www.thesecret.hu - Boldog szülinapot :)

Drága MINDENKI és Drága Admin :)
Éppen ma van egy éve, hogy Adminunk feltette ezt az oldalt a hálóra.
Íme az első beírás :)
Ez alatt az egy év alatt nagyon sokan regisztráltunk a honlapra, majd Adminunk beszámol róla, hogy jelenleg hogyan is áll a statisztika :)
Nagyon sok barátság és még szerelmek is szővödtek így az éteren keresztül. Aztán a személyes találkozók, hát arról csak annyit tudok mondani, hogy "mennyei élmények".
Nagyon sok tanulnivalót és csodás gondolatot, verseket, zenéket kaptunk egymástól.
Én itt szeretném megköszönni Nektek amit kaptam TŐLETEK.
A TANÍTÁST, a SZERETETET és az ELFOGADÁST.
A szombati szülinapi parti egyik témája az lesz, hogy MIT KAPTAM.
Mivel sok Lélektársunk nem tud fizikailag velünk lenni, ezért meg szeretnélek kérni Benneteket, hogy írjátok le ide, mit kaptatok, hogyan látjátok az életeteket most, mikor a vonzást törvényét tanuljuk.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED :)

Címkék:

HozzászólásokIiiiiigen :)))

és BOLDOG új évet :)
Minden pozitív vágyunk teremtődjön :)
Szeretlek Benneteket :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kedves Részeim "Boldog

Kedves Részeim "Boldog Új Évet":)
Köszönöm hogy vagytok
Ölelés Mindenkinek!Boldog Születésnapot kívánok!

A secret oldal a szívem csücske!
Nagyon sok további szülinapot kívánok neki, legalább vagy ezret még!
Sok-sok boldogságot, megértést, sikert a teremtőtársaknak és magamnak is, :) és köszönöm, hogy VAGYTOK!!!

Milliárd ölelés! Csillátok

Imrénk, hála Neked és tiszta szívből kívánom, hogy csak ilyen zseniális további ötleteid legyenek, mint ennek az oldalnak a létrehozása volt és váljon is mind valóra!
Csillád :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Az ünnepeltnek...

Ezen az oldalon kaptam:Gondolatokat,új életet,kérdéseket és válaszokat,örömet és hitet,boldog vagyok jó veletek.Haza értem.Köszönöm.
Köszönöm hogy itt lehetek.
Boldog Norbert névnapot!

BubuGratulálok :)

Nagyon Boldog születésnapot kívánok Thesecret:)!

Tudjátok számomra ez is egy kissebb csoda, hiszen mindannyian másért vagyunk itt, mégis ugyanaz tart itt bennünket. az összetartozás, a harmónia érzése:))) Köszönöm kedves Adminunk!
szeretettel:
Ildikó

"Te magad változz,hogy a titok örök fénye felragyogjon benned és felébredjél végre.Légy a csend mestere ,bird tudatodat szóra,és a legmerészebb álmaid válnak valóra." (Müller Péter)Boldog Szülinapot Secret!

Drágák!

Számomra tudjátok mit jelent a TITOK?

Most éppen azt, hogy végre már előttetek sem titok, ami eddig titok volt...márpedig az, hogy milyen csodálatosak vagytok egytől egyig és, hogy minden titok kulcsa Ti magatok vagytok!

És hatalmas öröm látni, ahogy felfedezitek a csodát magatokban!

Tehát ti magatok vagytok, voltatok a TITOK...ami végre napvilágot látott!

Kivirágoztatok, magatokra találtatok, végre önmagatok vagytok-lesztek és végre többé már nem lesz titok a TITOK!

Így hát ünneplejük meg ezt a "közös" TITKOT és ünnepeljük meg magunkat!

Köszönöm nektek! Hála, hála, hála!

Boldog-boldog Születésnapot TITOK!

Szeretettel:
SzildiIsten éltesse!

Csatlakozom a jókívánságokhoz, nekem is nagy örömöm ez az oldal, sokat ad, erőt, egységtudatot, szebb jövőt! Isten éltessen minden kezdeményezőt és tagot, minden szent célt és törekvést, minden vágyat és álmot , ISTEN ÁLDÁSA MINDENEKEN!Boldog mindenki:))))))))))))

Én csupa mosolygós, boldog embert kaptam a secrettől...és még sok mást is!!!!

