Gondolataink irányítanak

titokValahányszor elindulsz otthonról, emeld fel a fejed, idd be a napfényt, köszönsd mosolyogva barátaidat. És mindenkihez legyél kedves! Dönsd el határozottan, mi a szándékod, azután pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos Cél, amit kitűztél magad elé, és akkor egy idő után észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek.

Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz! És ez a gondolat óráról-órára, egyre jobban átalakít majd, hogy saját eszményeidet megközelítsd. A gondolat - minden, őrizd meg e helyes magatartást: bátorság, őszinteség, a jó kedély szellemét.

A gondolkodás szinte alkotás... Minden jó dolognak a vágy a szűlője, és minden őszinte imádságot meghallgat az Úr. Olyanokká leszünk, amilyenné szívünk mélyén szeretnénk!

Szeretettel: ágicától

HozzászólásokMindnyájatoknak...

Köszönöm, hogy irásomat olvastátok ! Szeretettel ölel benneteket : ágicaDrága Ágica! Gyönyörű! Köszönöm!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryÁgica..

Ágica drága, nagyon jó az írásod, elgondolkodtató ....gratulálok.Szeretettel ölel: ÉviDrága Ágicám :)

Nagyon szép :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kedves Ágica!

Olyan jó,hogy ezt leírtad! Mintha a gondolataimban olvasnál :) Lehet hogy nem is kellett volna Agykontroll tanfolyamra mennem...mert hogy ott is ezt tanultuk:))))
Félretéve a viccet, köszönöm Neked ismét ezt az írást, a tanfolyamot pedig csak ajánlani tudom!
Ölelek Mindenkit!
Puszi!
Kata

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=5883940&p=1&p=0így van

Drága Ágica!

Amit írtál, csodálatos, mint mindig! Pontosan ennyire egyszerűen működik a vonzás törvénye. Hiszen, amíg nem döntötted el, mit is szeretnél valójában, nem is fogod észrevenni a kínálkozó lehetőségeket. Keseregve elsétálsz melletük. Pedig mindössze annyi a dolgod, hogy tudd, mit akarsz, és legyél nyitott.
De Te sokkal szebben fogalmaztál. Örülök, hogy ismét írtál!

Ölel, lharam