Gazdagság:)

Ezt az írást már egyszer feltettem,de látom nagyon sok új "teremtő" van köztünk ezért újra a címoldalra tettem,mert mindenki megérdemli,hogy bőségben éljen!A titok működik,hát használd bátran!
Millió ölelés mindenkinek!
Megérdemlem, hogy gazdag legyek! Megérdemlem, hogy megfizessenek azért, hogy jól érzem magam! A pénz a barátom! Mindig rengeteg pénzem van! Remek dolog gazdagnak lenni! Gondolataim a szépség, az erő, és a harmónia körül forognak! A pénzzel hatalmas jót teszek magamnak, és másoknak! A pénz egyre bőségesebben áramlik hozzám, napról napra minden módon a pénz mennyiségem növekszik! Élvezem a pénzt, és a pénz élvez engem! Áramlik hozzám a készpénz! Találékony pénzgenerátor vagyok! Remek dolog sok pénzt csinálni! Valamennyi befektetésem hasznot hoz, és egyre több hasznot! Jó érzés él bennem a pénzzel kapcsolatban! Nyitott és fogékony vagyok minden jóra! Elegendő időm, energiám, bölcsességem és pénzem van ahhoz, hogy valamennyi vágyamat valóra váltsam! A bevételem mindig meghaladja a kiadásaimat! Minden eggyes kiadott forintom megsokszorozódva érkezik vissza hozzám! Bármit is teszek, pénzügyi helyzetem napról-napra jobbá válik! Gazdagsággal kapcsolatos dolgokra gondolok, és egyre gazdagabbá válok! Értékelem mindazt, amivel rendelkezem! Ezennel elfogadom a gazdagságot, és a bőséget! Rendjén való gazdagnak lenni! A pénz és a bőség jó dolog! Az Univerzumra a bőség jellemző! Természetes állapotom a gazdagság, és most visszatérek a természetes állapotom gazdagságához, és bőségéhez! Az Univerzum támogat életcélom elérésében! Összhangban állok a körülöttem lévő világgal kreatív vagyok és harmóniában élek minden a világomban lévő dologgal! Gazdag vagyok szeretetben, gazdag vagyok egészségben! Lehetőségem, hogy megtapasztaljam a világmindenség gazdagságát, és így megtapasztalom azt! Gazdagságomból visszaadok, hogy más is megtapasztalják a gazdagságot!

Címkék:

Hozzászólásokismétlés a tudás atyja!

és még egy szuper, nagyon tanulságoas ismétlés!:

http://www.avonzastorvenye.hu/penz_penz_penz.php

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huköszönöm..

Kedves anett26 ! mindenem ,meg van de még sincs ...félve válaszolok mert elsem merem hinni nekem is megadatik ...az életem nagy részét már végig dolgoztam , csak hogy becsületes módon ,már nem tudok érvényesülni , megváltozni nem akarok , ...de azt igen szereteném hogy a gazdagságomból visszaadjak hogy más is élvezhese ...szeretnék nem fizikai munkával pénzt keresni .... olvasgatom , hogy az agyamba vésem nekem is jár.....ölelés MártaSzia!

Nagyon köszi! Rámondom mp3 -ra, és visszahallgatom napjában többször is ! :-) juhhuu, köszi szépen! :)

jóéjt!