Ami most a legszebb, ahogy olvasni kezdtem, még reggel óta szűnni nem akaró borongós idő volt...most ahogy olvastalak titeket, kisütött a nap:)))))))) És én tudom, hogy ragyogó fényével áraszt el ma mindnyájunkat:))))) Mióta ti vagytok nekem, vagyis egy éve, még jobban szeretek Élni!!!!!!!!!!!!!!!

Ölelésem a jelen nem lévőknek is!!! Nekik dupla adag:)))))

Evelyn:)Drága Secret:)

Nagyon sok boldog születésnapot és örömteli találkozot kivánok mindnekinek!!!
Amióta megismertem a TITKOT azóta megváltózott az életem:)
A legfontosabb dolog :megismertem Önmagam, boldog vagyok , h ezt megoszthatom veletek!Imádom a vonzás törvényét!!
Millió ölellést mindenkinek:))
Mosolygós napot :):)Happy Birthday thesecret.hu

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Secretesek....

Millió ölelést és szeretetet küldök MINDENKINEK, akik ezt az oldalt,közösséget megteremtettétek,létrehozták. Alfajáró írta nagyon találóan,hogy olyanok Vagytok/ Vagyunk mint a SZIVÁRVÁNY. Mindenki a szivárványnak egy-egy sugara. Szeretettel gondolok Rátok.Isten éltesse a MoMoMo alapítványt. : fénysugárBár még csak alig egy hónapja vagyok itt...

... már ez alatt az egy hónap alatt is annyival gazdagította a lelkemet, annyit segített a fejlődésben, a tisztán látásban,a lelki harmóniám megtalálásában, hogy azt elmondani nem lehet. Nagyon örülök, hogy idetaláltam, és minden nap bogarászhatok az oldalon. Rengeteg okos és megérintő, vagy megható írás, tanulságos történetek, érdekes tapasztalatok segítik itt az embert a saját útjának megtalálásában. Imádom, hogy itt mindenki olyan önzetlen, olyan segítőkész, olyan jószándékú... szóval olyan POZITÍV!!! Az egész oldalt áthatja ez a rengeteg pozitív energia, az életöröm, a boldogság. Ezt érezzük mindannyian. Ráadásként nekem nagyon sokat segít a Titok alkalmazásában is, hiszen végre egy hely, ahol teremthetek, méghozzá úgy, hogy azt mások is értik, és értékelik!
Tényleg nagyszerű ez az oldal, és még nagyon sok együtt töltött szülnapot kívánok.

KÖSZÖNÖM SECRET-OLDAL, KÖSZÖNÖM ADMIN ÉS KÖSZÖNÖM KEDVES MINDENKI!!!Kedves mindenki

Köszönet és hála hogy megtaláltalak beneteket ..nagyon jó olvasni titeket ..a válaszok meg tanulságosak számomra ..lecsendesítettek...ami fájt , az már nem úgy mint eddig..találtam én is egy kedves levelező társat aki megpróbál segíteni rajtam , biztat és időt fáradságot nem kimélve ír nekem , aztán én is viszonozni tzdom ,mert én is találtam egy lányt aki nem is lakik messze tólem és annak én nyújthatok némi vigaszt ...gratulálok az oldalhoz ...ölelés MártaBoldog Szülinapot..

Szívem csordultig telt szeretetét küldöm Nektek...

Ölellek Anna a MosolygósMit kaptam?

Szinte mindent.
Örömet, barátságokat, új élményeket, felszabadultságot, feldolgozni a bánatot, megtanulni örülni, átértékelni a jót és kevésbé jót, értékelni a változásokat amiken átmentünk, sok-sok jó értékes ismeretséget, olyanokat akik figyelnek a másik örömére-bánatára, a jó tanácsokat, élvezetes párbeszédeket, szép zenéket, megható videókat, szép és megható történeteket, könnyeket és nevetésket, figyelmet, érdeklődést, elismerést, elgondolkodtató témákat, ................................. és megtanultam elfogadni olyannak magam, a környezetem amilyen, és amilyelyennek teremtettem, - csak eddig nemtudtam, hogy én teremtettem,.................. Már tudom!

