Kilépés a testemből

Sziasztok!
Hétkönapokon reggel és délután amikor a suliba vagy haza utazom busszal mindig történik velem egy furcsa dolog. Alvás és ébrenlét közti állapotba szoktam kerülni (alfa állapot). Különös ez az érzés. Olyan, mintha kilépnék a saját testemből, és egy másik világba csöppennék bele. Ilyenkor teljesen el van ernyed minden izmom. És a mellettem ülő személy is mondja hogy néha össze is rándulok.

Címkék:

Hozzászólásokkilépés a testembol

Sok-sok évvel ezelott nekem is sikerult kilépnem a testembol és megnyílt elottem egy új világ. Nagyon élveztem, hogy megszunt az ido és a tér, ahogy járkáltam a lakásban a falakon keresztul. Sajnos megijedtem kozben, hogy mi torténik velem. Akkor még nem tudtam sok dolgot amit ma már tudok.
Akkor még csak kóstolgattam az agykontrollt, ennek kapcsán jutottam az említett állapotba.
Sajnos azóta nem sikerult megcsinálnom, pedig már nagyon sokszor megpróbáltam és nagyon szeretném. Lehet, hogy az ok miért nem sikerul, abban keresendo, hogy megijedtem ???...
Pedig ma már tisztában vagyok a torténésekkel és nagyon szeretném.Drága Zoli :)

Hát bizony, a lelkünk néha vándorol. Én akkor szoktam vándorolni mikor meditálok. Sokszor elmegyek azokhoz, akiket szeretek, vagy segítségre, gyógyításra van szükségük. És mikor visszatérek, akkor a testem jelzi érkezésem. Nálad is ez történik. Hiszen a testünk csak a ruhánk, ami láthatóvá tesz bennünket.
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)