Nem mindig azt kapod amit te adsz, vagy szeretnél, hanem azt kapod kívül amilyen TE legbelül vagy !

Egy újabb csodálatos sikertörténet. Íme:

Sztruhár Róbertnek hívnak, 29 éves vagyok. A gyerekkori sport teljesítményeimről csak annyit, hogy az általános iskolában 200 méter lefutása után, szó szerint összeestem és begörcsöltem. A testnevelés órák 10 perces futásait én szinte végig sétáltam. A középiskola első évében kezdtem versenyszerűen kerékpározni.

Hegyi kerékpár valamint országúti versenyeken indultam. A sok edzésnek és a bele fektetett energiának köszönhetően az érettségi évében már válogatott kerékpáros voltam, profi kategóriában dobogós helyezéseim voltak, az ország egyik legjobbja voltam.

10 éve történt egy balesetem, országúti kerékpározás közben. Elütött egy motorkerékpáros a 8 órás országúti edzésem végén. Ez az esés 60 perces eszméletvesztéssel, agyrázkódással járt.
Bár az orvosok –minden elképzelhető vizsgálatot követően- kijelentették, hogy teljesen egészséges vagyok, ők a vizsgálati módszereikkel semmilyen gondot nem tudtak kimutatni, valami megváltozott.
Erős izzadások, szédülések jelentkeztek, fizikailag nagyon gyengének éreztem magam, pedig az edzettségi állapotom a topon volt, ezt mindig mutatták a laboratóriumi körűlmények közözz elvégzett terheléses vizsgálatok és a kiváló edzésteljesítmények is.
Azonban a versenyeken már nem tudtam teljesíteni, egyszerűen minden akaratom ellenére, nem voltam képes rá.
Ez egyre jobban megviselt érzelmileg és lelkileg is, nagy volt az elvárás magammal szemben és a szüleim részéről is. Talán túl nagy is.

A versenyzést abba kellett hagynom, képtelen voltam azt csinálni, amit a legjobban élveztem az életben, komoly szinten sportolni.
Nem találtam a helyem sehol a világban, hiába próbáltam ugyanazt csinálni, mint a legtöbb ember, dolgozni valami munkahelyen, hétvégén szórakozni…

Nem volt más választásom, -mivel a szédülésekkel, testi lelki gyengeséggel kísért élet nem lehetőség számomra- vissza kellett állítanom a testi-lelki, a teljes egészségemet…
Pár évig megpróbáltam a saját tudásommal és az orvosokéval megtalálni a megoldást.
Az orvosok minden vizsgálat után rendben találtak, én meg nagyon nem éreztem magam jól.
Teljesen egészségesen éltem, táplálkozás, sport, életmód korai fekvéssel, stb.
Az a rendszer, amivel felépítettem magam pár év alatt, az most nem bizonyult megoldásnak, nem működött.

Elkezdődött a keresésem, nehéz lenne itt most felsorolni, hányféle tanfolyamot, módszert, gyógyítót próbáltam ki, a számuk 100 fölött van biztosan, és legalább ugyanennyi könyvet elolvastam, van amelyiket sokszor is.

Mindig az újabb csoda módszertől, vagy személytől, Gurutól vártam a megoldást.
Azonban a megoldás bennünk van !

Amint megláttam egy újságban Csilla könyvének ismertetését, azonnal rohantam megvásárolni (200 Km –es utazás).
Valahogy leesett, hogy az énkép kitartó felépítése nyújtja a megoldást…
A könyvet persze még aznap elolvastam és nagy lelkesedéssel bele is vágtam a 21 napos programba, amely nagyon jól kidolgozott, egyszerű és követhető, még ’edzésnapló’ is van benne. Mint a sportolóknál szokás.

Azonban a lelkesedésem alig 3 napig tartott, hiába kezdtem neki, ugyanolyan hirtelen abba is hagytam a programot. 3 nap után nem változott meg az életem…
Igaz, hogy pl. nyertem egy sorsjegyen, vagy voltak nagyon jó napszakaszaim is…

A következő pár hónapban még megnéztem pár tucat módszert és gyógyítót, hátha egy szempillantás alatt rendbe hozzák az életem…
Valahogy újra elkezdtem az énképépítést és igaz hogy csak este foglalkoztam vele és nem is mindent csináltam meg, de miután 2 hete csináltam, éreztem, hogy megváltozok és jobban kezdenek menni a dolgaim.