Tehát tulajdonképpen nagyon sokat kaptam, és tudom, hogy még fogok kapni, ha újra aktívabb tudok lenni az oldalon.

Köszönettel: SusannaBoldog születésnapot kívánok!

Hálás vagyok a körülmény, a lehetőség megteremtéséért Neked kedves Admin, hogy az oldal megteremtésével biztosítottad, hogy bekerüljek egy számomra nagyon kedves közösségbe. A mindennapjaim részévé, szükségletévé vált az itteni a látogatás.
Köszönöm az élményeket kedves Barátaim, az egymásra való odafigyelés, gondoskodás fantasztikus érzését, az elgondolkodtatásokat, a rávezetéseket, az ajándékokat, a mosolyokat és az öleléseket.
Gratulálok mindenkinek, aki megélte a sikereket, azoknak, akik továbbadták tapasztalataikat, felismeréseiket!
Szép, emlékezetes ünneplést kívánok mindannyiunknak!
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosDrága Mindenki....

Nahát én nem is tudom, hogy kezdjem.. Elöször auguszus végén , találtam az oldalra. Voltam nagyon lent és mindig volt aki segitsen! Sokszor volt problémám., Ti segitettetek...Aztán egyszer csak megtörtént a nagy átalakulásom, és sorra jöttek életemben is a pozitiv változások....És rádöbbentem sok mindenre.
Nekem rengeteget adott ez az oldal. Mivel személyesen sajnos nincs alkalmam találkozni Veletek:
MINDENKINEK , mindent köszönök!!!!Külön:/ Adminnak, Öbikének, Ercsikének, Álomkeresőnek és Csillának/
BOLDOG SZÜLINAPOT!!! ágica:-))))))))))))))))

Kedves Öbi-van és Mindenki!

Nem is tudom hol is kezdjem el ! ( Annyi minden van :-) ) Annyi mindent kaptam tőletek!

Először is Imi ! Köszönöm, hogy megálmodtad és megvalósítottad az oldalt. Hiszen ott álltam egyedül az év elején a filmmel a tarsolyomban és nem volt senki akivel megbeszéljem. Aztán rátok találtam :-)

Jó volt látni , olvasni , írni és beszélgetni .................
Jó volt látni azt, hogy mennyire fejlődünk, azt hogy már tanácsot is tudunk adni egymásnak. Vitázni is tudunk rendesen !!!

A viták azt mutatják nekem, hogy nem egyszerű a megszokott gondolatokat, a tanult mintákat , egónkat átformálni !!! Sőt vissza is esünk néha, aztán újra felkelünk!

Igazán nagy áttöréseket láttunk az elmúlt év alatt!

Az első lépések kiscipőit kinőttük!

Az első találkozó, csodálatos volt !!!

Csillagvirág, Öbi, Ercsike , Álomkereső,Imi , nem is sorolom tovább a neveket hisz nagyon sokan voltunk :-) Mindenkinek egy nagy cuppanós puszi mert sok munka állt mögötte!

A személyes találkozások, a nagy beszélgetések , kirándulások , bulik .......................... szóval aki kihagyta az sajnálhatja!!!

Mosolyogj Magyarországot :-)

Imádom a vonzás törvényét, mert összehozott minket!

Én személy szerint sokat változtam azóta, sok sok sikerélményem van! Egyre tudatosabban odafigyelek a gondolataimra, a kimondott szavakra , az érzéseimre és a világ körülöttem elkezdett szó szerint változni! Fejlődök, változok továbbra is !

A sok kérdés, válasz , észrevétel, idézet, gondolatok amit ti írtatok sokszor adott "aha" élményt !

Mindenkinek nagy KÖSZÖNET !

Ezért hát BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szeretettel : Jutka :-)Szó szerint kicserélt az oldal...

Döbbenetesen sokat tanultam, fantasztikus elméket, gondolkodókat ismertem meg általa.
Még most is érzem azt a fantasztikus örömet, ami akkor öntött el, amikor először tettem ide a "lábamat".
Örök hála és szeretet nektek.

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Ahol minden kiadásod haszonná válik!Drága Boldogságom és Többiek!

