Idő

idő és bölcsességNos, csak most kezdem érteni azt, mit a nagy bölcsek úgy a maguk módján akarnak közölni. Az életről, az időről, és mindenről.
Míg mi olvassuk, mit ők annyi idővel ezelőtt papírra vetettek, addig nem is jövünk rá, hogy a harcot nem az élettel kell megvívni, nem is a postással, boltossal, szomszéddal. Aki azt gondolja, hogy a világ rossz, és ha az rossz, akkor én is az lehetek, az téved. Nem a tömeggel menni nehéz. A tömeggel szemben felvállalni azt, hogy én vagyok az a változás, ami kell. Ezt már sokkal nehezebb. És aki csak olvassa ezeket a bölcsességeket, de nem tesz érte semmit, az csak áltatja magát. Tehát ne csak nézz, de láss is. Lehetne most ide: 1000000000000, akár ennyi bölcsességet is írni, de most én nem teszem meg. Csupán egy kavarog az elmémben már jó régóta:

"Legyél Te a változás!"

Szerintem ehhez még komment sem szükséges.

"A bölcsességet nem úgy kapjuk, magunknak kell azt felfedezni, oly út után, amelyet senki se tehet meg helyettünk, senki se tud tőle megkímélni..." (Proust)

"A hülyeség a hidrogén mellett a legnagyobb mennyiségben előforduló anyag a Világegyetemben." (Thomas Alva Edison)

Na látjátok, mégis tettem be pár bölcsességet, tehát Én sem vagyok különb, mint a többi 100 + 100 ember. De én nem is érzem magam különbnek tőlük, csupán annyi választ el tőlük, hogy én én vagyok...

Címkék:

HozzászólásokTömegszellem.

A tömeggel szembe szerintem olyan, mint széllel szembe ....
Haladni a tömeggel, és ahol csak alkalom és eszköz adódik, finoman fékezni.
Falra hányt borsónak tűnik. Lehet az is, de lehet, hogy mégsem.
Persze ez csak az én mostani véleményem.azt hittem, idézeteken

azt hittem, idézeteken kívül már nincs is semmid :-)
üdv a való világban !!!!!!!!!!

köszönöm!!!!!!