SZOMBATON: Secret és MoMoMo Tali az Állatkertben!

Országos Secret és MoMoMo találkozó az ÁllatkertbenDrága Barátaink!
Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára szervezetten, az ország minden pontjáról érkezve, személyesen találkoztunk, hogy eltöltsünk egymással néhány kellemes órát. Tudjuk, hogy sokatokban már régóta él a vágy, hogy újra, vagy éppen végre először személyesen is találkozzatok és lássátok egymást. Hát, eljött az idő! :)))
Sikerült kapcsolatba kerülni egy fantasztikus kezdeményezés, az Örömkör kitalálójával, Vörös Eszterrrel, akinek a jóvoltából, 2008. május 10-én szinte ingyen, mindössze 200 Ft/fő díj ellenében juthatnak be az érdeklődők a Fővárosi Állat- és Növénykertbe! Nos, Esztertől mi is meghívást kaptunk erre az alkalomra, mi pedig úgy gondoltuk, hogy miért ne élnénk vele, hiszen az Örömkör célkitűzései és programjai nagyon szorosan kapcsolódnak a Mosolyogj Mozgalom célkitűzésiehez és programjaihoz.
Arra gondoltunk tehát, hogy ez a nap egyben legyen egy Országos Secret Találkozó napja is. Használjuk ki ezt a nagyszerű lehetőséget, és kerüljünk közelebb ne csak egymáshoz, hanem más, hozzánk hasonlóan gondolkodó, azonos célok megvalósításán ügyködő embertársainkhoz is.

A program a következők szerint alakul majd:

- 9:00 és 10:00 óra között negyedóránként lesz beengedés az Állatkertbe. Ahhoz, hogy kedvezményes, 200 Ft-os belépőt válthass, hozz magaddal egy fényképet egy bármilyen állatról, és a bejáratnál mondd azt: "Örömkör"
- Napközben az Állatkertben sétálgatva kötetlenül beszélgethetünk egymással, vagy tehetünk bármi mást, amihez csak kedvünk van, együtt! :)
- 17:00 órakor az állatkerti sétálgatás után pedig találkozni szeretnénk mindazokkal a Harmónia Műhelyben, akik már tagjai a Mosolyogj Mozgalomnak, vagy éppen csatlakozni szeretnének, vagy egyáltalán csk érdeklődnek a célkitűzéseink, a tevékenységünk és a programjaink iránt, hogy beszélgethessünk veletek a Mozgalomról, a tervekről, az eddigi ötletekről, és azokról az ötletekről, melyek a ti gondolataitokban bontakoznak ki a Mozgalommal kapcsolatban. :)

Várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel, 2008. május 10-én, 9 és 10 óra között a Fővárosi Növény- és Állatkertben!

Nagy-nagy ölelés mindenkinek:

Örökös Boldogság
Secret Admin
Álomkereső

HozzászólásokKedveseim:-)

Akkor most én jövök:-))

Kicsit döcögősen indult:-)
Kitaláltuk Kedvesemmel,hogy elhozzuk drága keresztgyerekeimet is,ami nem volt kis feladat:-) Ugyanis az anyukájuk kitalálta,hogy még szombaton este haza kell menjenek,mert most vasárnap lesznek elsőáldozók,és templomba kell másnap menniük:-))Így fel volt adva a lecke,hogyan legyek én aztán Veletek a Harmóniában:-)
Mint láttátok,van két tíz éves,és egy ötéves gyermekem,akiknek én vagyok a keresztanyjuk:-))
Nem apróság,ha Ők öten összejönnek,hát még akkor,ha a bátyám ikrei is velük vannak:-)))
Ugyanis nálunk három ikerpár van:-))
Szóval megérkeztek még péntek este: nagyon örültek egymásnak,gondolhatjátok,öt gyermek egy 36 négyzetméteres lakásban:-)))))))))))))
Nagy izgalommal voltak,vacsiztak,aztán alig tudtuk ágyba dugni őket.Reggel Sanya még elment vásárolni,elkészítettem a szenyákat,aztán elindultunk...

