Július 6. vasárnap Figyelem !!

2008-ban a 10 milliószoros napok:

Február 21. csütörtök

Május 19. hétfő

Július 6. vasárnap

Október 21. kedd

Aki még nem tudja, mit jelent ez:

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint, mikor "10 milliószorosan" hat minden kérésünk, és állítólag tízmilliószorosan száll vissza minden, amit ekkor teszünk.

Próba, szerencse!

(Eleve minden telihold és újhold napja százszoros karmikusan. Tudod, ilyenkor több a bűnözés, a baleset, a szülés, a műtéti komplikáció, stb. Mivel a Hold a Földön lévő vizeket uralja (ld. ár-apály), a mi testünk nagyobb része is víz. Tehát az emberekre is erős hatással van.Ilyenkor érzékenyebbek vagyunk. Tehát egy "jó szó" is százszorosan hat, de egy negatív élmény is. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk.Ez a karma. Tehát ezeken a napokon jobban érdemes figyelni a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre és a mulasztásainkra is. A legtöbb természettel harmóniában élő ember ilyenkor nem tud mélyen aludni. Az ilyenkor feltett kérdések is mélyebbre/magasabb szintre jutnak. Ez havonta 2 alkalom.)

Hozzászólásokés végül

lassan vége a napnak,és jó ugy zárni h látom az irásaitokat.örülök h sikeres és jó napotok volt.kivánom h továbbra is igy legyen.jo éjt mindenkinek.:-)))szia kedves :-)

Örülök hogy sokat irhattam azoknak akik fontosak nekem van egy uj kedves is :-) köszönöm neki a sok kedves sorokat egesz nap csak boldogságot éreztem es vártam a következö irását :-)
ölellek zsu

Ha először nem érsz el, csak tarts ki bátran.
Ha itt nem találsz, keress meg ott.
Valahol megállok, és várok Rád...
(Whitmann)Kedves fc.ice

Örülök hogy tudtunk örömet okozni Neked ,, en is veletlenul talaltam ra egy masik forumon ! Kívánom hogy sikeruljon neked minden amit csak szeretnél ! kívánom szivböl,,, ! Ma én is olyanokat tettem amit szeretek :-) majdnem egsz nap irkaltam a barataimnak ujaknak regieknek meg jött egy uj is az életembe ma volt az első munkanapon az uj helyen :-) ugy hogy ugy érzem ez a nap döntö lsz az életembe
ölellek zsu

Ha először nem érsz el, csak tarts ki bátran.
Ha itt nem találsz, keress meg ott.
Valahol megállok, és várok Rád...
(Whitmann)Zsu

Koszonom,jo tudni.
Szeretettel,
felebarata mai napom

mivel ma van ez a nap,hát igy alakitottam.reggel edzés majd irány csepel és a szüleim.aztán a kedvenc helyemen napozás,közelben egy vizesés.telefon kikapcs,és csak feküdtem és a gondolataimat engedtem el.néztem a kék eget és a felhőket.hagytam h sugározzak.késöbb a közeli kikötöben megnéztem mikor megy hajo,és felszálltam rá.hajokázás a dunán,fantasztikus volt.aztán levezetésképp egy hatalmas fagylalt,és most ugyan fáradtan de boldogan tértem haza.olyanokat tettem ma amiket nem szoktam,már ezért megérte.és ha az egész napi kisugárzásom és kedvem és gondolataim 10 ezerszeresét kapom vissza,hát...köszönöm nektek,mert ha ti nem szoltok..URAM LÁSD EL BŐSÉGESEN AZOKAT A BAJBA JUTOTTAKAT...

Hálát adok amiért a 2008-as év rendkívüli SIKERT, BŐSÉGET, HARMÓNIÁT hoz az ÉLETEMBEN! Minden forintom a világot gazdagítja és megsokszorozva tér vissza hozzám! Őszintén kívánom az élet minden áldását magamnak és másoknak!
Mosolyogj drága Magyarország!

URAM LÁSD EL BŐSÉGESEN AZOKAT A BAJBA JUTOTTAKAT, AKIK MOST SZEGÉNYEK, BETEGEK, ÉHEZNEK, NÉLKÜLÖZNEK, MINDEN JÓVAL!BOLDOGULÁSUK A LEGSZEBB ÁLMAIKAT IS MÚLJA FELÜL! ADD, HOGY AZ EMBERISÉG MÉLTÓ MÓDON SEGÍTSEN AZ ELSETTEKEN, AZ ÁRVÁKON, MINDEN RÁSZORULÓN!

AKIK PEDIG NEM ÉLTÉK TÚL A FÖLDRENGÉSEKET, AZ Ő LELKÜKET IS AJÁNLOM FIGYELMEDBE, VEDD ŐKET PÁRTFOGÁSODBA, ÉS ÁLDD MEG ŐKET MINDEN ÉGI JÓVAL! ÁMEN!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *