Valóra vált álmok...

Szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat, mert annyira boldog vagyok, hogy legszívesebben megölelném az egész világot, de főleg benneteket, mert annyira sokat kaptam ettől az oldaltól, hogy elmondani nem tudom. Az életem a film megnézése után már gyökeres fordulatot vett, de amióta idetaláltam hozzátok, azóta szinte rekord sebességre gyorsultak fel a folyamatok!!! Köszönöm nektek ezúton is, hogy itt lehetek!

Szóval amiről írni szeretnék most az a sikerélmény amit megéltem, és megélek nap mint nap, mióta itt vagyok! Alkalmazva a Vonzás Törvényét arra is használom ezt az oldalt, hogy pozitív gondolataim, vágyaim leírásával elérjem céljaimat. Nekem ez működik a legjobban, ha írásba foglalom, amit szeretnék, így tudom magam a legjobban beleélni, így érzem át a legjobban azt a boldogságot, örömet, amit az álom beteljesülése okoz. És képzeljétek, már most kezd egyre inkább összemosódni az álom a valósággal, már most egyre jobban közeledik egymáshoz a kettő. Szinte érzem, ahogy átrendezi magát az Uni, ahogy alakul minden, pontosan úgy, ahogyan kell!!! És ez annyira jó érzéssel tölt el, hogy nincsenek rá szavak! Amikor egyszerűen csak átjár a boldogság és a hála, és ragyogok, sugárzom, lebegek... Szinte hihetetlen!!! Már szinte magam sem tudom, amikor írásba foglalom a történeteimet, hogy hol ér véget az álom, és hol kezdődik a valóság... De hiszen minden valóság, amit leírok!!! Az én valóságom!

KÖSZÖNÖM UNIVERZUM!IGEN!!!

De még milyen csodálatos, Helpdesk!!!

Amikor átjár az érzés, egész lelkedet betölti!!! Hogy bármit elérhetünk, tényleg bármit!!! Hát ennél nincs is jobb dolog a világon! És akkor ott van a boldogság, ami egész lényedet áthatja, és ami mindentől független, mégis mindenben megnyilvánul. Amikor már nincsenek kételyek, nincsenek félelmek, megszűnt a görcsölés, a hiábavaló keresgélés, mert már tudod, hogy minden benned van, és senki nem veheti el tőled. Na, ezekre a dolgokra éreztem rá, és élvezem már hetek óta. És tényleg nagyon segített ez az oldal, az itt lévő emberek, a velük való személyes találkozás. Nem tudom kifejezni, mennyire örülök, hogy itt lehetek.Ez csodás!

Igaz nem ma írtad, de én most jutottam el idáig, annyi olvasnivaló van az oldalon.
Szívemből örülök Neked! Csodálatos érzés ugye? :DKedves Boldog!

Köszönöm a hozzászólásod, én is nagyon örülök a sikereidnek!

Nagy ölelés neked!

C.Connie

Ezt nagyon szépen írtad!!!

Valami hasnló történik velem is!!!

Én volt hogy egy csésze kávéra vágytam, de kávézó nem volt ott... de helyette egy cég kivitte az új kávéát kóstoltatásra és így kaptam kávét:-)))

Volt hogy lekéstem a buszomota és arra gondoltam de jó lenne, ha jönne egy ismerős és haza vinne nem kéne 40-percet várnom a buszra... és jött a kereszt anyám,és haza vitt:-)) (pedig nem is ott laik ahol én)

Örülök, hogy siekrül teremtened:-))

Szeretettel: Boldog