Hát már itt sem volt egyszerű ketten öt gyermeket terelni:-)
Aztán odaértünk az állatkert elé:-)
Jesszusom mennyi ember!!!
Ők mind közénk valók??????????
Hát igen..Képzeljétek,körülbelül 1200-an voltunk az Öröm-körösökkel együtt:-))
Ezt nagyon szépen köszönjük Vörös Eszternek,hogy lehetővé tette.
És azt is,hogy nagyon sokan találkozhattunk egymással,és azokkal,akiket már régen láttunk!
Szóval ott arengeteg ember.Aztán egy telefon,két telefon,egy mosolygós arc,másik mosolygós arc:-)))
Gyerekek nem lehetett eltéveszteni egymást,mert mindenki fülig érő szájjal érkezett,és mindenkinek ragyogott a szeme,mikor meglátott valakit közülünk:-))
Kissé vontatott sorbanállás után bejutottunk,de akkor jött a nagy baj: mindenki együtt akart menni,dehát ötven egynéhány ember nem tud egyszerre állatkertet nézni:-)))
Aztán mégiscsak elindultunk: mi az öt lurkóval...
hát nem tudott annyi szemünk és kezünk lenni,mint amerre az öt apróság futott.:-)
Kicsi Biankámat nem ismeritek,de amilyen gyönyörű,és bájos,olyan határozott.Tehát volt eset,amikor megmakacsolta magát,és közölte,hogy Ö még itt marad,és tovább nézelődik.Néhányan jót derültetek rajtam,egy -egy ilyen esetben:-)))
Ilyenkor nem nagyon lehet mit tenni.Nem hisztizik,csak dönt.( fantasztikus önálló,hihetetlen jó titok-használó lesz belőle:-))És ha ő döntött,ha én fejem tetejére állok,sem változtat.Így volt,amikor legjobbnak azt találtam,hogy felkaptam,és arrébb vittem:-))
Aztán a másik három lány.Húúúú:-)))nem volt semmi.Valakit mindig keresni kellett,:)) így már csak azt számoltuk,hányan vannak,megvan-é a létszám:-)
Édes keresztfiam nagyon jó volt.Ő hol Atihoz és Zolihoz,hol hozzánk csapódott:-)
Szóval ilyen "körülményekkel" sétálgattunk:_)))
De mondhatom,szuper volt!!!
Annyira hihetetlen aranyosak voltak,amikor barátnőm megérkezett 10 hónapos kislányával,Lillával.Hogy mennyi szeretet van egy ilyen pici babában! És a gyerekekben!Persze Lilla imádja Kedvesemet,így karjában a babával sétálgatott egy ideig:-))Az öt másik,meg körülöttünk.Aztán még Evelionunk Drága Örökmozgója is megjelent néha,így gyorsan számot cseréltünk,hogy mindketten tudjuk,Kicsibálint merre van:-)))
Nagyon csudajó volt.Aztán az állatsimogató!!!!!!!!!!!!
Szóval minden...És a hab a tortán: Tike hívott,és nagyon sokat beszéltünk,és végre hallottam a hangját!!!!!!
Sajnos két órakor,hogy még visza tudjak érni Hozzátok a Harmóniába,el kellett mennünk.

Na ez sem volt semmi:-))
Reggel,gondolván,hogy még mindannyian hazamegyünk,Kedvesemmel csak egy lakáskulcsot vittünk magunkkal.Aztán eljött a búcsú ideje,és teljesen megfeletkeztünk erről az apró tényről.Ami eszembe jutott: Kettő percre otthonról.Drága Bodzánk elvitt engem,és a három csibémet haza.
Na ekkor telefon Sanyának,most mi legyen.Mert tovább Ati szállított volna bennünket Szőlőstelepre,de Ő külön úton ment,nem velünk.
Megoldás: vissza állatkertbe kulcsért,aztán haza összepakolni,majd irány a nővérem.Csakhogy elkezdett esni az eső.Most mi legyen?
Fogtuk magunkat,felültünk a trolira,el Atihoz,be a kocsiba,vissza állatkert,haza pakolni,és haza gyerekek.
Hát nem volt egyszerű,mert négy órakor tudtunk így kettő helyett elindulni.Gondolhatjátok hogy értünk így vissza ötre:-)
Sehogyan sem.Hétkor ott is voltunk Veletek:-))))))))))
Szóval nem volt semmi a szombati nap számomra,olyan lettem mire lefeküdtünk,mint akit megtapostak oda is,és visza is:-))))
De megérte:-))))
A gyerekek nagyon jól érezték magukat,ennek ellenére mi is,és tök jó volt Titeket újra átölelni!!
Szóval ezek az én élményeim:-))

