Szerelem

A szerelmet az érti, aki már volt szerelmes.

Azt szokták mondani, minden szerelem más. Igen, egyet értek vele. De a szerelem, olyan igazi izé, az csak egy van. Egy.

Hogy mi a szerelem? Szerelem az, amikor a föld utat nyit a folyónak, és a tengerben otthont talál. Nem a folyó. Nem a tenger. Az otthon.

Maizah

(Ha egy vizcseppet nem akarsz kiszáradni hagyni, engedd vissza a tengerbe - Tibet)

CsatolmányMéret
tükröm.jpg53.06 KB

Hozzászólásokmaizah :)

"... Elégedett vagy és beteljesülsz."
Na én erre vágyom! Arra, amit érzek akkor, amikor ezt olvasom. Van egy "képem" róla. Itt belül, vagy hol... Nem tudom, "honnan van" ez a kép. Tudom, hogy már voltam "ott". Ebben az érzésben. Tudom, milyen! Ott kellett, hogy legyek, különben honnan tudom, hogy milyen?! Nem emlékszem rá, hogy mikor voltam "ott"... Ennek nincs időbeli meghatározása. Azaz (ezek szerint): ott voltam, ott vagyok, ott leszek, mindig... Talán most is "ott" vagyok, csak a sok GOND(olat)om vakká tesz... Az igazság az, hogy úgy érzem, ez a beteljesült állapot ez nem ebben a körben történt. Tehát nem azóta, mióta megszülettem. Ez valamikor "előtte". Tudom, az előbb azt írtam: nincs időbeli meghatározása. Akkor hogy lehet "előtte", valami előtt, ha nincs ideje?? Na igen, ez egy jó kérdés. Talán pontosabb kifejezés az, hogy "mögötte". A Fizikailag megtapasztalható mögött. Lehet, hogy ez az egész hülyeség, de mintha "az", amit érzek, az valahol egészen máshol "történne", és nem ebben a Fizikai Világban. Olyan megfoghatatlan + ez egy érzés, nehéz róla szavakban "beszélni" (hát most éppen írok, és nem beszélek). :) Eckhart Tolle ír ilyesmikről, a fizikai mögötti világról... sokkal érthetőbben nálam :)
SzellySzelly:)

Igen, az otthon érzés. Na azt nem lehet szavakba önteni. Körül lehet írni, de ...

Igen egy van. És tudod miért? Mert te érzed a maximumot. Persze mindent lehet überelni, de egyszer valami etalonná válik. És azt nehéz überelni. Ha lehet egyáltalán. Elképzelni el tudom, csak a valóság teljesen más.

Azért használtam az izé szót, mert illik rá. Megfoghatatlan. Csak a rezgéséd érzed. az erejét. mindenét. A csendjét, az érintését, a pillanatát. megsemmisülsz és újjászületsz. megsemmisülsz és újjászületsz. Eltűnik az idő, és nem akarsz már mást az élettől... Elégedett vagy és beteljesülsz.

maizahHuhh.. ez az IZÉ ez nekem

Huhh.. ez az IZÉ ez nekem most magas... :)))))
Ha csak Egy olyan Izé van, akkor hogy történhet még valami új Izé?!
Pl:
... Szerelmes vagyok. Őrülten. Soha így még nem... Te jó Ég!!! Ez olyan Izé! Ez Az! Izé!! Izé a javából!!! :)
... Aztán történik valami, és alábbhagy ez az Izé... és már nem Izé...
...
... Jön a "még valami új Izé". Ejha! Ez Izébb az előzőnél!! Ez az Igazi Izé!!!! Juhejjj!!! Megvan! Ő Az!! IZÉÉÉ!!!...
... aztán Ő sem...
...
és így tovább...

És minden alkalommal úgy érzem, hogy Otthon vagyok.
(bár sok ilyen azért nem történik... akkor az nem Izé... meg sem közelíti...
Vagy ez az OTTHON érzés, ez az az Izé az, ami csak Egy?
SzellySzelly :)

Ezen gondolkoztam én is. Bár egyszerre csak 1 igazi van, az tuti :D Viccen kívül. Ahogy fejlődünk lehet h jön 1 olyan aki azon az állapoton az igazi, bár ez az én meglátásom :)Tuti :)

Esetleg történhet még valami új izé. De az izé az izé :D

Maizah"De szerelem, olyan igazi

"De szerelem, olyan igazi izé, az csak egy van. Egy."
Tuti? :)
Szelly