A boldog újonc:)))

Most érkeztem...talán még időben!!!! Mesélhetnék a múltamról, a sok nehézségről, amiken keresztül mentem életem során és amiben mostanáig voltam...de nem panaszkodom...mostantól bizakodom és érzem minden sokkal jobb, egyre jobban és jobban érzem magamat:))))
Már csak azon dolgozom, hogy ez tartós állapot legyen!!! Mert jó ez az egész de nagyon...nézzétek meg a filmet ahányszor csak tudjátok!!!!
Evelyn:)

Hozzászólásoküzenem...

Richárd Bach : Illúziók részlet.
Tanulni: annyi, mint felismerni, amit régóta tudsz!
Cselekedni: bizonyosságot tenned arról, hogy tudod.
Tanítani: emlékeztetni másokat, hogy tudják Ők is
ugyan olyan jól! Anikó Evelinnek, a boldog újoncnak, hogy megértem boldogságát. Hasonló érzéseken megyek most én is keresztül. És tudom, eddig is tudtam, hogy sokat kell érte tennem, ami nem is okoz nehézséget, ám megértenem csak mostanra sikerült, pár ezzel szorosan összefüggő dolgot. A boldogság nálam Létállapot. A nap minden szakában boldog tudtam, és tudok lenni, hála a személyiségemben bekövetkezett pozitív változásoknak, ám időről-időre elő jött lekemben a rosszabbik oldal. És olyankor nagyon mély lelki válságba kerülve, kell kiszakítani magam belőle. Mindig sikerült. Ám, most, hogy rátaláltam erre az oldalra.... olyan érzés fogott el, mintha hazataláltam volna. És ezért most köszönetet mondok Őneki, annak a nagy szerű embernek, aki ezt lehetővé tette számomra. Számunkra, hogy itt lehetünk, és megírhatjuk gondolatainkat. Hiszem, hogy életem és magam, gazdagabbá válok napról-napra.