Nagy szertet és ölelés Nektek!Szombaton találkozunk azzal akik jönnek,és minél többen gyertek Szilasligetre,mert fantsztikus lesz, és Kövi Szabit aki még nem hallotta élőben,az nem hagyhatja ki!!!!!
Felejthetetlen élmény,mint minden,amit közösen élünk meg:-))
ErcsiAkkor folytatom:)))

Elsőnek megszólalni mindig nehéz...igaz, néhány sort írtam a Harmoniás hozzászóláshoz, de az inkább a momomo gyűlésről szólt.
No, a tömeg kicsit megrémísztett a bejáratnál, de én is hallgattam az érzéseimre és a tömegből kezdtek kirajzolódni az ismerős arcok:)))
Amikor Álomkeresőt megláttam, gondoltam nem is ő az, hiszen gyorsan leszámoltam és azt hiszem 5 gyermekkel érkezett:))) Nagyon szép látvány voltak így Ercsikével, egy igazi nagy család:)))
Türelmetlen kis Örökmozgóm milliószor megkérdezte a "mikor"-okat, annyira hozzászokott az utcán, hogy amikor végre bementünk de még vártuk a többieket, igen bedurcáskodott, hogy most meg miért nem indulunk???
Képtelenség volt együtt maradni barangolás közben, nem is olyan sokára azt vettem észre, hogy Örökmozgó Angyalkám sincs mellettem!!!! Bíztam benne persze, hogy - ahogy ő mondja - a "secretesek" közt van, csak hol, kivel, merre??? Fura érzés volt szem elől téveszteni...
Igyekeztem nem aggódni és arra gondoltam, úgyis összefutunk valahol:) Addig feszültségem oldásaként elmeséltem a mi nagy találkozásunkat SámánBécivel:))) Lázban voltak azok, akik hallgatták...igen szép és ritka történet a mienk:))) Olyan édesek vagytok, ahogy velünk örültök!!!! Azért kicsit izgatottan vártam, hogy mikor látom meg Örökmozgót...
Így is lett, mi a szikla tetején, ő az alján volt:))) Gyorsan elkértem Ercsike telefonszámát és kértem kisfiamat, hogy ha velem nem is jön, de Ercsikééket ne tévessze szem elől!!! Lótetű-Attit nagyon szereti és ha egy módja van rá, az ő nyakán csüng:)))
Később viszont velem maradt és Ritával (Indigo01) és Olimpiával alkottunk egy csapatot! Nagy élmény volt számomra ahogy gyógyító és gyógyulni vágyó egymásra találtak:)))
Az egész napos sétálgatás után olyan jó volt lemenni a Harmonia Műhelybe és újra találkozni veletek:))) De oda már Béci is velünk tartott, ez számomra is meglepetés volt, hiszen ő aznap is dolgozott és kaptam egy sms-t, hogy szívesen jönne oda, ahova én megyek délután!!! Mint aki már régóta ismer titeket, nagyon megölelgetve mutatkozott be mindenkinek...és azonnal be is lépett a MoMoMo-ba:)))
Most pedig már várom a szombati programot, kértem Álomkeresőt, rögzítse az előadását, mert nagyon jó volna meghallgatni, de ekkor érkezik Örökmozgó a táborból! Este a Kövi koncerten már ott leszünk és akkor nagyon de nagyon megölelgetlek titeket:)))
Evelyn:)Állatkertben voltam :))

Kiváncsian vártam, hogy ki kezdi el a beszámolót, de szerintem nagyon "titkosak" vagyunk :))))) Pedig a többiek nagyon szeretnék tudni, hogy milyen volt ;)

