na végre

Már régóta keresek egy oldalt, ahol olyan embereket találhatok akik szintén emberek, vagyis megvannak a gondjaik és megpróbálják megoldani őket. Nekem ez nehezen megy, segítséget szeretnék kérni ehhez. Az utóbbi időben nagyon elvesztettem a fonalat, már azt sem tudom hol tartok. Nincs rendben a családi életem, és a munkahelyem is csak nyűg. Szeretnék pozitívabban állni a dolgokoz, de ehhez jó lenne egy kis támogatás, valaki-kik akivel őszinte lehetek.

Címkék:

Hozzászólásokszia enikő! örülünk hogy

szia enikő!

örülünk hogy ránk találtál, jó kis csapat gyűlt össze ezen az oldalon, mindenki segítőkész és optimista :) ha bánatod van csak mondd el, és te is rá fogsz jönni magadtól, hogy minden probléma csak ideiglenes, mert megoldható, és az élet épp azért szép mert nem unalmas :)))) ahogy madách mondta: az élet célja a küzdés maga :) hát élvezzük, mert egy-egy probléma lehet átmeneti rossz érzés, de a megoldás mindig örömmel jár :)) és ilyenkor tudjuk ÉRTÉKELNI azt, amink van. :))

szeretettel, AdminEgy jotanacs!

Ha gondolod ,megfogadod.Amikor belepsz erre az oldalra,mindig hallgass a megerzesedre, akkor pont azt/azokat az irasokat talalod magad elott,amik epp kellenek az akkori lelkiallapotod felfrissitesehez,javulasahoz.
Szeretettel,
felebaratkoszonom

Mar az is jo erzes hogy valaki valaszra meltat, kosz nektek, azt hiszem atragom magam az irasokon, kivancs vagyok miben rejlik a titokmeg mindig

csak
tegnap talaltam meg az oldalt, de mintha mar a mai napomat is
megkonnyitette volna, kosz a javaslatokat, egyebkent a nevem , igy mar talan nem furaÜdv itt :-)

.. én, mikor kicsit nehezebb, nyomom a böngészőbe:
aztán csak nézelődök, olvasgatok, és néha elég 1-2 sor, hogy tudjam: nem olyan rossz az, ami van, sőt..:-)

Szóval javaslom, olvasgass itt sokat, megvan a Secret film szövegezése, érdemes elolvasni azt is.. (sőt, kezdd azzal..:-)

Csugda dolgok történnek itt, lehetőség van belépni a Mosoly Mozgalomba, ahol az a cél, hogy az emberek boldogabbak legyenek.. Hallottál már ennél jobb kezdeményezésről?? :-)

Minden jót sterkeni :-) (fura név, jelent valamit?)Jó helyen vagy

Üdvözlet , ölelés , szeretett , hogy ide találtál ...biztosan sokan segítenek , támogatnak , ötletet adnak , rengetek olvasni valót találsz , akit te szimpatikus válazadónak tartasz , küldhetsz te is priviben üzenetet neki ...itt mindenki készséges ...nehéz út áll előtünk , de aki akar az út végét lmegáthatja .....ölelés MártaIsten hozott Sterkeni

Itt biztosan sokan fognak neked segiteni!!!
Szeretettel,
felebarat

Addig is olvasd el Gyongy68 irasat, Egy tortenet,mashogy is lehet... cimmel.
Keresd a Friss tartalmaknal baloldalt.