverzióit, én szenvedtem 20 évig, az iszonytató rémületben. Ejnye, de igen nagyon jó volt- és megveregetjük egymás "vállát". Ez számomra elég abszurd. Elnézést a nyers fogalmazásért, de a lényeget elmondtam. Szóval én csak néhány állítással nem békültem ki.Úgy legyen! :)

Talán egyszer tényleg eldiskurálhatunk a témáról! :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
https://www.plimus.com/jsp/dev_store1.jsp?developerId=90828
http://www.irdmegakonyved.comDrága Álomkereső!

Én is úgy gondolom erről tudnánk órákat beszélgetni. Egy igazi tapasztalat csere nem is lenne rossz. Talán majd egyszer:)Drága Éva!

Szabad választásodból összpontosulsz jelen pillanatban a 3. dimenzióban!
És szabadságodban áll bármikor azt választani, hogy egy másik dimenzióban összpontosulj, amikor csak akarsz!
Természetesen ahhoz, hogy oda is kerülj, összhangba kell hoznod a rezgésszintedet annak a dimenziónak a rezgés szintjével, amelyikbe vágyakozol.
Hogy most innen tartunk oda, vagy onnan összpontosítottuk magunkat ide, azért mert itt vágytunk tapasztalásokra, az egy külön tanulmányt érdemelne. :) Szerintem! :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
https://www.plimus.com/jsp/dev_store1.jsp?developerId=90828
http://www.irdmegakonyved.comKedves Álomkereső!

Addig amíg nem érted el az 5-ik dimenziós szinetet, addig nem vagy tudatában annak sem ,hogy hová tartozól, addig hogyan vennéd fel más családokkal a kapcsolatot? Még nagyon sokat kell tanulni, és tapasztalni,hogy egyáltalán felvegyük velük a kapcsolatot,mert ugyanis ők magasabb dimenzióban tartózkodnak.Mi meg csak a 3-ikban.Kedves Éva! :)

Én úgy gondolom, hogy mindenki elsősorban Önmagához tartozik!
És ha úgy érzi, más "családokhoz tartozó" lelkekkel közös tapasztalásai sokkal inkább szolgálják valódi Önmaga megtapasztalását, akkor bármikor szabadságában áll ehhez a másik "családhoz" csatlakozni, legyen az szíriuszi, plejádok-beli, vagy éppen lemúriai, egyre megy!
Mindenkinek szabadságában áll azt megtapasztalni, amit csak akar. Egyetlen "család", vagy "családtag" által lefektetett "szabály" sem tarthat ettől vissza senkit! :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
https://www.plimus.com/jsp/dev_store1.jsp?developerId=90828
http://www.irdmegakonyved.comNincs értelme másik családhoz...

"Bármikor dönthetsz úgy, hogy figyelmen kívül hagyod lélekcsládod tagjainak választásait"
Nincs értelme másik családhoz tartozni,minek?Ahonnan származunk oda tartozunk,ott ismernek ott szeretnek onnan segítenek minket.
Hiszen belső lényében mindenki aki ébredezik, alig várja azt, hogy feltudja velük venni újból a kapcsolatot a családdal, mert oda tartozik. Lehet egyszerre több családhoz is tartozni. Ahoz, hogy elérje bárki azt, hogy megtudja valóban például szíriuszi e vagy, vagy Lemúriai, stb sok család van, el kell érnie minimum azt, hogy ötödik dimneziós tudatossággal bírjon.