Mikor odaértem a bejárathoz, akkor döbbentem rá, hogy úristen mekkora tömeg, hogy találom meg a többieket. Aztán a vonzás beindult és megpillantottam Ercsikét és Álmot, aztán jöttek a többiek, Jutka Evelion, Örökmozgó, Olimpia, Önmagam, Selyemcica, Csillagfény-Lótetü-Ati (légyszí változtassál nevet, mert ezt igy kiírni :)))) juuuuj ki volt még, Yvettem, Bodza, huha, annyian voltunk hogy nem fér a picike kis fejembe :)))) Aztán volt megint egy nagy meglepi, mikor Mato előkerült a semmiből és jól megölelgetett bennünket.
Aztán körülnéztem, és megláttam a székesfehérvári barátnőmet is, akinek még hetekkel ezelőtt mondtam, hogy milyen jó programra hívtak meg bennünket az Örömkörösök. Volt nagy öröm ezerrel :)
Tök jó volt látni annyi embert, szerintem voltunk vagy 700-an összesen.
Aztán az állatok, nagyon aranyosak voltak, és én arra gondoltam, hogy igaz hogy nekik a szabadban lenne a helyük, de itt is szeretik, gondozzák őket, és még mindig jobb, mintha cirkuszi mutatvány lennének. Hmm. ez vajon az ő választásuk lehet? Na mindegy, nem boncolgatom, viszont a gyerekek nagyon boldogok voltak hogy láthatták és simogatták őket. Én Önmagammal :))))) mindig le-le maradoztunk, beszélgettünk, Álmom rendszeresen hívogatott hogy hol a fenében vagyunk :))))) Nagyon tetszett a fókás bemutató, és élveztem a jegesmaci csobbanásait is.
Aztán a közös palacsintázás-lángosozás is szuper volt :))))
Csináltam egy csomó fotót, remélem szilveszterig :)))))) sikerül felrakni :)))
Jól kifáradva, de egymástól feltöltődve elindultunk a délutáni momomo találkozóra, de ezt már tegnap óta olvashatjátok :)
Köszönöm Nektek, hogy veletek lehettem :)

Végtelen szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Állatkerti képek

Épp most töltődnek fel a Picasa-ra.
10 percen belül az összes fent lesz! :)))
http://picasaweb.google.hu/alomkereso/Llatkert_20080510

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
https://www.plimus.com/jsp/dev_store1.jsp?developerId=90828
http://www.irdmegakonyved.comDgágáim!

Nagyon várom már a beszámolókat és a képeket!!!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Még néhány dolog! :))

Bemenni, nem a főbejáraton fogunk, hanem az elefántházhoz közelebb eső bejáratnál, ezért ha lehet, mindenki oda jöjjön, ott fogom összeszedni a képeket és a 200 Ft-okat.
Aki teheti, hozzon magával legalább egy gyermeket, mert az Állatkert szeretné, ha kifejezetten gyermekprogram lenne! :))))
Aki jön, az lehetőleg még ma estig jelezze nekem e-mailben itt, mert meg kell mondanom a pontos létszámot.
Köszönöm!

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
https://www.plimus.com/jsp/dev_store1.jsp?developerId=90828
http://www.irdmegakonyved.comÖbike ez csodás:)))))

De jó volt veled együtt végiggondolni a múltunkat!!!! MI minden történt bizony az első fehérrózsás tali óta...hm...mosolygok és párás a szemem is egyszerre:))))))
Nagyon szeretlek benneteket!!!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy általatok tanultam meg igazán szeretni????
Akkor szombaton:))))
Evelyn:)Drágáim! :)

Aki szeretne jönni szombaton az Állatkertbe, kérem jelezze nekem egy e-mailben ide kattintva.
Fontos tudnunk, hogy hány főre számíthatunk!
A belépők árát és az állatképeket az Állatkert főbejárata előtt én fogom összeszedni.
9:00 és 10:00 között negyedóránként, vagyis négy csoportban fogják beengedni az Örömkörösöket és a Secreteseket és a Momomo-sokat. :)
Ja, és a bejáratnál ne felejtsétek el mondani, hogy "Örömkör"

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
https://www.plimus.com/jsp/dev_store1.jsp?developerId=90828
http://www.irdmegakonyved.comNagyon várom én is

És milyen élvezet újr olvasni mindenkit, aki beír ide, éslátni, h mennyien vannak itt és olvassák mindenki sorait.
selyemcicaDrága Teremtő Társaim :)

Már alig várom a szombatot :)))
Hiszem, hogy ott is nagyon sokan leszünk, hiszen csodásak ezek az együtt tapasztalások.