Részt vettem már a tréningen is, ahol egy nagy lendületet kaptam és most már teljesen végig csinálom a 21 napot.
Csillával egyébként a könyv megvásárlása után email -ben tartottam a kapcsolatot és mindig számíthattam rá, bármilyen kérdésem is volt.

10 év után elmondhatom, hogy végre az életem új irányt vett, szó szerint napról napra jobban vagyok !!!
Nem maradnak el a körülményeimben sem a csodás változások most már.

A sok módszer, tanfolyam, gyógyító, Guru, könyv és a saját tapasztalatok után teljesen biztosan elmondhatom én is, hogy
AZ ÉNKÉP, egy jobb élet kulcsa !

Népszerű ez a mondás ’spirituális’ körökben, könyvekben:
Azt kapod, amit adsz

Én azonban másképpen tapasztaltam:
Nem mindig azt kapod amit te adsz, vagy szeretnél, hanem azt kapod kívül amilyen TE legbelül vagy !

Példa erre az is, hogy a balesetem pár évvel ezelőtt újra megismétlődött szinte ugyanúgy és az elmúlt évek alatt bőven kijutott még szép számmal az egyéb sérülésekből ’balszerencsékből’ is.
Amíg nem változunk meg mélyen legbelül, addig a külső életünk sem fog változni, ezt garantálom !!!

Amik még nekem nagyon sokat segítettek és segítenek most is, hogy egyre magasabban szárnyaljak:
Agytrénig, Spirituális Válasz Terápia.
Szeretném még megköszönni minden olyan személy munkáját, aki őszintén és hitelesen segített és támogatott ez idáig az utamon.

Jelenleg személyi edzőként és fitnesz oktatóként segítek az embereknek, hogy megtalálják az Egész-ségüket.

Bármilyen kérdésedre örömmel válaszolok, ha megkeresel az alábbi elérhetőségeken:

Sztruhár Róbert
Mobil: 20/9253-649
Email: sztruharrobert@freemail.hu

Mindenkinek kitartást és erőt kívánok élete legfontosabb 21 napos munkájához !

HozzászólásokElkezdődött a keresésem,

Elkezdődött a keresésem, nehéz lenne itt most felsorolni, hányféle tanfolyamot, módszert, gyógyítót próbáltam ki, a számuk 100 fölött van biztosan, és legalább ugyanennyi könyvet elolvastam, van amelyiket sokszor is. Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More! , Read More!Kedves Timi!

Az Ötről-hatrát megvásárolhatod Debrecenben az Ezo-téria Könyvesboltban (Miklós u.).
Debrecenben augusztus 3-án pénteken lesz egy nagyszabású rendezvény, egy születésnapi parti, amelyre szeretettel meghívlak!
Helyszín az Intersparral szembeni református templom alatti közösségi terem. Az ünneplés alkalmából a 2.átdolgott kiadást is bemutatom. Az ünneplés oka Öti-hati első születésnapja.
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
A könyv megvásárolható az ország valamennyi FLP raktáráruházában, az Elixír Könyvesboltban és a Soter teaházban Budapesten, és augusztustól az agykontroll elárusító helyeken.
Millió puszi Mindenkinek! Kassai Csilla :)Szia! A fent megadott

Szia!

A fent megadott webcímen tudod megrendelni. Most készül a második kiadás, talán már meg is van.
Én is megrendeltem, Csilla válaszolt is, hogy a második kiadást megvárják, akkor küldik.5röl6ra

Tudja valaki, hogy hol lehet megszerezni Kassai Csilla 5röl6ra cimü könyvet? Mar hetek ota kerestetem Debrecen környeken, de sehol sem lehet kapni. Ausztriaban elek es szeretnem megszereztetni mire aug.-ban hazamegyünk. Segitsetek! Elöre is köszi!
timi64Azt hiszem az 5ről6ra

Azt hiszem az 5ről6ra gondol Róbert. Kassai Csilla könyve, itt megnézheted: .kérdés

Sziasztok!

Milyen könyvet említ Róbert?

Üdv E.