Gratulálok a Mosolyogj Mozgalom bejegyzéséhez!:)))) Szuper Öbike! Megszületett....Mosolyogj Magyarország!:)))))

Én holnap nem leszek ott a Margitszigeten, ezért élek az alkalommal, hogy leírjam; MIT KAPTAM

Ami voltam: egy pozitív beállítottságú, érdeklődő, kissé nyughatatlan ember, aki mohón keresi azokat az olvasmányokat, amik
az élet értelmét boncolgatják és amelyeknek valós alapjuk és előremutató tartalmuk van, és mohón gyűjti azokat a bizonyosságokat,
amik saját magát és a tetteit igazolják.
Én egy lépést nem tettem a TITOK felé, az megtalált magától. Egyszer csak ömlött rám az információ, alig győztem követni. Néhány hétig lefoglalta minden időmet és felforgatta a napjaimat. Majd mindent megértettem és szépen összeállt a kép.
Rájöttem, hogy a korábbi információéhségem nem volt hiábavaló, amiket eddig tanultam, az a Vonzás Törvényében áll össze.

Ami lettem, ami vagyok: szeretettel feltöltött, nyugodt, nyitott ember, aki
tudja mit tesz és tudja a titkot,
érzi a jót,
teremti és befogadja a változásokat.

ISTEN ÉLTESSE AZ OLDALT! Minden szeretetem és elismerésem a Kitalálóinak és Fenntartóinak, nagyon sokat ad nekünk. Ez egy
intelligens, szeretettel töltött, rezgésekre épülő oldal. Fél éve vagyok itt. Itt engem nagyon kedvesen fogadtak és nagyon finoman tanítgattak úgy, hogy soha nem vették el a kedvem attól, hogy magam találjam meg a sajátmagam igazságát. Itt mindenki megtalálja, ráérez a saját maga körére, virtuális barátaira és levelezőtársaira.
Nekem az oldal látogatása hozzátartozik a napjaimhoz, beleépült a mindennapjaimba és izgalommal várom minden alkalommal az új olvasnivalókat, amikkel szolgál. GRATULÁLOK! KÖSZÖNJÜK! JÓ ÜNNEPLÉST!:))))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryHogy mit kaptam?..

szeretetet,szerelmet,új életet,barátokat,felelőséget,lankadatlanságot,határozottságot,
önállóságot,erőt,hálát,örömet,bizalmat,ölelést,mosolyokat,sztorikat,
történéseket,beszélgetéseket,nevetéseket,könnyeket,tanításokat,
lehetőségeket,egységet,összességet,széjjelséget,magasat,mélyet,
felemelőt,magasztosat,imádságosat,Isteneset,egyszerűt,nagyszerűt,gyönyörűt,
ragyogót,melankólikusat,fátylasat,
ragyogva csillogót,sírva-szeretgetőst,melegen csókolgatóst,remegve-ölelgetőst,bennem születőst,másban fellelhetőst,magamban keresőst,Tebenned kutatóst,mindenkinek bizakodóst,....és még sorolhatnám....

Szeretem Önmagamat,Titeket,és mindent,amit az Univerzum ad.
Boldog Születésnapot Édes Secret Oldal!!!
Boldog születésnapot Mindenkinek,lelkem ,szívem összes szeretetével és hálájával vegyítve érjen el Hozzátok.
Adminom:-) Te külön megkapod:-))))))))))))))
ErcsiDrága Öbikém!

Ez a hír csudajóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!hát ez tényleg szupi

pont ma kapsz hírt, a szülinapon :)
az univerzumnak van stílusa ;)Szülinapi Ajándék :)

Ma reggel, mikor felkeltem, eszembe jutott, hogy milyen jó ez a nap, hiszen a honlapunk éppen ma születésnapos. Aztán megnyitottam a gépemet és az ügyvédünktől kaptam üzenetet:

"Bejegyezték a Mosolyogj Mozgalom Egyesületet!!!!!! :)"

Hát azt hiszem, hogy az Univerzum tényleg figyel ránk, hiszen ennél csodásabb ajándékot nem is kaphattunk volna.

KÖSZÖNJÜK UNI :)

Mosolyogj Drága Magyarország :)