Szeretni azt jelenti...

"Szeretni nem azt jelenti, hogy a másikat szófogadóvá, hozzánk hasonlóvá, számunkra kényelmessé tesszük, szeretni azt jelenti, hogy a másikat szabadnak hagyjuk, ha kell elengedjük, és hagyjuk önmagává válni."

Anonim

Gondoltam megosztom veletek. Engem nagyon elgondolkodtatott... Úgy érzem, hogy mára sikerült eljutnom erre a szintre, s ennek nagyon örülök!!!

Várom a hozzászólásokat!!!

Szeretettel: Connie

Címkék:


Igen, a Titok arra bíztat...

... hogy váltsd valóra az álmaidat, érd el, amit szeretnél, mert képes vagy rá, mert bármire képes vagy! Viszont ott van az a momentum is, hogy csak a saját világunkban tudunk teremteni. Amiről már többször is szó volt, hogy ha valójában nem egyeznek meg a rezgéseink a kiszemelttel, akkor ideig-óráig képesek vagyunk őt bevonzani, de hosszútávon nem, hiszen nem ő az, akit igazából keresünk. Ezért nem jó konkrét személyt bevonzani, erről már több fórumon volt szó, és most is azt mondom, hogy az Uni tudja, hogy ki való hozzánk, kinek harmonizálnak a rezgései a miénkkel, ki felel meg a vágyainknak a leginkább. Ha ezt másra próbáljuk ráhúzni, az hosszútávon nem működhet szerintem. Ezért is gondolom azt, hogy az ilyen szeretet, mint amilyet Anonim megtfogalmazott, ezt segíti elő. Mert az önzetlen, szabadságot adó szeretet, amellyel nem akarjuk magunkhoz láncolni az illetőt megoldja a kérdést. Hiszen ha ő illik a világunkba, akkor úgyis velünk marad, sőt, még inkább velünk marad, mert így szeretjük... Ha meg nem marad velünk, akkor mégsem ő az. Akkor meg hadd menjen!

Szerintem.... :)))Drága Connie!

Nagyon szépen köszönöm .

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Azért szeretlek...

mert melletted az lehetek, aki.

És fordítva is igaz.

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Szia Connie2

Nagy igazság van ebben a gondolatban. Azt hiszem a legtöbb embernek még sok fejlődnivalója van ezen a téren. Örülök ha te eljutottál erre a szintre, úgy érzem én is. Kevés az önzetlen szeretet a világban. De talán egyre többen képessé válnak rá. Érdekes, ellentmondásnak tűnő gondolat lehet, hogy a Titok alapján úgymond kicsit "önzőnek" kell lennünk, hisz arra fókuszálunk mi jó nekünk és mire vágyunk mi magunk, de ha képesé válunk afféle szeretetre mint amit leírtál, sokkal nagyobb eséllyel kapjuk meg mi magunk is azt. :)

"A fejlődés végtelen"