CÉL...TUDAT::???

Valaki meg tudná nekem fogalmazni, vagy körbe írni hogy mit jelent a CÉLTUDATOSSÁG szó, minden megközelítés érdekel.
Előre is köszönöm.

Címkék:

HozzászólásokAz Elme hatalma

/ Köszönöm Katis !!:) /

Már csak annyit szeretnék kérdezni, mi van a régi mintákkal amiket a szülőktől nagyszülőktől, barátoktól, és az életben megfigyelt dolgokkal kapcsolatos.
Pl. bevizualizálom a jólétet, elképzelem átérzem. De az elme hirtelen azt mondja (á neked ez úgy sem fog menni)
mert eddig mást láttam, és mindentt kezdhetek előről. Szóval minden beidegződést át kell polarizálni!
Ezek után megpróbáltam kiírni minden negatív és pozitív gondolatot a pénzel kapcsolatosan, sikerült is egy pá oldalt. De a hatás még várat magára.
Próbáltam az Agykontrolos módszert a fekete, fehér tükröt eddig ez bizonyult a leg hatásosabbnak. Apró dolgokban sikerült elérni némi sikert. De a minták még mindíg közbe szólnak, ( nem tudathasadás:) )
Ezzel mit lehet kezdeni??Hú Bedlam:)

A vizualizáció nagyon sokat lendíthet a dolog bekövetkeztén.Ez tény.Tapasztalatom nekem is:)
A "külső" tényezők minden esetben befolyásolják a megtörténést,hiszen azok segítik a megvalósulást,terelik az irányt,te csupán a végeredményt vizualizálod, a többit majd eldönti... a Minden:)
Tudat;tudatosság ez szerintem komplexebb dolog lehet,mint csak az elme tudatában tenni.A wikipédián néztem,ott azt említi,hogy az Én tudattal is összefüggsében van,de az is csak egy szubjektív vélemény,mint ez is.
Tudatosság lehet szerintem,amikor teljes lényeddel megnyílsz az események,gondolatok,érzések előtt és azt az alérni kívánt cél vagy saját fejlődésedet irányadónak véve összhangot teremtesz,adott érzékeken keresztül érkezett információk és az abból következő döntések alapján.
Vagyis,nyitott vagy,látod az összefüggéseket.

Szerintem.

Na,ha mindez nekem is sikerül,szólok:)))))Céltudatosság a fizikai síkon?

Köszönöm Katis!

Igazából gondoltam arra is mi van ha ketté bontom a szót, és vegyük a célt:megélni vizuálisan hogy már megtörtént amit kitűztem célul. Ebben a hitben élve minden pillanatot. Ezzel kizárok minden külső tényezőt ami esetleg befolyásolhatná a megtörténéset.
Tudat: amikor ezt élmém, teljes tudatában teszem , tudatosan élem meg.

Vagy valami hasonló.

Sajnos még nem tisztult le a kép, és nem tudom szavakba önteni, de már nagyon vágyom rá!Szia Bedlam:)

Így,hogy minden megközelítés érdekel,nos szerintem a céltudatosság annyit tesz...
Magába foglalja a szó is.Tudod,mik a céljaid és azok irányában haladsz.
Bár ez sem elég.
Amit olvastam: Nem kell feltétlenül az utolsó pontig ragaszkodni a célhoz.Változhat a körülmények alakulásával,és ezek alapján te is változtatsz a célod megközelítési irányán.Vagyis jó,ha az ember rugalmas:)és határozottan tud döntést hozni,vagyis nem hezitál gondolkodik sokáig...
Mindenesetre embere válogatja szerintem,mert én például szeretem jól átgondolni a dolgokat.Ha nem szeretném akkor is ezt tenném,mert ezt adták nekem és nekem ez így jó.
Több helyről informálódom,mielőtt döntést hozok.Ez nem fél évig tart,de lehet,hogy nem egy nap alatt döntök,hanem kettő vagy három.
Próbálom érezni,hogy milyen lenne ha,mi lenne ha és stb...

De a céltudatosság,amikor tudod,hogy mit akarsz.Elérni.
Szerintem.

Köszönöm:)