Emlékezzetek a margitszigeti találkozókra, az elsőre, mely meghatározta az ott lévők életét, mert elindult valami velünk, ami rásegített a saját utunk megtalálásában. Emlékezzünk arra, mikor egyesével, fehér rózsával a kezünkben szállingóztunk a zenés szökökút mellett lévő óriás fa felé, és már messziről örültünk egymásnak, hiszen nemcsak a rózsa, de az arcokon megjelent mosoly és a kisugárzott boldogság jelezte, hogy ÖSSZETARTOZUNK. És ezt az összetartozást elküldtük az Uninak, mikor aláírtuk a fehér lufikat és a szellőre bíztuk hogy célba érjen...
Aztán a második találkozó szintén a margitszigeti fa alatt, mikor már az ismerős arcokat újra felfedeztük, az örömtől és a boldogságtól egymás nyakába ugrottunk.
Emlékezzünk a Váci utcai ölelésnapra, mikor annyi szeretetre vágyó embert sikerült egy kicsit kimozdítanunk a hétköznapok egyhanguságából, s mikor beültünk egy gyorsétterembe, s Imi is megérkezett, éreztük azt a hatalmas energiát, amit közösen áramoltattunk... Álom az ingájával meg is mérte és nagyon kilengett.
Emlékezzünk a pécsi secret napra, arra a két napra, mikor nagyon közel kerültünk egymáshoz.... a szeretetlugasra, mikor én is végre megtanultam, hogy a szeretetet elfogadni is tudjam...
Emlékezzünk a szilveszterre, mikor olyan jó volt újra egymás szemébe nézni, beszélgetni és együtt bulizni...
- a januári secretnapra, mikor először kimentünk az Oktogonra ölelést adni, és sokan közülünk akkor tudták elengedni az ezzel kapcsolatos félelmeiket, aztán este a Kornis előadására, mikor azt hallottuk, amire magunk is gondolunk...
Emlékezzünk a legcsodásabb napra, 2008. február 14-re, mikor megalakítottuk a Mozgalmunkat. Emlékezzünk egymás szemére, mosolyára, boldogságunkra, mert éreztük hogy valamit elkezdünk....
és folytatjuk.....
Emlékezzünk az első komoly megmozdulásunkra, a március 29-i Országos Ölelésnapra, mikor 11 településen a szeretetünket adtuk az embereknek.... érzitek.....
- másnap a békejelnél arra a hatalmas rezgésre és szeretetenergiára, amelyet adtunk és kaptunk...
Aztán most az Attila-dombon, mikor újra egymásba akaszkodott szemeink, karjaink, szeretetünk....
BOLDOG VAGYOK hogy veletek lehetek...

Gyertek el szombaton a találkozóra, hogy újra egymás szemébe nézhessünk, újra átölelhessük egymást, újra örüljünk egymásnak.... mert csak ez számít.... az ÖRÖM és BOLDOGSÁG....

Várunk Benneteket....

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)juhhhhééééé:))))))))))))

Csupa öröm ez a mai nap:)))))
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))
Evelyn:)Drága Evelion! :)

Természetesen ettől függetlenül, május 7-én Secret Klub a Harmónia Műhelyben! :)))

Ölellek:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
https://www.plimus.com/jsp/dev_store1.jsp?developerId=90828
http://www.irdmegakonyved.com:)))))))))))))))

Már nagyon várjuk ezt a napot:)))))
Kérdésem, hogy ettől függetlenül 7-én szerdán leszünk a HM-ben????
2.-án kirándulunk az Attila-dombra...annyira jó, hogy sokat együtt lehetek veletek:)))))
Ölelésem küldöm!!!
Evelyn:)