Angyalkák

Három embernek tudnék Angyalkákat küldeni május 19.-én. Írjatok holnap estig ha szeretnétek, hogy meglátogassanak Benneteket! ( név és cím kell, hogy tudják hová kell menniük :) )Küldjetek nekem is!!!!! Várom őket sok-sok szeretettel!!!!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Kedves Sziporka! Május

Kedves Sziporka!

Május 19-én várom az angyalokat kimondhatatlan szeretettel!! Nagyon szükségem van rájuk, de gondolom, másnak is. Ha tudsz segíteni a küldésben, légyszi írd meg a címemre, hogy kell-e valamit tennem.
Köszönettel és szeretettel: levendula66@citromail.huangyalt küldenék

Sziasztok !
Az én angyalkáim június 6-án fognak hozzám érkezni, utána szívesen továbbküldöm őket, ahol jó szívvel várják !Szia Mindenki!

Nem igazán értelek Benneteket. Miért kell angyalokat küldeni? A kedves Angyalok mindíg velünk vannak, mint ahogyan az Isten bennünk van.
Figyeljetek csak egy kicsit, és mindjárt tudni fogjátok, hogy így van. Én már jó ideje nem kérek tanácsot földi embertől, ha elakadok az élet útvesztőiben, hanem kérem a kedves Angyalokat, hogy súgjanak nekem, és "meghallom", tudom, hogy mit kell tennem! És ez olyan egyszerű és természetes, mint egy pohár tiszta víz. "Kérj és megadatik" nem csak az Univerzumtól, aminek bölcsességéhez szintúgy nem fér kétség!
Csodálatos világban élünk!

ÉdiKedves boldog, Smart és andrea!

Drágáim!

Elkeltek az Angyalkák! Ígérem, ha legközelebb jönnek újra szólok, ha gondoljátok addig is küldjétek el az e-mail címeteket, az enyémet az adtalapomon megtaláljátok!

Puszillak Benneteket!

sziporka

Merj NAGYOT álmodni, és tökéletesség lesz a jutalmad!Szia!Én is szeretnék

Szia!Én is szeretnék egyet!Címet hová küldjem?Köszönöm!Várom szeretettel.Szia!

Én is szeretnék egyet!
Köszönöm!
Címet küldöm.Szia!

Hozzám jöhetnek az angyalok, várom őket!!!
Cimet hová küldjem?!!